Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Facebook Races

[Races=φυλες (mmorpgιακα)]
Εχουμε παρατηρησει καποιες ομαδες πλασματων στο facebook που πρεπει οπωσδηποτε να τις επισημανουμε γιατι μας τρωει μεσα μας και θελουμε να.


Καγκουρας ο κλασσικος
Είναι αυτος που όταν πηγαινατε σχολειο ‘’τα ειχε’’ παντα με μια και ηταν ωραιος γιατι ηταν λεπτος. Ηταν μαθητης του 16-18 κυριως γιατι διαβαζε, ηταν καθυστερημενουλινι αλλα τον ηθελαν και οι καθηγητριες. Πηγαινε μπαλα και ποτε σε νετ καφε.
Πλεον στο facebook εχει εικονες προφιλ με κοκκινο μαγιω σε beach bar και γυαλι carrera η φωτο που παιζει στην τοπικη ομαδα και κανει σουτ με ηλιθιο υφος.



Επισης ειναι μελος σε group απο 14 μαγαζια της πολης παυλα χωριου του γιατι δουλευει εκει το βραδυ σερβιτορος ΚΑΙ ΟΧΙ BARMAN γιατι ειναι κοντος.


Οι fake profile γκομενες παυλα μικροψωλοι

Βασικα υπαρχουν 2 κατηγοριες των fake. Αυτοι που φαινεται ξεκα8αρα οτι ειναι fake εχουν photos σαν αυτην
με λεζαντα "edw eimai stis ksaderfo0las mo0 kai molis kcupnisa :P :P :P" και αυτοι που εχεις τις υποψιες σου οτι ειναι fake αλλα δεν εισαι σιγουρος, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΤΑ. Και οι δυο θελουν ή να κανουν πλακα και να spammaroun ή ειναι σαν gollum και ντρεπονται για αυτο που ειναι. Εχει πλακα ομως με αυτους τους παρθενους, γιατι οταν τους καταλαβαινεις και τους το λες στο chat σε διαγραφουν, σε κανουν block, report και καλουν και την αστυνομια σπιτι σου. Ναααης. Μεγαλη αληθεια : ολοι εχουμε κλαψει για μια μουναρα που μας εκανε σε ολες τις photos like, μας ελεγε καυλωτικα πραγματα στο chat, τον παιζαμε, ηταν ωραια και μετα αποδειχτηκε οτι ηταν ο κυρ Θανασης ο κουλουρας.



Αυτοι που κανουν profile στο τσαλακι τους.

Αυτα τα οντα δεν ξερουν να γραφουν καν το ονομα τους αλλα ξερουν ολες τις μηχανες, τα αυτοκινητα, τις νταλικες, τα chris-craft, τα διαστημοπλοια και παει λεγοντας. Χρησιμοποιουν εκφρασεις οπως : "η εξατμιση ειναι μαμα", "εβαλα γραναζι polsajh510 24αρι", "το hglsx σε γαμαει εκκινηση" κτλ κτλ. Ο,τιδηποτε postαρουν στο facebook εχει σχεση με αυτα τα πραγματα και ακουνε Χατζηgayνη και Οικονομοπουλο γιατι αυτα ακουγονται περισσοτερο και δεν εχουν χρονο να ψαξουν αλλο τραγουδιστη επειδη 25 ωρες το 24ωρο προσπαθουν να μεταμορφωσουν το τσαλακι τους σε αεροπλανο-υποβρυχιο βαμμενο παρδαλα με ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου. Εχουν περιεργοφατσα και ηλιθια χαιτη
και κανουν like σε ολες γιατι ειναι της αποψης οτι μουνι να ναι κι οτι να ναι. Δεν ξεχωριζουν ποτε τα fake profile και κανουν comment στις photos του τυπου "gia sou kouklara anikse o ouranos k ola ta asteria xa8ikan stin aggalia sou k k enas agelos se zhleui giati ise omorfi". Ειναι καλα παιδια παντως αλλα αν βγεις μαζι τους δεν εχει πλακα.


Ο Jesus look-alike

Ολοι εχουμε 2-3 τετοιους. Αυτοι οι γλυκουλιδες νομιζουν οτι μοιαζουν με τον Χριστο αλλα στην τελικη εχουν μαλλια, μουσια, ειναι καστανοξανθοι, εχουν ιδια ματια, δε γαμανε, κανουν θαυματα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΟΙ. Το κακο με αυτους ειναι οτι ειναι περηφανοι που μοιαζουν με το Χριστο πραγμα που τους εμποδιζει να γαμησουν χωρις να το ξερουν. ΦΤΑΙΝΕ ομως γιατι δε γινεται να εχεις photos πανω στο βουνο με μαγγουρα αλλα και μεσα σε club με ροκ μπλουζες. Επισης μια must photo για τους jesus look-alike ειναι αυτη: 


που την ειχαμε και στο δημοτικο πανω απο τον πινακα. Εχει επισης αλλες 2 photo του jimi hendrix και μια του μωρου της ξαδερφης του. Συμβουλη : κουρεψου γιατι εισαι ομορφος γαμω!


Η orc καυλα

Ναι,οκ. Δεν εχω γκομενα. Και εχω να γαμησω 2 βδομαδες παυλα 6 χρονια. Και; Τον παιζω συνεχεια. Εσυ γαμας καθε μερα σε ολη σου τη ζωη; Οχι, πααααρτα τοτε και μην μου το παιζεις αιωνιος γαμιας. Λοιπον, εχεις καυλες( ολη μερα ) και βρισκεις μια (η εικοσιτρεις) στο Facebook με κωλαρα η βυζαρα. Ασυναισθητα της εχεις γραψει στο chat :hi mounara ti kaneis 8elw na se skisw ton paizw me olo to soi sou eisai omorfh sorry an eipa kati pou den eprepe κ.τ.λ. Αυτη εχει βεβαια ωραιο κωλο η βυζια, αλλα επειδη ειναι γενικως ΑΣΧΗΜΗ και της λειπει ενα ματι, εχει aids στα γονατα η εχει μια μυτη σαν ΚΟΨΤΗΝ η ΔΙΩΞΤΗΝ απο κει, θα χαρει και θα σου απανταει αναλογα ενω εσυ τον παιζεις και παλι καλα που δε σε βλεπει κανεις γιατι οταν τον παιζουμε εχουμε γελοια μουρη και σταση σωματος. Επειδη εισαι καυλωμενος κανονιζεις να πατε για καφε, να πατε για μπαλα, να την πας εκδρομη στο Περου και να της αγορασεις ενα βορειο σελας, τον διαβολο και εναν παπαγαλο για τα γενεθλια της. Καπου εκει ομως ερχεται η στιγμη που χυνεις.Δηλαδη τρια δευτερολεπτα μετα την τελευταια σταγονα του σπερματος μετανιωνεις για την υπαρξη σου και θες να ανοιξει η γη και να σε γαμησει με ενα δεντρο. Νιωθεις πλεον οτι εκανες ενα λαθος ισαξιο με παραλληλη πασα στην αμυνα στον τελικο του Champions League. ΠΩΣ ΤΗ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ; Προβλημα σου, γεια.


Ο σχεδον παντα offline φλωρος

Ειναι αυτος που επειδη τον δερνανε στην πρωτη λυκειου τωρα εχει πει σε ολους οτι δεν μπαινει συχνα στο Facebook για να φαινεται γαματος και διαφορετικος.



Φυσικα ειναι παντα στο Facebook αλλα εχει πατησει το appear offline και τον παιζει ολη την ωρα με τα albums οπως : '' paros 2009 '' και '' kalokairakii treelaaaa!!! '' Αν τον πετυχεις online και πας να του μιλησεις( επειδη θελεις να παρεις laptop, κινητο ή φωτογραφικη και αυτος τα ξερει απ' εξω και τον παιζει διαβαζοντας ποσα pixels εχει η glsjx 1500a32t) θα πατησει το a για να φαινεται οτι γραφει αλλα θα βγει offline και καλα οτι τον πεταξε γιατι θελει ΠΑΛΙ να τον παιξει. Γενικα τον παιζει ΠΟΛΥ, εσυ ?


Τα zo00zo00oonaCIAaAAAa

Γινομαστε πολυ γραφικοι που σχολιαζουμε αυτην τη φυλη αλλα υπαρχει πολυ μισος και πρεπει να το εξωτερικευσουμε γιατι θα εκραγουν τα λιλια μας.
Προκειται για τα μαλακισμενα κοριτσακια (αλλα και απειρα καρκινιαρικα παρθενα αγορακια) που επειδη το hi5 δεν εχει πια ζωη αποφασισαν να συνεχισουν τις ζουζουνιες παυλα γαμωμανιες τους στο facebook. Ενω ειναι γεννημενα το 1996-1997 και 2080, βαζουν ετος γεννησης το 1905 γιατι νομιζουν οτι τα "CpaAaAneE". Εχουν 2.6κ1.63ζ photos το καθενα, στο μπανιο φυσικα με την φραντζα να φτανει μεχρι την καθαρη (απο photoshop) χεστρα, τα πουτσοχειλα σουφρωμενα και πρησμενα σαν να εκαναν γλυφομουνι σε μεδουσα, τα ποδια, πως τα ειχε η mary poppins;



ε ακριβως το αντιθετo. Και φυσικα ηλιθιες φρασεις του τυπου "ZoOOZoooO pApAAAooO Ce ♥","mAkALOonIiaA Me FraOoLeec" και "XAMOGELA I ZWH EINAI THERMOSIFWNO". Τα μπασταρδα εχουν κανει tag στις photos τους μεχρι και τον Χριστοδουλο εξου και τα 1519690 like που εχουν σε καθε photo οσο τερατομορφα, λιποξεχειλισμενα και γαμω τα σταρακια τους απο τα ματια ειναι. Θα σε κανουν add καθε μερα δεκαδες απο αυτα. Αν σκοτωσεις τον πατερα τους, του κοψεις τα ποδια, του φας τις ρωγες, τον θαψεις για μια μερα, τον ξεθαψεις, τον βγαλεις photo και το postαρεις στο wall τους, θα σου κανουν like. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ NOTIFICATION ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΑ ΠΑΡΘΕΝΙΔΙΑ.


Αυτος που θελεις να πεθανει.

Ασχημος, κακος, χαζος, και τρομακτικος.
Για καποιο λογο ειχε παντα 500 ευρω πανω του και μουναρα γκομενα. Ειναι ψηλος, περιεργος και σε ολο το σχολειο μαλωνε με ολους και τους νικουσε.Επισης γαμησε μια στην καταληψη. Τωρα σου κανει comment στα post τερμα ηλιθια αλλα επειδη σε δερνει γελας βεβιασμενα. Πατας αρκετα like στις photos του εχοντας ενα υφος αηδιας και απεχθειας για τον εαυτο σου, μονο και μονο για να σε εχει φιλο αν σε πειραξει κανεις. Το βραδυ πεφτεις για υπνο και την ωρα που μεσολαβει μεχρι να κοιμηθεις φανταζεσαι ιστοριες στο σχολειο που τον δερνεις μπροστα σε ολα τα μουνια. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΟΙΜΗΣΟΥ.


Η μουναρα

Σε εχει στη λιστα με τους offline, δε σου εχει μιλησει ποτε και ουτε προκειται. ΓΙΝΕ ΩΡΑΙΟΣ. ΓΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου