Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ζωη χωρις μονταζ.

Ολοι κανουμε τα ιδια και τα ιδια πλεον και η ζωη μας εχει γινει μουντη και βαρετη. Παραθετουμε κατω τα σταδια μιας συνηθισμενης μερας ενος απλου ανθρωπου.




Μεσημερι.

Τρεχεις στη dust_2, εκει που βγαινουν οι terrorists και βλεπεις το Γιαννη Μπεζο και πιανετε συζητηση και μετα βρισκεις την Γκλορια την Ρωσσιδα, συμμαθητρια σου απο το γυμνασιο που εγινε μουναρα και θελεις να τη γαμησεις. Αυτη ξεγυμνωνεται μπροστα σου και οταν πας να βαλεις το λιλι σου στο πιπι της μεταμορφωνεται σε Λιλο και Στιτς και ο Στιτς σε ρωταει αν διαβασες για αυριο. Ξυπνας επειδη θεωρεις οτι το ονειρο ειναι ηλιθιο και δεν αξιζε να το δεις ολο.
Ανοιγεις τα ματια σου και συνειδητοποιεις οτι το δεξι σου μαγουλο ειναι βουτηγμενο μες στα σαλια σου. Τα σκουπιζεις με το χερι σου. Επειτα σκουπιζεις το λαιμο σου επειδη ειναι ιδρωμενος, γυρνας το μαξιλαρι απο την αλλη και γυρνας ανασκελα. Πιανεις τον πουτσο σου και βλεπεις οτι ειναι καυλωμενος. Αυτοματα γυρνας μπρουμυτα και τον πιεζεις στο παπλωμα γιατι ειναι ωραιο και λεει. Οταν βαρεθεις βγαζεις τις μυξες που εχουν περισσεψει απο χθες και εχουν σκληρυνει και τις κολλας κατω απο το κρεβατι οπου πετυχαινεις μια απο τις προηγουμενες και την κολλας πανω της για να φαινεται σαν μια. Βαζεις το δαχτυλο στο αλλο ρουθουνι και ειναι μια πουτανα μυξα που οταν προσπαθεις να την πιασεις παει προς τα μεσα και εκνευριζεσαι. Κλανεις δυνατα. Οιωνος οτι ερχεται χεσιμο. Κοιτας αδικα το κινητο σου να δεις αν εχεις τιποτα. Σηκωνεσαι και μενεις καθιστος καποια δευτερολεπτα στο κρεβατι μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι πρεπει να σηκωθεις γιατι κατουριεσαι. ΠΟΛΥ. Ομως εισαι ακομα καυλωμενος και για να πας τουαλετα πρεπει να περασεις απο την κουζινα που η μαμα σου κανει αρακα (μυριζει) και ντρεπεσαι. Ετσι εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι εισαι καθιστος και σκεφτεσαι τη γιαγια σου, την χοντροΑντιγονη απο το σχολειο, τον τριχωτο κωλο του κολλητου σου και πατημενες γατες απο το αμαξι του Μανου (διαβολε ζουζουνι) για να σου πεσει. Οταν τα καταφερεις, σηκωνεσαι, πατας το PC να ανοιξει, και πας τουαλετα. Στο δρομο σου λεει η μανα σου: "Λεμε καμια καλημερα" αλλα δε λες γιατι δε γινεται γιατι εχεις να μιλησεις 12 ωρες και ξεχασες. Μπαινεις στο μπανιο, πας στο νυπτηρα, βαζεις το δαχτυλο και κλεινεις το καθαρο ρουθουνι, φυσας δυνατα 


                                             (Ναι, το κανουν και οι ωραιοι)


και βγαζεις την στερεουγρη μαλακια που σε ειχε εκνευρισει πριν. Πλεον εισαι ευτυχισμενος. Πλενεις τα μουτρα σου. Πας στη χεστρα και καθεσαι. Χεζεις γρηγορα γιατι θες να πας να μπεις facebook. Σκουπιζεσαι καθιστος γιατι βαριεσαι να σηκωνεσαι τωρα και ριχνεις τα χαρτια στη λεκανη γιατι βαριεσαι να σηκωνεις το καπακι του κουβα. Πας πλενεις τον κωλο σου στη μπανιερα. Μετα πας παλι στο νυπτηρα να πλυνεις τα χερια σου πολυ λιγο και χωρις σαπουνι. Οπως τα παιρνεις, ριχνεις κατω το ξυραφακι του μπαμπα αλλα επειδη εκει που πηγε δε φαινεται, το αφηνεις ετσι. Πας στο δωματιο σου και καθεσαι στο PC. Κανεις 10 λεπτα να κλεισεις το msn, το avast antivirus, το Veoh, το daemon tools και το steam account σου. Mετα πατας google chrome και ανοιγει μετα απο 13 δευτερολεπτα. Μπαινεις στο Facebook και βλεπεις οτι εχεις 2 notifications και χαιρεσαι λιγο. Δεν ειναι πουθενα η Γκλορια. Το ενα notification ειναι προσκληση σε event που λεγεται ''Beach party me to dj Panagiwths'' απο καποιον που δεν θελει καν να ερθεις, απλα το εστειλε σε ολους, και το αλλο notification ειναι προσκληση για farmville. Γραφεις status 'variemai peite tpt' και βαριεσαι και το κλεινεις επειδη δεν σου λεει κανεις τιποτα. Πριν κλεισεις τον υπολογιστη κοιτας την ωρα και βλεπεις οτι ειναι 3. Κοιτας εξω απο το παραθυρο και βλεπεις οτι εχει καλο καιρο και παιρνεις το φιλο σου που εχει αμαξι τηλεφωνο 
- Ελα ρε, τι γινεται; 
- Να ρε, εδω τρωω 
- Α, παμε θαλασσα; πρεπει, εχει ζεστη
- Ε ξερω γω; παμε. τι ωρα θα;
- Ελα να με παρεις στις 3 μιση απο το σπιτι
- Καλα 4 παρα τεταρτο να 'σαι στο περιπτερο
- Πωωω καλα.
- Τουυυυυυτ....
Πας στην κουζινα, ανοιγεις το ψυγειο και πας να πιεις χυμο κατευθειαν και η μαμα φωναζει ''ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙΙ'' και πας και βαζεις στο ποτηρι. Βαζεις, βαζεις και μολις φτασει η σταθμη στο 1/4 του ποτηριου η μαμα φωναζει ''Φτανειιι, θελουν και αλλοιιι.'' Πας να φυγεις απο την κουζινα και η μαμα ξαναφωναζει ''δε θα φας;'' Βασικα σκεφτεσαι οτι πεινας αλλα δε θα φας γιατι στην παραλια θα φαινεσαι χοντροτερος. Πας φορας το μαγιω και κοιτιεσαι στον καθρεφτη και σου πεφτει η ψυχολογια επειδη εισαι ετσι. Κοιτας το ρολοι και ειναι 3 και 15. Εχεις ενα εικοσαλεπτο να αλλαξεις το σωμα σου αλλα μαλλον δε θα προλαβεις πολυ οποτε νταξ. Παρα δεκα παιρνεις κινητο, κλειδια , 2,60 , φορας τα γυαλια σου και φευγεις χωρις να παρεις πετσετα. Στο δρομο για το περιπτερο σκεφτεσαι οτι αργησες αλλα οταν φτασεις φτανει και ο αλλος και του λες οτι περιμενες ενα τεταρτο γιατι εισαι μπασταρδος και θα χρειαστεις ενα ευρω για να παρεις καφε. Πατε. 


Παραλια.


Στο beach bar ολοι εχουν καλυτερο σωμα απο σενα γιατι ολο το χειμωνα γυμναζονταν και δεν εβλεπαν anime γι'αυτο το λογο. Στο δρομο χεζεσαι απο το φοβο σου απο τους τρελους παππουδες και τουμπανους που παιζουν ρακετες λες και κανουν πρωταθλητισμο.
Βρισκεις ξαπλωστρα με τον φιλο σου και ετσι οπως ξαπλωνεις το μαγιω ανεβαινει λιγο και φαινεται το αξυριστο μερος του ποδιου σου και εισαι αστειος. Αργεις 20 λεπτα να βγαλεις τη μπλουζα γιατι ετσι. Αργοτερα αφου βγαλεις τη μπλουζα ερχεται ενα παιδι που το ηξερες απο το λυκειο και σου λεει 
-Επ, τι γινεται αλανι μου; (δεν θυμαται πως σε λενε)
-Καλα ρε παιχταρα μου (ουτε εσυ), εσυ τι λεει; 
-Μια χαρα, μαλακα πως παχυνες ετσι;
-Χαχαχα ε ρε μπυρες, ποτα... ξες θυμασαι απο το λυκειο ποσο τρελα ειχα...
Του χαμογελας αλλα απο μεσα σου θες να του δαγκωσεις το λαρυγγι με ολη σου τη δυναμη. Πριν προλαβεις να το σκεφτεις ολο αυτο , αυτος εχει ηδη γυρισει και μιλαει με αλλους ωραιους. Γυρνας και βλεπεις το φιλο σου να εχει πεθανει στο γελιο επειδη παρακολουθησε τη συζητηση με τον παιχταρα και ξερεις οτι απο τοτε θα σε φωναζει για ολη σου τη ζωη χοντρομαλακα. Εσυ δειχνεις ταχα οτι δε σε ενοχλει αλλα απο μεσα σου θελεις να πεθανεις. Περνανε 30 δευτερολεπτα μεχρι να ξεχαστεις και να αρχισεις να κοιτας κωλους. Συνειδητοποιεις οτι φετος ολες ΜΑ ΟΛΕΣ


φορανε brazilian μαγιω ενω το 6% μονο ισως να αξιζει να το φοραει. Θες να τις μαζεψεις ολες γυρω σου και να τις βγαλεις τον παρακατω λογο : ''Μην εχετε τη φιλοσοφια σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε. Δεν ειναι ετσι η ζωη ζουζουνιτσες. Κανεις δεν ειναι τελειος και ο καθενας παρουσιαζει αυτο στο οποιο ειναι καλος. Μην κανετε τετοια κακα και μην μου μοστραρετε τον κωλο σας και μου κρυβετε την πανεμορφιδου που ειναι απο πισω σας. ΣΑΣ ΜΙΣΩ. ΦΥΓΕ". Aλλα δε θα τα πεις ποτε γιατι εισαι χεστης. Πινεις τον καφε σου, δε μιλας σε καμια ποτε, μιλας με το φιλο σου ελαχιστα και μετα φευγετε. 


Βραδυ.


Φτανεις σπιτι και σκεφτεσαι οτι περασες χαλια και δεν θα ξαναπας παραλια αλλα αυριο θα πας παλι, χαιρεσαι ομως γιατι δεν μπηκες στην θαλασσα γιατι τωρα δεν θα χρειαστει να κανεις μπανιο. Μπαινεις Facebook και σου κανει comment σε photo μια ασχημη: "ko0klaKi eic edo!!!". Θες να ακουσεις το Ok του Νινο, ανοιγεις δευτερη καρτελα και πατας "y" και αντι για το youtube εμφανιζεται πρωτα το youjizz και θυμασαι οτι πρεπει να τον παιξεις. Μπαινεις στο youjizz και ολα τα videos που εμφανιζονται στην αρχικη ειναι 30 λεπτα εκτος απο το ''booty ebony fucked and jizzed by ugly grandpa''. Πατας το play. Ξεκινας να τον παιζεις αλλα τελειωνει το video χωρις να εχεις χυσει και το γυρνας στη μεση εκει που αρχιζει η πιπα. Πας να χυσεις αλλα ακους ενα θορυβο στο διαδρομο και κλεινεις youjizz, οθονη, ηχεια, ανεβαζεις παντελονι και αγχωνεσαι. Οταν καταλαβαινεις οτι δεν ηταν τιποτα ειναι πλεον αργα και βαριεσαι παλι. Πας ξαπλωνεις ιδρωμενος και σκεφτεσαι οτι πεινας πολυ αλλα δε θα φας τιποτα σημερα γιατι κανεις διαιτα. Πεφτεις για υπνο. 


Πιο βραδυ.


Οταν ξυπνας ειναι 22:22 αλλα σιγουρα δε σε σκεφτεται κανεις. Ξυπνας και εισαι σκατα. Πας τουαλετα να κατουρησεις και κατουρας πολυ και ανατριχιαζεις και χαιρεσαι λιγο γιατι λεει. Η παρεα σου που δε σε αγαπαει πολυ, αλλα δεν εχεις αλλους, λογικα ειναι ηδη στο στεκι σας. Τα πουκαμισα σου πλεον δε σου χωρανε 
και τελευταια φορας μπλουζες που κρυβουν καπως τα βυζια σου. Συχνα πατας τις ρωγες σου προς τα μεσα αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Φορας ενα μπλουζακι la coste μαλλον μουφα και μια βερμουδα με τριανταφυλλα γιατι κανει τον κωλο σου λιγο πιο μικρο. Τα μαλλια δεν τα κανεις τιποτα, ειναι καλα μαλλον. Παιρνεις κλειδια, κινητο και ενα 10ευρω που ξεχασε ο αδερφος σου στο κομοδινο του. Ξεκινας. Περπατας στο πεζοδρομιο και προσπαθεις να μην ακουμπησεις τις γραμμες απο τα πλακακια. Οπως το κανεις αυτο φαινεσαι τερμα καθυστερημενος και οταν το καταλαβαινεις κοιτας απεναντι μηπως σε ειδε κανεις και ειναι η Γκλορια με τον ωραιο γκομενο της, ο οποιος γελαει μαλλον για σενα και ισως το πει και σε ολη τη γη. Ξαναθες να πεθανεις. Στο δρομο συναντας επισης την ωραια ξαδερφη του Αντωνη, τη Μαρια, που τη γνωρισες χθες επειδη ησασταν στην ιδια παρεα και αναγκαστηκε να σε γνωρισει. 
-Επ,τι κανεις Μαρια;
-Ooo, καλα ειμαι βρε (ουτε αυτη θυμαται πως σε λενε) , εσυ;
Και κανετε και οι δυο κινηση να φιληθειτε σταυρωτα αλλα αυτο δε γινεται ποτε λογω ντροπαλοτητας και κανεις ηλιθιες κινησεις μετα για να το καλυψεις αλλα κανεις τα πραγματα ακομη πιο αβολα (και θες να πεθανεις για εβδομη φορα σημερα).
-Μια χαρα, να, παω να βρω τον Αντωνη και τους αλλους για κανα ποτακι..
Ενω μιλας αυτη εχει ηδη ξεκινησει να περπαταει και μαλλον λιγο βιαστικα.
-Α αντε ωραια! Καλα να περασετε!
Και φευγει πιο βιαστικα. 


Στο μαγαζι.


Φτανεις στο μαγαζι, βλεπεις την παρεα σου. Απο τους 5 χαιρετιεσαι με τους 2 γιατι με τους αλλους δεν μιλας πολυ. Αρχιζεις να μιλας με το Χρηστο. Του λες:
-Τι λεει ρε;
-Μια χαρα, ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΛΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.


-Καλα μαλακα αρχιδια, χαχαχααχχαχα.
-Εσυ τι λεει; Επαιξε τιποτα κανα μουνι στην παραλια σημερα;
-Ε ολο και κατι παιχτηκε ρε μαλακα με κοιτουσε μια και μου εκανε νοηματα αλλα ο αλλος ο παπαριδης ο Νικος ηθελε να φυγουμε νωρις και δεν εγινε κατι.
-Ε δεν πειραζει ρε φιλαρακι να τωρα θα ανοιξουμε τρια μπουκαλακια και'α τα ξεχασουμ'ολα! 
- Πωωω α τα σπασουμε δικε μου!
Και ερχεται ο σερβιτορος και η παραγγελια ειναι η εξης : ενα ice-tea, ενας φυσικος χυμος, ενα chivas, ενα redbull, μια vodka-λεμονι και ο αλλος θα φυγει σε λιγο (αλλα δε θα φυγει ποτε). Οταν σας φερνει την παραγγελια, λεει να τον πληρωσετε επι τοπου γιατι ειστε σκατοφατσες και φοβαται μην τον πιστολιασετε. Φυσικα αυτος που δεν παρηγγειλε εισαι εσυ αλλα πινεις λιγο απ'ολα και τρως τα pop corn. Κοροιδευεις αυτον που πινει χυμο, παρολο που σ'αρεσει πολυ. Οι φιλοι σου, σου δειχνουν μια ωραια μεσα στο μαγαζι και σου λενε οτι αυτη ρωτουσε πριν για σενα και σε κοιταει και γαμιεται ευκολα. Εσυ το παιζεις ανετος και τους λες: Καλα μωρε θα δουμε... παω λιγο τουαλετα. Τρεχεις τουαλετα και λες "YESSSSSS" μπροστα στον καθρεφτη. Σκεφτεσαι οτι εχεις να κανεις μπανιο 3 μερες και ο πουτσος σου εχει γεμισει μαυρακια απο το μποξερακι και λιγο χαρτι υγειας. Ετσι τον βγαζεις και τον πλενεις στον νεροχυτη γεματος ελπιδα. Κανεις και λιγο το μαλλι με νερο αλλα γινεται χειροτερο. Πας πισω χαλαρος. Την κοιτας ολη την ωρα αλλα σε καποια φαση φευγει και αγχωνεσαι. Οι φιλοι σου εχουν πεθανει στο γελιο και σου λενε οτι σου καναν πλακα. Γελας κι εσυ μαζι τους αλλα θες να πεθανεις. Παλι. Μετα απο 3 λεπτα που εφυγε η γκομενα βαριεσαι και τους λες οτι πρεπει να πας να κανεις κατι. Κανεις δε σε ρωταει τι γιατι δεν τους νοιαζει και φευγεις. 


Επιστροφη στο σπιτι.


Πας τσουγμενος στο γυραδικο και παραγγελνεις 3 γυρους απ'ολα χωρις κρεμμυδι, με ουγγαρεζα και μια Coca cola zero. Τα τρως ολα  και σκεφτεσαι οτι μαλακια εκανες γιατι θα χορταινες και με το ενα. Αλλα το ξερεις κι εσυ οτι οπως σημερα και χθες ετσι και αυριο θα φας παλι 3. Και θες να πεθανεις. Στο δρομο για το σπιτι ερχεται ενας πακιστανος αλλα λιγο πιο ωραιος απο σενα και σε ρωταει αν εχεις κανα ψιλο. Του δινεις τα 70λεπτα που σου περισσεψαν απο το γυραδικο επειδη ειναι τρομακτικος και σου λεει να του δωσεις το κινητο σου. Του το δινεις χωρις να πεις τιποτα και φευγει. Θες να πεθανεις. Συνεχιζεις να περπατας εκνευρισμενος και κοιτωντας προς τα πανω βριζοντας τον Θεουλη που δε φταιει πολυ, πατας σκατα απο λαμα.


Θες να πεθανεις. 


Επιτελους σπιτι.


Φτανεις σπιτι και ο αδερφος σου, που παρολο που τον περνας 6 χρονια ειναι ψηλοτερος απο σενα και κανει kick boxing, σε περιμενει ξυπνιος και σε σπαει στο ξυλο με το πληκτρολογιο σου επειδη του πηρες τα 10 ευρω που του δωσε η γιαγια και χεζει μεσα στη μαξυλαροθηκη σου που τωρα την εχεις τοσο πολυ αναγκη. Πας τουαλετα να κατουρησεις και συμαδευεις κλαιγοντας τα κακακια που δεν τα πηρε το καζανακι το μεσημερι και δεν καταφερνεις να ριξεις ουτε ενα. Στο γυρισμο ακους τη μαμα να φωναζει επειδη γεμισες σκατα απο λαμα το σπιτι. Ξυπναει ο μπαμπας σου και ρωταει τον μικρο τι εγινε και επειδη ειναι εκνευρισμενος που εχασε το ξυραφακι του, χωρις να σε ακουσει, σε πιανει και σε πεταει εξω απο το σπιτι (φωναζοντας "δε θελω γιο κλεφτη") μεσα στις λασπες γιατι πριν λιγο αρχισε να βρεχει. Πολυ. Θες να πεθανεις. Πηγαινεις καθεσαι στην ακρη του πεζοδρομιου και δεν κλαις αλλο γιατι τελειωσε. Σε χτυπαει κεραυνος και πονας λιγο. Σερνεσαι στην ασφαλτο προσπαθωντας να βρεις βοηθεια και εκεινη τη στιγμη γινεται κατι που δε σου συμβαινει καθε μερα: περναει ο Μανος με το αμαξι και σε παταει. Πεθανες. Μετα απο 20 λεπτα περναει η βλαμμενη με το λαμα. Το λαμα σε φτυνει στα μουτρα.


Επιτελους γαληνη.


Περπατας σε εναν διαδρομο και στο βαθος βλεπεις φως. 


Φτανεις στο φως και εκει ειναι ο αγιος Πετρος που ειναι λιγο πιο ωραιος απο σενα. Κοιταει τα χαρτια σου. Σου δινει μια καρτα που εχει πανω τη σφραγιδα ΚΟΛΑΣΗ και απο κατω: "O νουμερο 156196391369 παει κολαση γιατι ειπε στο φιλο του ψεματα οτι τον κοιτουσε μια στο beach bar." Θες να πεθανεις κι αλλο αλλα δε μπορεις και σε τσουζει.
ΤΕΛΟΣ



 Το αρθρο βρισκεται στο δευτερο ενικο προσωπο γιατι οι συνηθειες και η ζωη του πρωταγωνιστη δεν εχουν καμια σχεση με μας που γραφουμε. Εμεις ειμαστε πολυ ωραιοι και εχουμε λεφτα ολο και γαμαμε 200 μουνια συνεχεια και πινουμε πολλα ποτα και δε μας πιανει και μας ζηλευουν ολοι γιατι ειμαστε παρα πολυ τρελοι και εχουμε γρηγορο αμαξι και το οδηγαμε γρηγορα και δε μας γραφουν ποτε και μας θελουν ολες. ΓΕΙΑ.

4 σχόλια: