Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μην.

Σας εχω βαρεθει. Κανεις δεν ειναι λογικος ανθρωπος πλεον στη γη. Ολοι κανουν πραγματα χωρις καμια λογικη και ηλιθια, που αμα εβλεπαν τον εαυτο τους απο θεση τριτου θα αυτοκτονουσαν. Πολυ. Πριν κανετε κατι η πειτε κατι η κατι κατι, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. Λιγο. Με (πιο) λιγα λογια (πεθαινεις), το αρθρο πραγματευεται ασκοπες συμπεριφορες που δεν οφελουν σε τιποτα. 


Οποιος θελει να διαβασει κατευθειαν το αρθρο ας πηδηξει αυτη τη μεγαλη και κουραστικη παραγραφο, ειναι optional.
Αυτο ακριβως ειναι που κανω κι εγω αυτη τη στιγμη (ασκοπη ενεργεια).
Παιρνω ενα ευκολο background για blog. Κατι του τυπου: εχω κουραστει με αυτο, κτλ κτλ, το κανω σαν λιστα και γραφω. Το αρθρο δε θα 'ναι ωραιο. Θα ειναι λες και επαναλαμβανομαι γιατι ολο ετσι γραφω συνηθως. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Γιατι κανεις στη γη δεν ψηφισε να κανουμε καταληψη και γιατι δεν εχω χρονο να γραψω κατι αλλο. Και γιατι εχω να σηκωσω αρθρο δυο βδομαδες και πρεπει. Το χειροτερο ειναι οταν κανεις κατι επειδη ΠΡΕΠΕΙ να το κανεις και οχι επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να το κανεις. Αλλα αν σηκωνω αρθρο που γουσταρω μια φορα το μηνα, δε θα με αγαπαει κανεις. Εγινα κλαψομουνης, το ξερω, αλλα ετσι ειναι. Ηθελα καπου να τα πω. Νομιζω η καλυτερη λυση για να γραφει καποιος καλα κειμενα ειναι να γραφει κειμενα και να χεζει. Οχι να διαβαζει, να μαγειρευει, να πλενει, να κανει παρα πολυ σεξ, να γραφει κειμενα και μετα να μη χεζει επειδη δεν προλαβε. Οποτε οσοι πηγαν στη σχολη τους και ειπαν: "Ολα οκ. Ας περασω τα 3 απο τα 13 που χρωσταω τωρα το Σεπτεμβριο και ας πρεπει να πληρωνω για βιβλια και ας μην εχει μουναρες στο πανεπιστημιο του χρονου το Σεπτεμβριο", ευχομαι να μην τους αρεσει παρα πολυ το αρθρο για να καταλαβουν ποσο κακο εκαναν στην ανθρωποτητα. To sum up, παρτε ενα αρθρο πασαλυμα ετσι επειδη εχω μαθηματα, πολλα, και με τσουζει. Φυσικα ολα αυτα τα γραφω για reverse psychology. Δηλαδη να περιμενετε το πιο σκατενιο κειμενο της γης και να βγει κατι που ειναι μετριο και να σας αρεσει (καλα μπορει το reverse psychology να μην ειναι ακριβως αυτο αλλα εχω διαβασμα και δε θελω να βρω κατι αλλο να πω τωρα). Αλλα να ξερετε για μενα αυτα που ηθελα να γραψω τελειωνουν εδω. Εκτος απο μερικα.




Η χουντα του σφουγγαρισματος.

Εχει τυχει σε ολους, ΣΙΓΟΥΡΑ. Σφουγγαριζει η μαμα. Και θες να χεσεις γιατι ειναι η ωρα που χεζεις και πρεπει. Πας προς την τουαλετα και αρχιζει η μαμα και μεταμορφωνεται σε διαβολο και φωναζει και λεει:  
μολις σφουγγαρισα
και μην τολμησεις να πατησεις κατω
παλιομπασταρδι.
Η αντιδραση σου ποια ειναι; Σου φαινεται φυσιολογικο επειδη αυτη την κατασταση τη ζεις εδω και 15 χρονια και το βουλωνεις. Καθεσαι και χεζεις απο το μπαλκονι η πανω σου. Τι κανεις ρε γιδι; Δεν πρεπει. Οχι να χεζεις απο το μπαλκονι. Αυτο καλο ειναι. Δεν πρεπει να το βουλωνεις. Γιατι αυτο που λεει η δαιμονισμενη μαμα δεν εχει καμια λογικη. Ειναι δυνατον να μην πας τουαλετα επειδη σφουγγαρισε; Ενταξει, παραδειγμα εδωσα. Μπορει να μην θες να χεσεις, μπορει να θες να περπατησεις το διαδρομο για να βγεις απο το σπιτι η μπορει να ψαχνεις το μολυβι σου. Σημασια εχει οτι θες να κανεις κατι πολυ. Δεν ειναι δυνατον ενα απλο σφουγγαρισμα να απαιτει ακινητοποιηση ολης της γης. Μαμα, πρεπει να καταλαβεις οτι δεν κανεις κατι δυσκολο και τελειο. Οχι ασε με, δεν θα σφουγγαρισω εγω την επομενη φορα για να δω πως θα μου φανει να ξαναβρωμιζει το πατωμα. Αυτη ειναι δουλεια σου. Εσυ με γεννησες, εισαι υποχρεωμενη να με ανεχεσαι. Και συν τοις αλλοις σορρυ κιολας που θελω να χεσω. Δεν μπορω να πεταξω, αν μπορουσα θα ημουν πλουσιος και θα με ηθελαν ολες. 
Η θα ημουν περιστερι. Οποτε ολα αυτα τι σημαινουν; Ο καθενας τη δουλεια του. Καλα μαμα; Αν διαφωνεις θα χεσω στο σαλονι. Γεια. 




Τα σκυλια ειναι καγκουρες.


Απο τις πιο ασκοπες συμπεριφορες που δεν εχουν σχολιαστει οσο θα πρεπε. Εισαι με το αυτοκινητο και ξαφνικα βλεπεις μια αγελη σκυλιων να τρεχουν ασφυκτικα διπλα σου και να γαυγιζουν στο αμαξι.
Εσυ φοβασαι μην τα πατησεις, οχι επειδη τα λατρευεις τοσο, αλλα επειδη αν συμβει αυτο θα ερθουν ολοι εκει και θα σε λενε αλητη και θα σου πετανε πετρες στο αυτοκινητο. Πω ρε ηλιθια σκυλια. Ναι, θα μου πειτε οτι ειστε ζωα και δεν καταλαβαινετε και κανετε ο,τι θελετε. Οχι ρε σκατιαρη σκυλε, δεν ειναι ελαφρυντικο αυτο. Γιατι δεν εχω δει γατες και φιδια να το κανουν αυτο; Ξες γιατι; Επειδη εισαι το πιο ηλιθιο ζωο απ' ολα. Κοψε τις καγκουριες σου και μην το παιζεις μαγκας γιατι φαινεσαι ηλιθιος οταν γαυγιζεις ενα αμαξι. Δε θα σε θελουν μουνια ετσι. Πλεον οι γκομενες ψαχνουν κατι το διαφορετικο. Να εισαι ευγενικος, εξυπνος και ετοιμολογος. Δοκιμασε, οταν υπαρχουν μουναρες κοντα, να εξηγησεις στα αλλα σκυλια οτι αυτο που κανουν ειναι ανουσιο. Με επιχειρηματα ομως. Θα δεις οτι μετα απο αυτο θα σε θελουν ολες και θα σε θαυμαζουν. Και δε χρειαζεται να ξυρισεις το στηθος σου. Συμβουλες σου δινω για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Καλα;




Ενημερωτικα πρωιναδικα.


Παπαδακης, Αυτιας κ.λ.π. Λοιπον. Θελω να σκασετε γεροι. Για ενα λογο: Οταν δεν εχετε τι να πειτε, λετε την ωρα. Π.χ. ''Η ωρα ειναι 2 λεπτα πριν τις 8.'' Το ξερω γαμω, η ηλιθια εκπομπη σας εχει φροντιζει να ειναι τοποθετημενο ενα ρολοι κατω αριστερα. Και γιαγια σταματα να βριζεις την κυβερνηση, τον Παπανδρεου και τα καστανα στην λαικη. 
''Και οι 300 να πανε απο 'κει που 'ρθανε. Μας τα φαγανε ολα. Ουυυστ τομαρια. 8 ευρω τα καστανα, ααααχχ πεθαινει ο κοσμακης. Ερχονται ζορια.'' Δεν εισαι γαματη που τα λες αυτα στον Αυτια. Να ξες. Δε θα σε ακουσει ο Γιωργακης και θα φοβηθει. Αφου ξες οτι δε θα αλλαξει κατι. Και αμα σε ενοχλουν τα καστανα, παρ'τα και πετα τα με δυναμη στον τοιχο και ασε με. Στο κατω κατω δε μου αρεσουν τα καστανα και δε θα φαω αν μου παρεις. Παρε μου γυρο, εχει 2,40. 




Ωραιοι το σαββατοκυριακο.


Εχω παρατηρησει οτι μουνια και πιο ωραιους απο μενα βλεπω μονο το σαββατοκυριακο. Κατι τους πιανει ολους και ντυνονται καλα, κανουν τα μαλλια τους και ειναι καθαροι χωρις τριχες στον κωλο. Με ποια λογικη δε θελετε να γαματε ολες τις υπολοιπες μερες της εβδομαδας και θελετε μονο το σαββατοκυριακο; Αλλα ολοι μου το παιζετε σταρχιδιστες οσων αφορα την εμφανιση και το σαββατοκυριακο ειστε ολοι Μενεγακη upskirt και εγω Τρελαντωνης nippleslip. Αν εχεις τη δυνατοτητα να εισαι ωραιος, να εισαι ολη τη βδομαδα. Και αν εχεις τη δυνατοτητα να εισαι λεσι και σταρχιδιστης, να εισαι ολη τη βδομαδα επισης. Και αν θελετε να ξερετε, δεν τρωω πορτα επειδη ειμαι ετσι, απλα παλια ειχα μαλωσει με τον μπραβο για μια γκομενα και τον πλακωσα. Και απο τοτε χαλαστηκε και δε με βαζει ολο.




Γλυψιμο ΑΝΤΡΙΚΗΣ ρωγας στο σεξ.


Εκει που ολα πανε καλα στη ζωη σου γιατι ετοιμαζεσαι να κανεις σεξ μετα απο 19 μηνες, κατι γινεται. Δε θα πω κακο. Θα πω κουλο. Καλα; Ξαπλωνεις και ερχεται η ζουζουνιτσα απο πανω σου και για να σου το παιξει εμπειρια, προσπαθει να σε ερεθισει κανοντας, τι αλλο; ΣΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗ ΡΩΓΑ. Ασ'την κατω - θα φας κλωτσια. Μπορεις να καταλαβεις οτι δεν ειμαι εσυ; Οταν μου γλυφεις τη ρωγα δε νοιωθω καυλα. Δε νοιωθω τιποτα. Νοιωθω περιεργεια που το κανεις και βαρεμαρα. Εχω χιλια χρησιμα πραγματα πανω μου που μπορεις να γλυψεις: 
το λαιμο, το αυτι, την πλατη, το λιλι αντε και το Γκωλο, ΑΛΛΑ οχι τη ρωγα. Παντως σε ευχαριστω που μου δινεις σημασια. Εισαι ο μονος ανθρωπος στη ζωη μου που δε με συχαινεται. Πολυ. (Υποθετικα τα λεω, οσες θελετε να κανουμε κατι πειτε)




Βολτα γιατι εισαι ζωο, λιγο.


Το παρατηρησα χθες σε μια φιλη μου και ηθελα να τη ριξω απο το μπαλκονι γιατι ετσι. Πηρε τηλεφωνο μια φιλη της που δεν εχω δει αλλα ισως ειναι ωραια και την ωρα που μιλουσε στο τηλεφωνο εκανε βολτες μεσα στο σπιτι και τριγυρνουσε απο δω και απο κει σαν τον αλητη. Αυτο το πραγμα το κανετε πολυ και ειναι χαζο ολο. Δεν ειναι απο ενστικτο, να ξες. Οταν μιλας στο κινητο δε σου 'ρχεται αυθορμητα να κανεις βολτα. Απλα θα το 'κανε καποια ωραια καποτε και απο τοτε την αντεγραψαν. Υποσεινηδειτα σκεφτηκατε οτι ειναι καλη ιδεα να το κανετε. Αλλα οχι. Οταν μιλας στο τηλεφωνο κατσε στην καρεκλα και βγαλε τις μυξες σου. Ειναι ευκαιρια γιατι αυτος με τον οποιο μιλας δε σε βλεπει.
(Ισως η photo ειναι λιγο κακο παραδειγμα
γιατι αυτος ειναι ωραιος οποτε
μπορει να κανει οτι θελει, αλλα sorry)

Αν σου αρεσει να κανεις ταξιδια πανε στην Ιταλια και στην Κορσικη. Μην πας μεσα στο σπιτι. Ξερω δεν ειναι αστειο αυτο που λεω αλλα εγω τουλαχιστον αυτα τα γραφω ενω καθομαι και κολλαω τις μυξες μου κατω απο την καρεκλα. Δεν κανω βολτιτσες περα δοθε. Ασε με.


Τελος υποχρεωτικου/εβδομαδιαιου αρθρου. Και μαλακες μην αρχισετε να μου λετε απο κατω γλυκουλικα του τυπου γραφε οποτε μπορεις/γουσταρεις, εμεις σε αγαπαμε και τετοια. Μια φορα μια γκομενα μου ελεγε δεν πειραζει που βγαινεις, δεν πειραζει που δε σε βλεπω καθε μερα, εννοειται να μεινεις στο φιλο σου σημερα. Και μετα δε με ηθελε παρα παρα πολυ. Don't do dat. Αλλα αν ειναι να με βρισετε, καλυτερα do dat. Παω να πεθανω. Φιλια.

4 σχόλια: