Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κοφ'το γιαγια

Γιαγια τι λες ρε; Ποοοο ρε πουστη. Ολα αυτα που λες ειναι κουραφεξαλα και δεν εισαι σοφη. Εβγαλες μια παροιμια και εγινες διασημη. Εισαι γιαγια πολυ και δεν ξερεις τι λες.
Φυγε απο μπροστα, βλεπω.




Οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΓΙΑ πρεπει να ξερεις οτι πλεον τη νυχτα ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΑ. Εγω οσες φορες εχω πατησει σκατα ηταν μερα με παρα πολυ ηλιο που με τυφλωνε και δεν τα ειδα. Επισης τερμα οι λασπες. Δεν εχει ουτε μια. ΠΟΤΕ.
Αντε αν πλενει κανεις κανα αμαξι η ποτιζει κανα φυτο. Που και αυτα γινονται ΜΕΡΑ. Να την αλλαξετε. Να την κανετε "οποιος μερα περπατει". Φτανει με τις μη εκσυγχρονισμενες παροιμιες.

Το παμε του σκυλου μας κι εκεινος της ουρας του. Ωραια πες οτι εισαι τοσο ζωοφιλος που μιλας στο σκυλο σου λες και ειναι ανθρωπος και σε καταλαβαινει. ΟΚ, του πες κατι. Μετα τι; Πρεπει να καταλαβεις οτι ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Λενε λιγα πραγματα οπως: 
Και αν ησουν σκυλι και ηξερες να μιλας, ΠΟΛΥ, τοτε ειμαι σιγουρος οτι ο τελευταιος που θα μιλουσες θα ταν η ουρα σου. ΓΕΙΑΒ.

Το μουνι και το πριονι οποιος δεν τα ξερει ιδρωνει. Αυτην την εβαλα επειδη ειναι γαματη και δεν την ξερει κανεις και εχει δικιο. Και δε μου την εχει πει η γιαγια μου. Πολυ. Οποτε ειναι προφανες οτι δινει λαθος προτεραιοτητες.

Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται. Ναι ολα καλα. Τι μαλακιες λετε ρε; Ουτε ο Χριστος δε μπορει να πιασει πουλι απο τη μυτη. Η μυτη εχει κωνικο σχημα και τα χερια γλυστρανε παρα πολυ οταν προσπαθεις. Και επισης δεν υπαρχει εξυπνο πουλι στη γη. 
Υπαρχουν χαζοι ανθρωποι. ΠΟΛΛΟΙ.

Το καλο αρνι δυο μανες βυζαινει. Ειμαι καλο αρνι.

Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Οχι. Εγω οταν πειναω σκεφτομαι σουβλακι, γυρο και αγριογουρουνα. Ποτε δεν σκεφτηκα ενα καρβελι. Το ψωμι ειναι καλο μονο αν εχει μεσα κρεας, μαγιονεζα και αλλες τετοιες τελειες αηδιες.
Οχι δε θα φαω ποτε σκετο ψωμι, φατο εσυ γιαγια.

Οταν λειπει ο γατος, χορευουν τα ποντικια. Οταν λειπει ο γατος τα ποντικια δε χορευουν, απλα σου δαγκωνουν το ποδι οταν κοιμασαι και παθαινεις γαγγραινα. Μονο ο Mickey Mouse χορευει ολο αλλα αυτος δε μετραει γιατι ειναι παρθενος.

Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Δε μιλαει η αλεπου ρε Ρομπεν των δασων. Σιγα μην κατσει να δικαιολογηθει στα αλλα ζωα για κατι που δε φτανει. Και την εχετε γαμησει: πονηρη, κακια κλπ. Απο που και ως που ρε σκατιαρη; Εσυ που ξερεις την ψυχοσυνθεση της αλεπους για να την πεις κακια και πονηρη; Επειδη σου τρωει τις κοτες; Και συ τρως κοτα. Σκασε και ασ'την ησυχη τη ζουζουνιτσα.

Ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη. Ε στ'αρχιδια μου. Ανοιξη ερχεται τον μαρτιο καθε χρονο, ποτε δεν εμπιστευτηκα εναν κουκο. Και δεν με νοιαζει ποιος τη φερνει. Και δε με νοιαζει τι εποχη εχουμε. Ειναι η πιο αχρηστη και ανουσια παροιμια του κοσμου και την εβγαλε καποιος που ενας κουκος ηξερε καλυτερη μπαλα.

Το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; Που το καταλαβες ρε πανεξυπνιδη. Τρομερο συμπερασμα. Αν θες να ξερεις δεν πεφτουν ολα τα μηλα κατω, μερικα τα μαζευουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το δεντρο. Και μερικα η αλεπου, οσα φτανει. Και μερικα κατω απο Snorlax. ΔΙΩΞΟΥ.


Οποιος βιαζεται σκονταφτει. Απo τα χειροτερα που ακουστηκαν στη γη. Εγω οσους εχω δει σκονταφτουν επειδη περπατανε αργα και ειναι αφηρημενοι και τουριστες. Οσοι βιαζονται ειναι τελειοι και τελειωνουν τις δουλειες τους γρηγορα και μετα εχουν χρονο να βγουνε για ενα ποτο. Αυτην την παροιμια την εβγαλε στανταρ καποιος τεμπελης με κοκκινα μαλλια. 


Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι. Σκατα. Την ειχα εμπιστευτει αυτην την παροιμια οταν ημουν μικρος και μαζευα 20λεπτα και 10λεπτα στον κουμπαρα μου. Και μετα απο εναν μηνα πιστευοντας πως εχω μαζεψει 197602215 ευρω, και ολες θα θελουν να κανουμε κατι, σπαω τον κουμπαρα και συνειδητοποιω οτι εχω μαζεψει 2,56 ευρω. Ηλιθια παροιμια δεν ισχυεις και κοροιδευεις τον κοσμο και επισης δεν μαρεσουν τα φασουλια και δεν τα μαζευω.


Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Αυτη η παροιμια εχει ολο λαθη. Καταρχην δε γινεται να γελας καλυτερα απο καποιον αλλο. Δεν ειναι pro. Γινεται να γελας περισσοτερο μονο. Εγω παντως παντα γελαω πρωτος γιατι ειμαι πανεξυπνος και καταλαβαινω το αστειο γρηγορα και με θελουν ολες.


Το ξυλο βγηκε απ'τον παραδεισο. Εκει ειναι ολοι καλοι αφου. Δε χτυπανε. Μονο καταλαθος και λενε συγγνωμη και τελειωνει το θεμα εκει. Και δεν εχει κανεις κινητο και λεφτα για να τα ζητησει καποιος ΠΑΟΚ.


Σκυλος που γαβγιζει δε δαγκωνει. Ολα τα σκυλια που γαυγιζουν δαγκωνουν παρα πολυ και ειναι τρελα.Το αδερφακι του Μανου ειδε ενα σκυλι που γαυγιζε πολυ. Ο παππους του ειχε πει οτι δεν δαγκωνει παρα πολυ και πηγε να το χαιδεψει και το τσιμπησε φιδι και πεθανε. Και για ολα φταιει ο Μανος. 


Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Ωραια και αυτο πως το εξηγεις; 
Ο captain Smoker γινεται καπνος χωρις καθολου φωτιες. Ε; Τι εχεις να πεις τωρα γιαγια; Και μη μου πεις οτι δεν υπαρχει. Αν θες να ξερεις μενει λιγο εξω απο Λαρισα κοντα στο εξωχικο της θειας μου και μια φορα τον χαιρετησα και με χαιρετησε αλλα εφυγε γιατι ειχε πολυ δουλεια. Και δεν ειναι ετσι οπως τον βλεπεις στην τηλεοραση. Ειναι πολυ καλος ανθρωπος και ησυχος, απλα ειναι ο ρολος του τετοιος.


Καθε εμποδιο για καλο. Μαλακιες. Αυτα στα λενε αυτοι που ξερουν οτι σε λιγο καιρο θα πεθανεις απο τα πολλα εμποδια για να μη φοβασαι. Να ξερεις. Μακρια. Πολυ. Γεια. 


Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Τις προαλλες βγηκα με τους φιλους μου και ενας εφερε ενα παρδαλο κατσικι που το ηξερε απο το φροντιστηριο. Ηταν πολυ ξενερωτο και ψωναρα. Οσες περνουσαν μας ελεγε οτι τις ειχε γαμησει και οταν λεγαμε αστεια δεν γελουσε με τιποτα και εκανε ''τσ'' . Μετα εφυγε. 


Νους υγιης εν σωματι υγιει. Δεν υπαρχει πιο σωματι μη υγιει απο αυτον:
κι ομως αν τον ρωτησεις ποσο κανει χιλια πεντακοσια εκατομμυρια και χιλια πεντακοσια εκατομμυρια θα το βρει σε 10 λεπτακια. Πως σου φανηκε χαζε πολυ; 


Ο,τι δινεις παιρνεις. Οχι γιατι εγω πηγα σε ενα περιπτερο και του δωσα 2 ευρω και δε μου δωσε 2 ευρω. Δε μου δωσε ΚΑΝ κατι που να αξιζει 2 ευρω. 2 molto. Κι ετσι εκλεψα μια τσιχλα και νικησα. Ναης.


Τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας.
Οχι δεν το κανω. Δε θελω. Εχει μεγαλο λιλι και φοβαμαι. Αν θες τον πλενω στην αυλη με το λαστιχο. Βασικα οποιον και να πλυνεις, το σαπουνι χαλαει και πρεπει να παρεις αλλο και ειναι μακρια εκει που εχει.


Της κοντης ψωλης της φταιν' οι τριχες. Εμενα δε με νοιαζει γιατι εχω πολυ μεγαλη. Απλα οι τριχες οντως την κανουν πολυ μικρη. Πινω χυμο τωρα, ασε με.

14 σχόλια:

  1. Ελιωσα με τον χοκιν. ειστε απαισιοι. πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια πεντακόσια εκατομμύρια και χίλια πεντακόσια εκατομμύρια κάνει τρία δισεκατομμύρια και παίρνει χιλιοστά του δευτερολέπτου να το υπολογίσεις και όχι 10 λεπτάκια.

    Επίσης, θα πρέπει κάποτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a prepe na exeis katalavei oti to valame gia asteio kai epitides valame 10 leptakia kai eimaste gamatoi sta ma8imatika. kai oi tonoi einai axristoi ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε το κατάλαβα. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σου δώσει ένα hint για την ποιότητα του άρθρου σας.

    Όντως σε ένα τέτοιο σκουπίδι οι τόνοι είναι το τελευταίο πράγμα που λείπει πέρα από την αίσθηση του χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι τόνοι είναι τέλειοι και σας νικάνε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. niath otan kapoios den katalavainei kati. den ftaiei to kati ftaiei o kapoios. vale tous tonous sto gwlo sou. geia sou zouzouni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. opoios dn tou aresoun ta arthra apla dn benei sto site na ta diavasei..alliws deixnei oti thelei na to paiksei eksipnos.auta.geia.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to kalytero htan me to pardalo katsiki... ts... kalo. nice. geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργηδες, στο τοπ5 κανατε μαλακια... Εκει για τους gay θα επρεπε να βαλετε και αυτους που διαβαζουν ενα ολοκληρο αρθρο μεχρι να φτασουν στα σχολια για να γραψουν ενα πολυ κακοβουλο σχολιο ανωνυμα ... Ας του πει καποιος 1ον : οτι δεν ειναι γαματος πολυ τωρα που το εγραψε αυτο, και 2ον : μην ειναι σπασαρχιδης πολυ επειδη δεν βρισκει γκομενο! Μη μασατε! Τα σπατε ζουζουνια! Γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παρ'οτι έχω πέσει κάτω από το κρεβάτι από τα γέλια γιατί διαβάζω απανωτά όλα τα άρθρα σας, έχω μια απορία. το "ζουζούνι" γιατί?? εγώ όταν ακούω κάποιον να λέει ζουζούνι είναι ή γκόμενα που το λέει με νάζι ή άντρας που την πέφτει σε κάποια και το λέει με πουτανιάρικο ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχαχαχα ρε παιδιά είστε πολύ γαμάτοι!!!Συνεχίστε έτσι!Γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο παιδια ειστε γαματοι συνεχιστε ετσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν' - αυτό γιατί ξέφυγε; Κι αυτό βλακεία είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή