Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

20+2 ατομα που θαυμαζουμε.

Γεια σας βρε, και ο Γιωργος λεει να σας πω γεια σας. Το αρθρο αφορα αυτο που λεει ο τιτλος. Λοιποοον. Πρωτα θα γραφουμε το εκαστοτε ονομα και απο διπλα το λογο θαυμασμου μας. Αυτα Αμυντα που ταχα ρωτας και ενδιαφερεσαι για το ποτε θα βγαλουμε αρθρο.
O Aμυντας.


Ελενα Παπαριζου: Βγηκε 3η στη eurovision το 2001. Η καλυτερη θεση που εχουμε παρει μεχρι τωρα νομιζω. Μετα ειναι η 6η θεση των One με την Κυπρο.

Ο Σαμ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων: Καταφερε σε τρεις ταινιες να μη βγαλει καθολου την πουτσα του Φροντο απο το στομα του.


Elton John: Οταν εκανε ντουετο με τους Blue κρατηθηκε και δεν γαμησε τον υπερπανεμορφο Duncan. 
Πραγματικα μπραβο του. Ουτε καν του την επεσε. Επαγγελματιας και με το παραπανω.

Ο Cristiano Ronaldo: Ειναι απιστευτο το γεγονος οτι ειναι ο πιο γρηγορος και δυνατος παιχτης στον κοσμο αλλα παρολ'αυτα καταφερνει να ειναι ενας απο τους χειροτερους και αχρηστοτερους ποδοσφαιριστες.

Stevie Wonder: 
Απο τους λιγους ανθρωπους που, οταν βγηκε ο Τιτανικος στον κινηματογραφο, δεν τον ενοιαξε καν να παει να τον δει. Καθολου μαζοποιημενος.

Hitler: Βγηκε πρωτος στις εκλογες της γερμανιας με 44%!!!!1 Πολυ καλος.

Αλεκα Παπαρηγα: Ειναι 150 κιλα, αλλα δεν το δειχνει καθολου στο προσωπο. Μια χαρα.

Μια φιλη μου απο το λυκειο: Ηταν παρα πολυ ωραια και την ηθελαν ολοι, αλλα εκανε το εξης απιστευτο... ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ. Τα εφτιαξε με ενα καλο και ησυχο παιδι που δεν ηταν αλητης και δεν ηταν στον στρατο, τα ειχαν 3-4 χρονια, δεν κερατωσε ποτε και εμεινε γλυκια. Τωρα το αποτελεσμα ειναι μια κοπελα που ξερει να κανει σεξ και δεν ειναι καθολου πουτανα. Πουτανες.

Lionel Messi: Επιτελους ξεπερασε τον Thomas Muller της Bayern στα γκολ. Ε ο Messi παιζει και πιο μπροστα, νταξ.

Παντελιδης: Ειναι αξιοσημειωτο το οτι ειναι τοσο διασημος πλεον αλλα ειναι ακομα παρθενος.

O πατερας μου: Αν δεν υπηρχε αυτος, τωρα δε θα ειχες γεννηθει. Στην ειπα.

Ο Zazu απο το Lion King: Κανει γαματη μιμηση του Σπυρου Μπιμπιλα στην ταινια. Nα.


Αρχιμηδης: Ανακαλυψε την ανωση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΑΝΙΟ. Πως γινεται ενας ανθρωπος να μη βαριεται καθολου να κανει μπανιο; Ουτε καν ντουζ. Τρελος. Συγχαρητηρια παντως αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως αξιζε τον κοπο.

Ο Mikeius: Εχει γινει αρκετα διασημος (και φυσικα κι εσεις που διαβαζετε αυτο το μπλογκ τον ξερετε). Το εξαιρετικο στην περιπτωση του ειναι οτι επεισε τον κοσμο για το ποσο γαματα γραφει αντιγραφοντας οτιδηποτε κινειται απο stand-up comedians και bloggers στην αμερικη. Ειναι καποια αρθρα του που δεν χρειαστηκε να γραψει το παραμικρο. Εγραφε το αστειο του αλλου και στο τελος της προτασης προσθετε ενα "ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΝΑΓΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΞΕΡΝΑΩ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ" και ολοι τον αγαπουσαν. Η επιτυχια καποιου αλλωστε κρινεται σε συναρτιση με την προσπαθεια που κατεβαλε.

Κατια Ζυγουλη: Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και τεραστια υπομονη, εμαθε να συνεννοειται με τον Ρουβα.
(Θυμιζει λιγο παραγοντα εδεσσαϊκου (αλλα με χειροτερη μυτη).)
Και κραταει και σπιτικο μαζι του. ΚΑΙ ωραια. Αν και δε θα κανα κατι.

O προεδρος του Ολυμπιακου, Βαγγελης Μαρινακης: Ειναι 40 χρονων και 1000 κιλα και ακομα δεν εχει πεθανει απο καποιο εμφραγμα. Συνηθως ολοι οι θεοχοντροι πεθαινουν καπου στα 35. Μπραβο το παλικαρι, αντεχει.
Ε

Γκομενος της Παπαβασιλειου: Εχει την υπομονη να μην την γαμαει 25 ωρες το 24ωρο και την αφηνει να παιρνει μαζι το μουνι της οταν φευγει για δουλεια.

Ο Μανος: Εχει παει τρεις φορες ποσειδι και εχει γαμησει τρεις μαριες ολες απο μακρινες πολεις και δεν εχουν φεις μπουκ και δεν πηρε τηλ. Ξερει τι κανει. Με το να μην ξερουμε καν αν υπαρχουν δεν μπορει κανεις να τις γνωρισει και να τις γουσταρει και ετσι δε θα υπαρχει κινδυνος να χαλαστει η παρεα.

Che Guevara: Eκανε επανασταση κατα της Αμερικης και εφερε τη δημοκρατια.

Superman:
Ειναι γαματος γιατι κανει τελεια κολπα με τον ιστο και πηδαει απο κτιριο σε κτιριο χωρις να φοβαται μην πεσει. Και λεει ολο αστεια σαν εμενα.

Τατιανα Στεφανιδου: Μπορει να μη μισει τον εαυτο της και να μην αυτοκτονει.

Θαυμαστριες του Ed Westwick: Με το να τους αρεσει ο Ed, δειχνουν ποσο καλα κοριτσια ειναι. Αυτο γιατι προφανεστατα δεν τους ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ η εξωτερικη εμφανιση και το αν ο αλλος ειναι πανσκατα, 
και κοιτανε χαρακτηρα.


Δε θα πεθανει κανεις αν δε βαλω επιλογο σε αυτο το αρθρ

2 σχόλια: