Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Τελειοι celebrities. Εκτος απο τελειοι.

Αυτο το αρθρο το γραφουμε γιατι τοσα χρονια εχουμε ακουσει τουλαχιστον 3 γκομενες να λενε οτι ενας απο τους παρακατω ειναι ο πιο τελειος και ομορφος και σεξυ και γοητευτικος και θεος στη γη. Το να ειναι καποιος ο καλυτερος δεν ειναι ευκολο πραγμα. Μαλλον προυποθετει να ειναι τελειος σε ΟΛΑ. ΟΛΑ ΟΛΑ. Βασικα απλα μας τσουζει γιατι προφανως ολοι οι παρακατω ΜΟΝΟ εχουν λεφτα και γαμανε ολες εσας που δε μας θελετε. Πολυ. ΓΕΙΑ.




Γιαννης Σπαλιαρας.



Εννοειται οτι εχει σωμα. ΚΑΛΑ ΣΚΑΣΕ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ. Και στην τελικη μοντελο ειναι, ειναι η δουλεια του να εχει σωμα.
Κι ο Hulk εχει σωμα αλλα δεν ειναι παρα πολυ ωραιος. Ο Σπαλιαρας που το ονομα του θυμιζει κατι σε σκατιαρη ειναι ψηλος και τρομακτικος και Tarzan. 




Η μονη διαφορα που υπαρχει σε αυτους τους δυο ειναι οτι ο Tarzan εχει πιο μικρα αυτια. Επισης στην ταινια δεν ειναι ψωνιο με τους αλλους πιθηκους και ειναι φιλος τους και τους αγαπαει ενω ο Σπαλιαρας οχι. Πολυ.
Και σταματα να σε θελουν ολες πια. Φυγε μη βγαλω τη σπαλα μου και σου ριξω καμια σφαλιαρα. Χαζουλη




Νινο.


Σε αυτον θα αφησουμε στην ακρη την εμφανιση γιατι εχουμε κατι που μας καιει πολυ περισσοτερο. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Σε λενε Στεφανο Ξυπολιτα. Με ποια στο μπουτσο λογικη αλλαζεις το Στεφανος σε Νινο και κρατας το Ξυπολιτας; ΠΟΙΑ; Πραγματικα μου θυμιζεις εκεινο το ανεκδοτο που παει ενας στο ληξιαρχειο και τους λεει: με λενε Γιαννη Γαμομανιδη και ηρθα να αλλαξω το ονομα μου. και του ρωτανε πως θελετε να το κανετε και λεει Νικο Γαμομανιδη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. 




Johnny Depp.


Μα τω θεω ΦΤΑΝΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ. Εχει βγει ο πιο σεξυ αντρας στον πλανητη αυτος;



Ειναι ο,τι πιο αδιαφορο εχω δει στη ζωη μου. Αντε να βγαινε πιο σεξυ χιλιανος συμμοριτης που βιαζει γιαγιαδες. Βεβαια καποιοι gay και καποιες οχι μουναρες θα μου πειτε οτι εβαλα τις πιο ασχημες photos του αλλα οταν εισαι ο πιο σεξυ αντρας στον πλανητη υποτιθεται οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ PHOTOS. Γκεγκε; Ειναι τοσο παραλογα αυτα που λεω; E; Ειναι παππους και θα πεθανει πριν το mundial. Οσες γαμησε, γαμησε. Τελος. Παπαλα. Τοπο στα νιατα γαμημενε Johnny Depp.


Zac Efron.

Αυτο το πλασμα standard εχει μουνι. Ομορφο. Θελω να το γαμησω το μπουστη. Φερτε τον να του κανω mouthfucking ΤΩΡΑ. Ειναι λες και η μανα του εκανε παρτουζα με γοργονα, τον Χριστο και χυμο ροδακινο-βυσσινο. Τωρα τελευταια μου αφησε και μουσια
και μοιαζει με την Αλικη Βουγιουκλακη μεταμφιεσμενη σε Πιπη. ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ.


Αντωνης Κανακης.

Δεν γινεται να τον θελετε ολες γαμω! Αντε σκασε Κανακη που μεχρι πριν 5 χρονια δε σε ηθελαν ολες παρα πολυ. Ο αλλος για να δειχθει αναγκαζει χειμωνιατικα ολο το πλατω, μεχρι και τους cameramen και τη σαρδελα, να φορανε κοντομανικα γιατι θελει να βγαζει τα μπρατσα του. Φοραει καπελο επειδη εχει φαλακρα, μεγαλα αυτια και ηλιο. Και νομιζει οτι λεει γαματα αστεια ενω ο Σερβετας τον νικαει και ειναι και πιο ψηλος. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ασχημος, κοντος, μαυρος, φαλακρος, αυτιας, καπελος και με επιθετο που θυμιζει ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ. ΔΙΩΞΟΥ. Ολο γαμας μουναρες ενω δε σου αξιζει πολυ. Ουρακοταγκο της δικαιοσυνης. ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΜΩ.


Ed Westwick.

Καταρχην δε γινεται να εχεις ονομα με δυο γραμματα. Δηλαδη ποσο βαριοντουσαν μπαγεβιτς οι γονεις σου να διαλεξουν; (καλα σκαστε ξερω οτι ειναι Edward αλλα εμενα με λενε Γιωργο και δε με φωναζουν Γι. Και στην τελικη δεν ηξερα πως να αρχισω.) Ειναι φοβιστικος και σατανικος.

Αν ημουν ο διαβολος και ηθελα να ερθω στη γη για να προωθησω τη νεα ταξη των πραγματων θα επαιρνα τη μορφη του. Δε θα συνεχισω το κραξιμο γιατι φοβαμαι μη μου στειλει το βραδυ τον Michael Jackson και μου γαμησει τον αδερφουλη μου.


Κωστας Μαρτακης.

Πρεπει να καταλαβεις Κωστα οτι ολες οι γκομενες θελουν να τις δερνεις, να βρωμας και να εισαι ασχημοτερος απο αυτες. Οχι να εχεις τσιμπουκοχειλα και καθαρο κωλο. Σταματα να ξεχνας τα λογια απο τα ιδια σου τα τραγουδια και οταν μια παρουσιαστρια σου κανει κοπλιμεντα στον αερα, στις διαφημισεις να τη γαμας, μη ντρεπεσαι ρε ζουζουνι.


Robert Pattinson.

Καταρχην, ειναι τερμα ασπρος, βαρετος, εχει ηλιθια και περιεργιδικα φρυδια και τις περισσοτερες φορες βγαινει εξω στον κοσμο λες και τον γαμουσαν. ΟΛΟΙ.
Τι ειναι αυτα πανω στο κεφαλι σου ρε μαλακα; Λες και κατι πεθανε. Αει διωξτα. Παντως ενα θετικο που βλεπω και εχω ακουσει ειναι οτι δεν κανει ποτε μπανιο και τον αγαπησα λιγο. Επειτα ειδα αυτο το video και τον ξαναμισησα. 


Ελπιζω να μην το εχετε δει ποτε και να σας χαλασα λιγο την εικονα του και να θελετε ΕΜΕΝΑ τωρα.


Σακης Ρουβας.

Οσες φορες και να παει, δε θα κερδισει ποτε στη eurovision. Παρολα αυτα ειναι ελληνας θεος. Αυτος. 
Καταρχην εχει μεγαλη μυτη. Μαθαμε τωρα οποιος εχει μυτη σαν μελιτζανα, λεμε εχει μεσογειακα χαρακτηριστικα. ΦΥΓΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΤΗ. Η ασχημοτητα μιας μυτης δεν ειναι υποκειμενικη. Οταν ειναι μεγαλη, φαρδια και ξεκιναει πριν το μετωπο ειναι ασχημη. ΤΕΛΟΣ. Μαθαμε επισης οτι οποιος αντρας ειναι πανω απο 35 και δεν ειναι ετσι 
ειναι γοητευτικος, αρα ωραιος, ανεξαρτητα απο τα χαρακτηριστικα του προσωπου του. Συνεπαγεται: ο Ρουβας ειναι γοητευτικος, ομορφος, με μεσογειακα χαρακτηριστικα, και μπορει να βαλει τη μια λεξη διπλα στην αλλη. ΛΑΘΟΣ.


Vin Diesel.

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.


6 σχόλια:

  1. katarxin dn ginete n exeis onoma me 2 gramata xaxaxaxaxaxaxaxax Dakruza Poli ! sisisisdn uparxeis file ...xwsta xwsta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eimai ktinos...to mesimeri sto soufli gia fai eixe mpakaliaro me merenta,efaga kai ta entera mou eliwnan arga opws to xioni otan exei -354.sto kapaki pairnw imodium kai stamatise,ola wraia ola kala ekei pou erxetai enas apo to thivet(gennimenos sto mesollogi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai mou gnwrizei mia rwsida h opoia htan ''apo to kalamata'' ths lew protimw ta tsexonia ki ekei pou h maimou erwteyetai ton pigouino kai tou dinei mia lacta erxetai o giatros(ktiniatros) mou dinei 2 ZAKLIN twn 6098mg kai peftw tapa...ayta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή