Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μαμα, ολο κακα εχει εδω.

Απο παντα η συνομωσιολογια ηταν απο τα αγαπημενα μου θεματα. Σε μια παρεα που εχουμε πιει, σε μια παρεα που δεν εχουμε πιει, με γκομενα, ακομα και με τη μαμα μσου. Ετσι, γιατι οχι, ας κανουμε ενα αρθρο που περιεχει τα πιο εξτριμ του ειδους. Δεν προκειται να πω για φημες οπως οτι εχουν βρει το φαρμακο του καρκινου και δεν το δινουν για να πλουτιζουν οι φαρμακευτικες η οτι η Nasa κραταει εξωγηινους και τους μελεταει κρυφα η οτι υπαρχουν δεινοσαυροι και ειναι κρυμμενοι παλι απο τις κυβερνησεις. 
Ουουουουουου
Θα παμε στα πολυ χοντρα και τελεια και αρκετα καμμενα. Πολυ.
Καποιοι στην πορεια θα πειτε "οταν το ηξερα εγω αυτοοοο". Ε λοιπον εσεις να πεθανετε. Πρωτον γιατι λετε "οταν το ηξερα εγω αυτο" και δευτερον γιατι πρεπει να καταλαβαιτε ποσο σημαντικο ειναι για τους αλλους που δεν τα ξερουν. Εμεις ειμαστε εδω για να ανοιξουμε τα ματια του κοσμου. Γεια.




Υποσυνειδητα μηνυματα της Disney.
Ξεκιναω με το βιντεο που με οδηγησε εδω. Δεν το ποσταρω εδω γιατι θα ειναι πιο ωραιο απο το αρθρο και θα τσουχτω. Απλα θα το περιγραψω. Ξεκιναει με σατανικη μουσικη και κειμενα του τυπου: all of us loved walt disney. BUT NOT ANYMORE. He is a very evil man and we had our children watch his evil products. Επειτα λεει οτι σε πολλα καρτουν του περναει υποσυνειδητα μηνυματα που διευθυρουν τα παιδια κτλ κτλ. Και λεω εγω τωρα: "ο παλιοκακος ποιος ξερει τι σατανικα μηνυματα εχει περασει, πρεπει να το δω! αγκ." Ποσο βλακας ημουν. Παραθετω καποια σατανικα υποσυνειδητα μηνυματα του σατανικου, illuminati (θα φτασουμε κι εκει) Walt Disney.
Εδω εχουμε δυο προπολεμικα γλυκουλικα
ποντικακια που στο φοντο της σκηνης τους
φαινεται για μισο δευτερολεπτο (ουουουουου)
μια γκομενα με βυζια.

Αυτος ειναι ενας ιερεας απο τη μικρη γοργονα,
νομιζω, ο οποιος στην unedited και καλα εκδοση
του εργου παρουσιαζεται ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ.
Τελειε Walt.
Εδω εχουμε επισης μια προπολεμικη γκομενα
σε καρε οπου ειναι ΚΑΙ upskirt ΚΑΙ spreading.
Walt σε αγαπαω φιλε μου.

Και φυσικα στο φοντο της μικρης γοργονας,
στο καστρο, καποιος τελειος και τρελος διεκρινε
ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ. Η οποια εχει και head και shaft
αλλα και SCROTUM KAI GLISTENING
[κι ας μην ξερει κανεις τι σημαινουν (εκτος αν τον τρως)]. 

Και φτανουμε στο αποκορυφωμα. Φυσικα εδω
ο Walt διαλεξε την καλυτερη του ταινια
για να πει τα πραγματα απλα και σταρατα. SEX.
Πως το λενε, γαμησια. Καταλαβε το 8χρονο παιδακι.

Ολα πηγαιναν καλα με το βιντεο. Και εκει που παει να τελειωσει και ειχα το χαμογελο ευχαριστησης στο προσωπο μου, πεταγεται αυτη η εικονα: 
Και εκει ειναι που καταλαβα την αληθεια.
Τελικα ο Walt Disney ειναι ενας παρα
πολυ κακος ανθρωπος.
Σορρυ, το ειχα ξεχασει αυτο. Ισως γιατι δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ σε αυτα τα υποσυνειδητα μηνυματα. Αρχικα τα αγορια δεν χρειαζονται υποσυνειδητα μηνυματα για να σκεφτονται το σεξ και τα βυζια ολη την ωρα. Και οσο για τα κοριτσια... αντι να του κανουμε αγαλμα που εμφυτευει την ιδεα του σεξ και της πουτσας σε εναν τεραστιο αριθμο μελλοντικων μουναρων, τον κατηγορουμε και απο πανω. Αυτοι ειμαστε. Δαγκωνουμε το χερι που μας τα'ι'ζει. Αχαριστοι γαμω. R.I.P. Walt Disney.




O Χιτλερ ηταν αποκρυφιστης.


Ναι. Ο Χιτλερ ηταν πανασχημος και Εβραιος. Δεν ειχε καμια ελπιδα να ασχοληθει με την τηλεοραση, με την αγγειοπλαστικη η να εχει φιλους και να πηγαινουν για ποτο. Ετσι επελεξε να γινει ενας επιγειος διαβολος. Συχναζε στο Θιβετ για να συμβουλευτει αυτους τους γερους που βρωμανε και λενε ασυναρτησιες με σκοπο να μυηθει στον αποκρυφισμο. Οταν ηταν νεος, ο Αδολφουλινος ηταν μια κουραδα που περιπλανιοταν στην Βιεννη αλλα ηξερε πως προοριζοταν για κατι μεγαλο και κακο. Χαρη στον μαγο Αλιστερ Κροουλι ανεβηκε στην επιφανεια μεσω της θεωριας θεληση-που-οδηγει-στη-δυναμη. Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο αλλα οι μαγοι κανουν πραγματα ολη την ωρα και κοιτανε αγρια. Παντως το ζουζουνι ειχε μελετησει πολλα βιβλια φιλοσοφικου χαρακτηρα, οπως επισης αποκρυφισμο και αστρολογια. Μετα το θανατο του βρηκαν στα ημερολογιο του εκκλησεις στον Βελζεβουλ με καρδουλες και τετοια. Για καθε στρατιωτικη και πολιτικη κινηση συμβουλευοταν τον πνευματικο του οδηγο το οποιο ηταν καποιο πνευμα και το πετυχαινε μεσω αποκρυφιστικων τελετων. Επισης πιστευε πολυ στο καρμα και ηταν σιγουρος για το πεπρωμενο του, με αφορμη τη λογχη του Λογγινου, η οποια ηταν αυτη που τρυπισε το σωμα του Χριστου με σκοπο ο Χριστος να πεθανει  και να ξεφυγει απο το μαρτυριο που περνουσε στο Σταυρο. Αυτη η λογχη λοιπον υποστηριζεται οτι οποιος την εχει στην κατοχη του εχει υπερφυσικη δυναμη και μπορει να γαμησει οποια θελει. Και ο Χιτλερ ηθελε να. Παρ'ολ'αυτα κανεις δε γαμησε με αυτο το μουστακι.




Illuminati/Μουσικη βιομηχανια/Hollywood


Λοιπον αυτο ειναι τεραστιο για να το εξηγησω.Εχει σχεση με διαφορους διασημους που πουλανε την ψυχη τους στο διαβολο κτλ κτλ. Οποιος γουσταρει τετοια πραγματα (ολοι) να κατσει να δει τα βιντεο του youtube που μας ανοιξαν τα ματια και μας εκαναν να χεστουμε. Να: 
Tο πρωτο αφορα τη μουσικη βιομηχανια. Απλα να ξερετε ειναι 2 ωρες σχεδον. Επισης εγω δεν το ειδα βραδυ. Αλλα γαμαει. ΓΕΙΑ. 
Το δευτερο ειναι πιο απλο. Εχει καποιους συμβολισμους απο ταινιες και κραταει μονο 10 λεπτα. Πφφφ.




Κλωνοι αγαλματων απο την αρχαια αιγυπτο


Και αν θελετε να ξερετε, ο Obama δεν ειναι ανθρωπος. Ο Obama ειναι ΚΛΩΝΟΣ ΦΑΡΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΝΑΙ. Και δεν το λεμε τυχαια. Τυχαια δε λεμε τιποτα εμεις. Υπαρχουν και φωτογραφιες των τοιχογραφιων που απεικονιζουν τον Obama-φαραω 

και αυτη η θεωρια ενισχυεται απο το γεγονος οτι υπαρχουν και τοιχογραφιες της γυναικας του Obama η οποια ειναι επισης ιδια η γυναικα του φαραω. 



Ωραια ας δεχτω οτι ολοι οι μαυροι μοιαζουν μεταξυ τους και οτι και η αρχαια τοιχογραφια του 50cent ετυχε (υπαρχει). Εχουμε καποιον που οταν τον δημιουργησε ο Θεος παυλα οχι ο Θεος σιγουρα, εσπασε το καλουπι. ΠΟΛΥ. Παρτε. 
Γεια γατΧια.
Ναι θα το πω... Εγω φοβαμαι!




Ατλαντιδα/Μεση Γη/Κοιλη Γη


Λοιπον ολα καλα μεχρι τωρα. Εχουμε αποδειξεις για τα μηνυματα του Disney, εχουμε αποδειξεις ακομα για το οτι ο Michael Jackson ειναι κλωνος απο την αρχαια Αιγυπτο. Αλλα γαμηστε με. Καποιοι ειστε πολυ τρελοι-παραλογοι. Η θεωρια οτι η γη ειναι κοιλη και κουφια και οτι απο μεσα απο αυτην την kinder εκπληξη για πλανητη υπαρχει ενας αλλος ηλιος και στα μεσα τοιχωματα υπαρχουν αλλοι ανθρωποι και αλλοι πολιτισμοι (σαν την ασπρη σοκολατα στο kinder εκπληξη. τυχαιο;) δε σας φαινεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ; Νομιζω το αντεπιχειρημα μου ειναι πολυ απλο: Ρε μαλακες θα εσπαγε. Τεσπα η κοιλη γη δεν ειναι τιποτα μπροστα σε πιο σκληροπυρηνικους συνομωσιολογους η οποιοι λενε οτι υπαρχει ατλαντιδα και υπαρχει και ΜΕΣΗ ΓΗ! Το αντιλαμβανεστε; "Γιατι ο Τολκιν να τα φανταστηκε ολα αυτα και να μην τα πηρε απο αρχαια γραπτα που περιεγραφαν τον κοσμο οπως ηταν παλια. Ας πουμε η αγνωστη δυση της μεσης γης που ζουσαν οι Βαλαρ (;) ειναι η τωρα αμερικη, αλλωστε πολλοι ανθρωποι εχει ακουστει οτι εχουν δει ξωτικα" κ.ο.κ. Καταρχην μαλακα σιγουρα καποιος που ειδε ξωτικο ηταν υπο την επηρροια μανιταριων. Πολυ. Ή απλα ηταν αυτος.
Και τα orc, το δαχτυλιδι που σε κανει αορατο, τον Μπαλρογκ, το οτι οι Χομπιτ εφταναν 40 χρονων και ηταν ολοι παρθενοι και τους ασπρους μαγους με τα μπλε ματια πως τα εξηγεις; Επισης την απουσια ευρηματων και κειμενων που να πιστοποιουν κατι; Ασε με. Και καπως ετσι φτασαμε στην ατλαντιδα. Ακουγεται στους κυκλους των παρθενων (εσυ δηλαδη πως το ακους; ε να κατι παιδια...) οτι η ατλαντιδα ηταν μια μεγαλη ηπειρος με πρωτοφανη για την εποχη τεχνολογια η οποια μετα απο εναν σεισμο βυθιστηκε στη θαλασσα και απο τοτε δεν την εχουν βρει. Και μετα αν τους πεις ναι οκ δεν ακουγονται παρα πολυ παραλογα ολα αυτα (μην το κανεις), συνεχιζουν λεγοντας: τωρα μαλλον βρισκεται κατω απο το τριγωνο των βερμουδων και εχει κανονικο πληθυσμο που ζει υποθαλασσια και απαγαγουν κοσμο, οι ανθρωποι εκει ειναι μπλε, εχουν τεχνολογια σαν εξωγηινοι και τα ufo ανηκουν σε αυτους... 
Μαλλον στο τελος των marvel comics επρεπε
να μας πουνε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΛΕ.
Ευτυχως ειμαι παντα εγω εκει, η φωνη της λογικης και της οχι μυτερης φαβοριτας, και λεω "Αποκλειεται να ηταν ενα απλο νησακι το οποιο βυθηστηκε απο εκρηξη ηφαιστειου; Σαν την σαντορινη μωρε. Ισως να το αποδιδουν ακομα και στο μερος της σαντορινης που βυθιστηκε. Και το μεγαλοποιησαν γιατι ετσι εκαναν τοτε λιγο. Παυλα μονο."
Το να πιστευουμε σε συνομωσιες ανθρωπων ειναι καλο και εχει πλακα και ενδιαφερον. Αλλα οχι και σε αλλους κοσμους. Εγω δε μπορω. Καλα;




Κρυπτοζωολογια


Και οπως σε καποιους αρεσουν τα κομιξ, ετσι και σε καποιους αλλους αρεσουν τα pokemon. Μην αγχωθειτε, δεν ειπε κανεις οτι υπαρχουν. Βασικα σιγουρα καποιοι θα το χουν πει αλλα και αυτο δεν απεχει πολυ. Ολα ξεκινησαν λοιπον με μια επιστημη την κρυπτοζωολογια η οποια υποστηριζε οτι υπαρχει το μυθικο kraken, o μεγαλοδοντας καρχαριας, τεραστια χταποδια, hobbit και αλλα πολλα. Το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι ολα αυτα βρεθηκαν. Δηλαδη βρεθηκαν γιγαντια καλαμαρια, γιγαντια χταποδια και δοντια μεγαλοδοντα ο οποιος εχει εξαφανιστει πλεον. Ακουγεται επισης οτι βρηκανε σε κατι νησια απολιθωματα κοινωνικων ανθρωπων με υψος κατω του μετρου (hobbit). Για αυτο δεν ξερω αν ισχυει. Τωρα παμε στο γιατι ολα αυτα λειτουργησαν αρνητικα. Αφου ειχαν δικιο λοιπον, μετα το γαμησαν. Σταματησαν να ψαχνουν μονο για λογικα πραγματα και ειδη που εχουν εξαφανιστει και μπηκαν στην εν λογω επιστημη γιγαντια πουλια που αρπαζουν ανθρωπους, ανακοντα μηκους 25 μετρων, γοργονες, δρακοι, bigfoot, τερας του λοχ νες, ξωτικα, νεραιδες, καλικαντζαροι, συγχρονους πτεροδακτυλους, κοκκαλα απο ανθρωπους γιγαντες, σαυρες στο μεγεθος αρκουδας και αρκουδες στο μεγεθος δεινοσαυρου. Φυσικα για ολα τα παραπανω καποιοι γαματοι φροντισαν να "βρουν" και εικονες. (τις οποιες ηδη τις εχετε δει πριν το διαβασετε ολο γιατι φαινονται ενω διαβαζεις το κειμενο απο κατω και απο περιεργεια κοιτας.)


























Ολα αυτα τα ειδη ονομαζονται cryptids (κρυπτιδια;) και φυσικα για ολα αυτα υπαρχουν και διαφορα site. Να ενα παραδειγμα. Γκοτα κατς εμ ολ.




Μασονια.


Ενταξει, το ξερω οτι γνωριζετε πως μας εξουσιαζουν μασονοι. Και για οσους δε ξερουν τι ειναι, Μασονια ειναι μια '' εταιρεια '' η οποια αποτελειται απο σημαντικα πολιτικα προσωπα, μεγαλοεπιχειρηματιες και τραπεζιτες και γενικοτερα απο ατομα οικονομικης ανεσης που συγγεντρωνονται σε στοες και δρωντας μυστικιστικα και τελετουργικα κανουν μαλακιες και ειναι σατανιστες. Αρκετοι. Μασονοι υπαρχουν απειροι. Και ο μπαμπας σου μπορει να ανηκει σε μασονικη στοα. Μην τον δειρεις ομως. Στα χαμηλα σταδια, αυτο που κανουν οι μασονικες στοες ειναι να συγκεντρωνουν λεφτα για φιλανθρωπικο σκοπο και να ειναι εθελοντες στο σκουπισμα των φυλλων στα παρκα το φθινοπωρο. Ο πραγματικος σκοπος ομως αυτης της μυστικιστικης εταιρειας ειναι αλλος και λιγο κακος. Ανωτατο στελεγχος της Νεας Ακροπολης (πιο αναγνωριμενη ελληνικη μασονικη λεσχη) τα παρατησε ολα και εγραψε ενα βιβλιο για ολη την αληθεια που κρυβεται πισω απο ολα αυτα. Το διαβασα και το ζουμι λεει οτι: Οι κυριοι στοχοι του μασονισμου ειναι αυτοι: ενας παγκοσμιος ηγεμονας, εξαλειψη ολων των θρησκειων και της εννοιας οικογενεια. Γνωστοι Νεοεποχιτες αποκρυφιστες, οπως η Alice Bailey, Elena Blavacky (αν δεν πιστευεις και νομιζεις οτι τα λεω στην τυχη, δες στο google) φανερωνουν πως ο σκοπος της νεας εποχης ειναι να θεοποιηθει το ανθρωπινο ειδος. Σχεδιαζουν μερη συγκεντρωσης οπου θα εκπαιδευουν καθε νεο συμφωνα με τις αρχες της Νεας Εποχης, αποχωριζοντας το παιδι απο την οικογενεια του απο πολυ μικρη ηλικια. Η Νεα εποχη (Νεα παγκοσμια ταξη) συνδεεται εννοειται αμεσα με τον μασονισμο. Επισης ειναι γνωστο πως στις δικες αν ο κατηγορουμενος και ο δικαστης ειναι μασονοι, υπαρχει ειδικη αντιμετωπιση και επιεικεια  στην τιμωρια. Και στο τελος κατι σημαντικο. Κομματι απο την αποκαλυπτικη συνεντευξη που εδωσε Ελβετος Τραπεζιτης. Σημειωση: Η λεσχη Βιlderberg ειναι λεσχη συγκεντωσης προθυπουργων, μεγαλοεπιχειρηματιων, σημαντικων υπουργων και μεγαλοτραπεζιτων.
Ερωτ.: Στη δομή της Bilderberg, υπάρχει ένας εσωτερικός κύκλος που γνωρίζει τα σχέδια και, στη συνέχεια, υπάρχει η πλειοψηφία που απλώς ακλουθεί τις εκεί παραγγελίες;
Απαντ.: Ναι. Έχετε το εσωτερικό κύκλο που είναι σατανιστές και, στη συνέχεια, υπάρχουν οι αφελείς ή λιγότερο ενημερωμένοι άνθρωποι. Μερικοί άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι το καλόν, ο εξωτερικός κύκλος.
Ερ.: Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι παρουσιάζουν αναλυτικά την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;
Απ.: Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, άρρωστοι στο μυαλό τους, τόσο άρρωστοι είναι γεμάτοι από κακίες και οι κακίες έχουν μείνει στο σκοτάδι σύμφωνα με τις διαταγές τους. Μερικοί από αυτούς, όπως Strauss-Kahn βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές, ή παιδεραστές και πολλοί είναι σατανιστές. Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες θα δείτε αυτά τα σατανιστικά σύμβολα, όπως στην Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από τον εκβιασμό, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαταγές ή θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη και θα σκοτωθούν. Δεν είναι μόνο ότι η φήμη του Στρος-Καν «δολοφονήθηκε» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα μπορούσε και να είχε κυριολεκτικά σκοτωθεί. 
Λεει πραγματα λοιπον. Παρτε και το link για να μη φανω μασονος : http://redskywarning.blogspot.com/2011/06/bilderberg_11.html
Οσοι απο σας μενουν θεσσαλονικη και θελουν, διοργανωνουμε masonic tours σε συμβολικα για τον μασονισμο σημεια. Πρεπει να μη φοβαστε και να μας δωσετε 5 ευρω γιατι εμεις φοβομαστε.




Τσιπακι του διαβολου!


Φτανουμε στο τελευταιο και πιο γαματο part. Μου φαινεται περιεργο που καθομαι και εξηγω τετοια γιατι τα εχω τοσο δεδομενα στο μυαλο μου οσο το οτι καμια πρωην δε μου στειλε χρονια πολλα στα γεννεθλια μου επειδη φοβοταν μη συγκινηθει και με θελει παλι απο την αρχη. Πολυ. Τσιπακι του διαβολου. Ακουγεται οτι υπαρχει ενα σχεδιο, σε καποια φαση στο μελλον, να αρχισουν να εμφυτευουν ενα τσιπακι μεσα στο δερμα των ανθρωπων το οποιο θα περιεχει ολα τα στοιχεια τους. Τραπεζικοι λογαριασμοι, ιδιοκτησιες, ονοματα, βιογραφικο, ολα εμφυτευμενα μεσα στο δερμα μας σε ενα τσιπακι το οποιο θα ειναι σε barcode κωδικοποιηση. Ηδη εχουν αρχισει και το κανουν σε σκυλια. Το τσιπακι επισης θα μετραει πιεση, επιπεδα ζαχαρου στο αιμα, σιδηρο κτλ κτλ. Με λιγα λογια θα ειναι και γαμω τις συσκευες. Ελα ομως που ο τελειος ο Ιωαννης στην Αποκαλυψη το ειπε ξεκαθαρα. Οτι θα ερθει μια περιοδος που θα μας ζητηθει εμας τους χριστιανους να βαλουμε στο σωμα μας το mark of the beast. Οποιοι το βαλουν αυτοματα δηλωνουν οτι ειναι κακοι. Οποιοι δεν το βαλουν δε θα μπορουν να ζησουν (λογικο γιατι δε θα υπαρχουν καρτες για την τραπεζα και πιεσομετρα ^^) και θα περασουν μαρτυριο για πολλα χρονια, μεχρι που θα ερθει ο Χριστος και θα ξεμπροστιασει τον διαβολο που κρυβεται πισω απο ολα αυτα. Αυτα σε συνδιασμο με το γεγονος οτι το bar code οπως το ξερουμε τωρα κρυβει μεσα το 666 (hellooo, mark of the beast?)
μας οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο Ιωαννης ηταν πολυ μπροστα. Εγω προσωπικα δε θα το βαλω το τσιπακι, να ξερετε. Εκτος αν το βαλουν ολοι και εχουν play station 5. Τοτε ναι. Αλλα θα κανω τον σταυρο μου ολη την ωρα.




Τωρα οποιος θελει να μας διορθωσει για οτιδηποτε η να προσθεσει κατι που ξεχασαμε (σιγουρα) να ερθει στη σελιδα στο facebook γιατι εκει μας ερχονται notifications και τα βλεπουμε και απανταμε και δε γαμαμε και το αρθρο και εκει γινονται οι συζητησεις, και και και. Στο αρθρο θελουμε τα κλασσικα comments. Παιδες γαματε, ειστε τελειοι, fail, rip off και τετοια. Φιλια παντου.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΑΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟ ΔΡΑΓΟΝ ΒΑΛΛ ΤΑ (ΠΑΛΙΑ) ΠΟΚΕΜΟΝ ΤΟΥΣ (ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΣΟΥΜΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ ΛΙΤΣΑ.COM KAI 139 ΠEΘΕΡΕΣ ΚΑΙ Μ ΑΝΑΓΚΖΑΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΤ ΒΑΡΙΕΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιτσιρίκο πρόσεχε γιατί μπλέκεις σε μονοπάτια που δε ξέρεις που θα σε οδηγήσουν ζουζούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ksexasa na to dieukrinisw. kurioi illuminati mi mou kleisete to SATIRIKO blog. plaka kanw glukoulides. kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, αλλά να θυμάσαι : we are watching you http://www.jwz.org/images/photo_021909_002-thumb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα pokemon υπαρχουν. Αυτοι επιασαν το λουγκια, να ξερεις

    http://www.blackstate.gr/cryptozoology/cp_15515_1005360648.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΕΙΚ ΧΩΝΕΙ ΒΑΘΥΑ ΤΟ ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ.
    ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή