Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Γαμιας vs Γαματος.

Τη σημερον ημερα καποιοι εχουν ολη την ωρα γκομενα, καποιοι ξερουν μονο να στριβουν καλα τριφυλλα (Μανος) και καποιοι απλα ξερουν να υπαρχουν χωρις να εχουν πεθανει μεχρι στιγμης. Ειναι ωραιο να ξες να κανεις και τα 3 αλλα αυτο προυποθετει θυσιες, λιγο ομορφια και 20 ευρω. Το θεμα που θα θιξουμε σημερα (λεω σημερα για να φανει οτι αυτο το αρθρο το γραφουμε σε μια μερα και δεν ασχολουμαστε πολυ και ειμαστε εξυπνοι) ειναι η παραθεση των στοιχειων που πρεπει να εχει καποιος για να εχει γκομενα συνεχεια, και αυτων που πρεπει να εχει καποιος για να ειναι γαματος. 

Θα διαχωρισουμε τον γαμια 
Γαμαω.
απο τον γαματο
Για να δουμε, θα υπαρξουν κοινα σημεια ωστε να ζησει καποιος την τελεια ζωη; Μμμοχι. Παντως θα σας δωσουμε τελειες συμβουλες για να βρειτε γκομενα και μαλιστα μουναρα, γιατι οπως εχουμε προαναφερει εμεις ολο γαμαμε και ειμαστε γαματοι και μια φορα ειχαμε δειρει καποιους πιο μεγαλους.


Εσυ.
Πως θα πρεπει να ειναι η εμφανιση σου για να σε θελει η Τατιανα. (ονομα μουναρας)

Θα εχετε παρατηρησει εκατον εικοσι εξι χιλιαδες φορες οτι ομορφες με καθαρα βυζια κυκλοφορουν με λιγο σκατενιους ασχημουληδες. Οι γκομενες δεν κοιτανε πολυ αν ο αλλος εχει ομορφο προσωπο και λιγο μπρατσο. Κοιτανε κυριως το ντυσιμο και το στυλ. Φορα μαρκες συνεχεια, πουκαμισα στενα και μπλουζες V ενω εχεις ξυρισμενο στηθος και κομμενα νυχια. Πρεπει να εισαι καθαρος συνεχεια και να εχεις πολυ περιποιημενο μουσι. Επισης, αν εισαι κοντος, ψηλωσε λιγο γιατι αρεσει να εισαι ψηλος. Το μαλλι σου πρεπει να ειναι πολυ περιποιημενο επισης, αλλα και πολυ απλο. Με τετοιο μαλλι: 

Δεν προκειται να γαμησεις ποτε καμια. Εκτος απο αυτην:
Αλλα αυτη πεθανε, οποτε δε θα γαμησεις ποτε. Καμια. Αρα εχουμε και λεμε: καθαρος συνεχεια, ακριβα και κυριλε ρουχα και καμια φορα φορμα για να φαινεσαι αθλητικος τυπος, περιποιημενο μουσι και απλο μαλλι. Και 1,82 τουλαχιστον.


Πως πρεπει να εισαι εξωτερικα για να εισαι γαματος.

Αρχικα, να ξερεις οτι εμεις ειμαστε πιο αυστηροι απο τις γκομενες. Για να σε πουμε γαματο εμφανισιακα πρεπει να εισαι τελειος απο τοτε που γεννηθηκες. Θα πρεπει να εχεις γεννηθει ομορφος και αυτη τη στιγμη που μιλαμε να εισαι λεπτος σχετικα και λιγο δυνατος. Το μονο κοινο κριτηριο που εχουμε με τις γκομενες ειναι το υψος. Αλλα εμεις αντι για 1,82 λεμε 1,77. (Και δεν το λεω αυτο επειδη ειμαι τοσο.) Οσων αφορα το ντυσιμο, πρεπει να εισαι απλος και καθυστερημενος. Φορα βρωμικα παπουτσια, το τζιν σου παντα να εχει μικρη τρυπα απο κατω και η μπλουζα στο μανικι να εχει καποια σταμπα απο μαγιονεζα η μυξα αλλα να μη φαινεται πολυ. Το μαλλι σου να ειναι χαζο αλλα και καλο.

Καπως ετσι. Αλλα να μη φορας γραβατα ποτε εκτος αν τη συνδιαζεις με φορμα. Μην κανεις μπανιο πολυ συχνα και αλλαζε καλτσες μονο οταν ειναι να πας σε σπιτι κοριτσιων. Να ξερεις ειναι πολυ μεγαλη μαγκια αυτη. Και γω εχω εξαπατηθει πολλες φορες θεωροντας τον αλλον καθαρο επειδη οι ασπρες του οι καλτσες ειναι μεχρι και στην πατουσα κατασπρες, αλλα μετα καταλαβα οτι οι μασχαλες του μυριζαν διαβολο και η ανασα του σατανα. Αν εισαι ολα αυτα θελω να γινεις φιλος μου.




Συμπεριφορα εξω.
Πως θελουν οι γκομενες να συμπεριφερεσαι σε ενα μαγαζι.


Τηρωντας το στυλ εμφανισης που ειπα στο παραπροηγουμενο κειμενο, πρεπει να εχεις και την παρακατω συμπεριφορα. Εισαι ολιγομιλητος και μυστηριο τραινο. Κοιτας με βλεμα ομορφου και λιγο πλαγια.
Καπως ετσι, αλλα να φορας μπλουζα για καλο και για κακο.
Οταν οι ηλιθιοι φιλοι σου σε πρηζουν για θεματα ποδοσφαιρου, εσυ μην απαντας, απλα ριξε ενα ειρωνικο χαμογελακι για να το παιξεις οτι δεν σε νοιαζει καθολου αυτο που λενε, και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να βρεις επιτελους την πραγματικη αγαπη και τετοια. Οταν ερθει η σερβιτορα να σου παρει παραγγελια, μην την κοιταξεις καν στα ματια για να το παιξεις υπερανω και ψιθυρισε το ποτο που θα πιεις, το οποιο φυσικα θα ειναι johnie σε χαμηλο. Ποτε μην παραγγελνεις σε ψηλο γιατι θα φαινεσαι σαν οχι πολυ δυνατος. Και επισης ποτε μην πινεις ποτο με καλαμακι γιατι το στομα σου θα φαινεται χαζο οταν ρουφας και επισης μπορει να τυχει οταν θες να πιεις να μην κοιτας το ποτο σου και να αποτυγχανεις να βαλεις το καλαμακι μεσα στο στομα.
Εννοειται πως δε χορευεις ποτε, ακομη και αν παιζει το αγαπημενο σου τραγουδι. Οταν πετυχεις τη γκομενα που γουσταρεις στο μαγαζι, κοιτας προς το μερος της αλλα οχι ακριβως σε αυτην. Σουφρωνεις ελαφρως τα χειλια και φροντιζεις να κοιτας προς τα κει με το καλο σου προφιλ, που συνηθως ειναι το αριστερο. Οταν διασταβρωθουν τα βλεματα σας (γιατι σιγουρα δε θα αντεξεις να μην την κοιτας για 3 ωρες συνεχομενα επειδη εισαι μανιακος) κοιτα την στα ματια με αγαπη. Θα πεσει σιγουρα. Τα υπολοιπα ασε με καν'τα μονος σου.




Πως πρεπει να συμπεριφερθεις σε ενα μαγαζι για να εισαι γαματος.


Εδω ειναι πιο δυσκολο γιατι πρεπει να κανεις πολλα πραγματα. Πριν μπεις στο μαγαζι, παιξε με την πορτα επιτηδες. Σπρωξε την πορτα απο την αντιθετη πλευρα, οχι απο αυτην που ανοιγει για να σε κοιταξουν ολοι και να φανεις τρελος. Θα γελασει η παρεα σου και κανα 2 ασχημες χοντρες απο το μαγαζι που σε θελουν οχι επειδη εισαι εσυ αλλα επειδη θελουν να αισθανθουν λιλι. Μπαινεις μεσα και χορευεις απο την αρχη οτι τραγουδι και να παιζει. Οταν ερθει η σερβιτορα της πιανεις συζητηση και της λες χαζομαρες για να σε μισησει και παραγγελνεις ο,τι πιο ηλιθιο. Π.χ. χυμο μπανανα, νορθ με ρεντμπουλ και σπραιτ. Ο,τι παραγγειλεις ζητα καλαμακι για να φαινεσαι χαζος και πιες απο το ποτηρι παρολο που εχεις καλαμακι. Για να φαινεσαι χαζος χ2. Κοροιδευε οποιον περναει απο διπλα σου με μορφασμους αλλα μην σε καταλαβει κανενας γιατι σιγουρα σε δερνουν ολοι εκει περα. Οταν σταμπαρεις τη γκομενα που γουσταρεις κοιτα την συνεχομενα και οταν σε κοιταξει βαλε το δαχτυλο στη μυτη για να αηδιασει και κοιτα την με ανοιχτο το στομα. 
Το μονο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι πως να γελασει η παρεα και οχι πως να γαμησεις. Αν δε γελασει η παρεα αυτοκτονα. Τις 2 χοντρες που θα γελασουν σιγουρα μην τις υπολογιζεις. Ειναι αλλο. Οταν ειναι να φυγεις μην πληρωσεις και φαε ξυλο απο τους μπραβους και μετα παρε ενα motion απο το περιπτερο και παιξ'το ανετος.




Ασχολιες.
Τα χομπυ που πρεπει να εχεις για να σε θελουν ολες οι Τατιανες της γης.

Οπως προειπα το πιο σημαντικο στοιχειο για να σε θελουν οι γκομενες ειναι να εισαι μυστηριο τραινο η τραμ. Ετσι λοιπον, αυτο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις κλαψομουνικες ασχολιες και κυριως μη αντρικες. Αντι για ποδοσφαιρο, ασχολησου με βολευ. Μετα την προπονηση περνα μπροστα απο τις καφετεριες με φορμα της ομαδας σου 
και κοιτα μεσα στα μαγαζια. Στον ελευθερο σου χρονο ασχολησου με μαγειρικη και τετοιες παλιοπαπαριες που ενθουσιαζουν καθε σκατενια παυλα μουναρα γκομενα. Και φυσικα μαθε να μαγειρευεις αυτα τα ηλιθια φαγητα που δεν τρωγονται αλλα εχουν ψαγμενο ονομα, οπως: τορτιγιες με σως πικατσου και γεμιση 汉语/漢語, καναπεδακια με μιξη ανανα και πλαστελινη και ζελε χελωνας με υποψια πεους γαιδουριου.  Αλλο ενα σημαντικο στοιχειο ειναι να διατηρεις το σπιτι καθαρο και οταν ερχονται οι γκομενες σπιτι σου να λες και καλα ''χιλια συγγνωμη για την ακαταστασια, ξερω, ειμαι απαραδεκτος'' ενω το σπιτι ειναι τελειο και περιμενοντας να ακουσεις: ''ρε μαναρι μου, τι λες; To σπιτι σου ειναι πεντακαθαρο! Δεν εισαι σαν τους αλλους...'' 
Πρεπει να σου δωσω αυτες τις συμβουλες γιατι θα νικησεις με αυτες αλλα αληθεια σε μισω αν το κανεις. Το ειδωλο σου θα πρεπει να ειναι ο Νικος Γκανος. Επισης οι γκομενες θα γουσταρουν αν εισαι εθελοντης σε οικολογικες οργανωσεις η φιλοζωικες με ονοματα οπως: Γ.Σ.Α.,(Γρασιδι Σε Αγαπαω) Σ.Τ.Σ.Α.Τ.Α.Q. (Σωστε Τους Σκατζοχοιρους Απο Την Al Qaeda), Δ.θ.Ξ.Χ.(Δε Θα Ξαναγαμησω Χαρταετο). 




Οι ασχολιες που πρεπει να εχεις ωστε να εισαι γαματος.

Υπαρχουν 2 εκδοχες για να εισαι γαματος οσων αφορα τις ασχολιες. Η πρωτη ειναι αυτη : Δεν κανεις απολυτως τιποτα και ζεις εις βαρος των αλλων.
Η δευτερη ειναι λιγο πιο πολυπλοκη. Ξεκιναμε. Πρεπει να ασχολεισαι εστω και λιγο με ποδοσφαιρο. Μονο και μονο που ειναι μια ασχολια κατα την οποια καθεσαι και κοιτας την τηλεοραση και οι φιλοι σου παραγγελνουν πιτσα, ειναι τελεια. Πρεπει να ξοδευεις απειρες ωρες βλεποντας ηλιθια βιντεακια στο youtube, Southpark, Simpsons και γενικοτερα σειρες καμμενες που ενω ειναι anime μιλανε για πουτσες, ναρκωτικα και ωραιες μαναδες. Αλλα hobbies : Χεσιμο σε ασανσερ, Κλεψιμο σοκολατων απο Σουπερ Μαρκετ και περιπτερα, φασαρια στο σπιτι εν ωρα κοινης ησυχιας με σκοπο να καλεσουν οι γειτονες την αστυνομια γιατι εχει πλακα. Το ειδωλο σου θα πρεπει να ειναι ο Χατζηπαναγης η ο drummer απο τους Maroon 5.
Επισης, οταν χεζεις να το βαζεις στατους στο Φεισμπουκ και να κανεις tag ολους τους φιλους σου εκτος απο το Χρηστο που προσφατα βρηκε μια πολυ ομορφη γκομενα και θυμωνει αν στο προφιλ του εμφανιζονται οι μαλακιες σου επειδη θελει να δημιουργησει καλη εντυπωση στη δικια του. 




Μουσικη.
Τι μουσικη θελει να ακους η Τατιανα.


Προφανως, αυτα που ακουει και αυτη για να λεει στις φιλες της οτι ακουτε τα ιδια και ταιριαζετε και θα σου κατσει αυριο. Αυτα τα ιδια ειναι οι Vegas, ο Γκανος, ο Αργυρος και γενικα οποιοσδηποτε που το ονομα του παραπεμπει σε ονομα χωρας απο την Αφρικη, οπως επισης και Rihanna η οποια ειναι κακια. Εκτος απο αυτα, εχεις και στιγμες ''εκφρασης συναισθηματων, κατα τις οποιες ακους ΠΥΞ ΛΑΞ, Χατζηγιαννη, Κοτσιρα και Μουζουρακη αν θες να το παιξεις εξυπνακιας. Οταν εχεις νευρα ακους το ''The Unforgiven'' πιστευοντας εκεινη τη στιγμη οτι τελικα ακους και σκληρο ροκ καποιες φορες. Κατι φυσικα που θα γοητευσει την Τατιανα επειδη θα εχει την εντυπωση οτι εχεις μια πολυπλευρη προσωπικοτητα. Αλλα οχι. 




Τι μουσικη ακουει ο γαματος.


Ακουει τα παντα για διαφορετικους λογους. Ακουει Γκανο στα clubakia για να χορεψει και να το παιξει gay, ακουει ΠΥΞ ΛΑΞ σε ουζερι και τραγουδαει χωρις να ξερει τους στιχους αλλα του αρεσει γιατι η μουσικη ταιριαζει με την κατασταση, ακουει ροκ οχι οταν εχει νευρα, αλλα οταν εχει ορεξη, ακουει Tus γιατι εχει πλακα οταν μιμειται τη φωνη του και ξερει τους στιχους απ'εξω, ακουει low bap γιατι καποιες στιγμες ειναι σοβαρος και τον εκφραζει αλλα παλι μιμειται τη φωνη του bd foxmoor, και ακουει reggae και ska οταν κανει νταφου αλλα δεν το παιρνει ολο μεσα για να μη βηξει και γινει ρεζιλι. Ωραιος.




Αμαξι.
Τι "εργαλειο" πρεπει να εχεις για να γαμας Τατιανες.


Καταρχην. Πρεπει να κανεις θορυβο. Παρα πολυ. Αν εχεις αυτο εχεις το μισο απο αυτο που πρεπει για να γαμησεις. Παμε στην εμφανιση του "εργαλειου" σου. Μην παρεις ενα καλο αμαξι γιατι θελει πολλα λεφτα. Παρε μια απλη κοκκινη μεταχειρισμενη bmw, βαλε εξατμιση και αεροτομη και ειναι δεδομενο οτι παρολο που εισαι 29 χρονων, η πουτανα του σχολειου θα σε θελει και θα ερχεται να μιλησετε στο διαλειμμα που θα εισαι παρκαρισμενος εξω απο το σχολειο. Σκεψου το. Επιπροσθετως, ειναι καλο να αναφερεσαι στο "εργαλειο" σου ως: Μπεμπα, Μπομπο, Κοκκινη θυελλα, Κωστα, Z, Ιακωβο (απο τον πεθαμενο παππου σου) η απλα "εργαλειο".




Τι "εργαλειο" πρεπει να εχεις για να εισαι γαματος.


Τι ειναι πιο γαματο πραγμα για να περναει καλα ενας αντρας; Να περναει καλα. Στο θεμα του "εργαλειου" τωρα. Αρχικα (γραφω αρχικα γιατι δε θυμαμαι αν ειναι το καταρχην η το καταρχας που ταιριαζει, ξερω, χεστηκατε) αν εισαι γαματος η λεξη εργαλειο για σενα σημαινει αυτο:
ισως και αυτο:
αλλα ποτε αυτο:
Αυτο για σενα ειναι ενα ΑΜΑΞΙ. Ουτε καν αυτοκινητο γιατι ειναι τεραστια λεξη και φτυνεις στο αυτ. Το χρησιμοποιεις μονο για να γυρνας αργα στο σπιτι το βραδυ επειδη δεν εχει αστικα και επειδη δεν εχει φιλους να σε γυρισουν. Το να περνας καλα με το αμαξι προυποθετει... να μην οδηγας. Να οδηγαει ενας φιλος σου και εσυ με τους αλλους απο πισω να του πειραζετε τα βυζια. Αν ομως εχεις αμαξι, πρεπει να καιει την πιο λιγη βενζινη στον κοσμο, για να βγαινεις οικονομικα. Με τετοιο αμαξι δε θα γαμησεις αλλα θα περνας τελεια και θα σαι ευτυχισμενος. Εναλλακτικη λυση: να εχει ολη η παρεα ποδηλατα και κανεις αμαξι και να πηγαινετε ολη την ωρα βολτες, να εχει ενα παιδι αεροπλανο επειδη ο μπαμπας του ειναι χοντρος με πουρο, να ειστε ολοι αναπηροι σε αναπηρικο καροτσακι και να κανετε βολτες στην πολη και να λετε σε μικρα παιδια για πουτσες και να ταιζετε τα περιστερια και να κανετε lan party σε netcafe και να βγαζετε τις καρεκλες απο τα pc γιατι εχετε.




Ενας εμπειρος αρθρογραφος μας ειπε καποτε οτι ο επιλογος ειναι το πιο σημαντικο κομματι ενος αρθρου. Ειναι αυτο που σου αφηνει την τελευταια γευση και αν το πετυχεις κερδισες. Ε εμεις σε αυτο το αρθρο δε θα βαλουμε καθολου επιλογο. Ξερετε γιατι; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου