Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Σαμαρας εκανε ξανθες ανταυγειες πριν απο τις εκλογες!!!


Γεωργιος Σαμαρας - Celtic F.C.
Βαριεμαιιιιι!!!1
Thelo na pethano...
SAYA BOSAAANN
Ειναι καποιες απο τις πιο κοινες φρασεις σημερα. Ζουμε εν ετει 2012. Δηλαδη η γη δημιουργηθηκε πριν απο 2012 χρονια και οι, απογοητευτηκοι ως τωρα, ανθρωποι που ζησανε πριν απο εμας, δεν εχουν καταφερει να κανουν την ζωη καθολου ενδιαφερουσα. Την ωρα που οι αυτοκτονιες χτυπουν κοκκινο, υπαρχουν μονο 4 ειδη μαγαζιων στον εξω κοσμο για να σε ψυχαγωγησουν. Νετ καφε χωρις καλες καρεκλες, κλαμπ-μπαρ, φαγαδικα, και αλλα bar-club. Μηπως ηρθε ο καιρος να δημιουργησουμε και κατι πιο ευφανταστο για να μη βαριομαστε τοσο πολυ; Ε Λοακο; Ωραια.




Μαγαζι που οι χοντροι θεωρουνται πιο ωραιοι απο τους αδυνατους.
Ειναι κριμα επειδη ειναι καποιος χοντρος να μη γαμαω. Εεεε γαμαει*. Αυτο το μαγαζι θα ηταν ο,τι πρεπει για τους χοντρουληδες που δεν κανουν τοσο σεξ οσο εγω. Κοιτα γυρω σου, παντου βλεπεις χοντρους ανθρωπους και μια γατα. Αυτο το μαγαζι θα ειναι ο ναος τους. Τον πιο χοντρο απο ολους θα τον ζηλευουν ολοι, και οι γκομενες θα ντρεπονται να τον πλησιασουν γιατι θα τον θεωρουν ψωναρα, σνομπ και μαλακα, επειδη το μονο που τον νοιαζει ειναι να τρωει και σε καθε κρεας φερεται σαν να ειναι ενα κομματι γκομενα. Καθε Τεταρτη θα γινοταν διαγωνισμος "βρεγμενη ρωγα που φαινεται απο το μπλουζακι polo ακομα και αν δε βρεχει'' με επαθλο δεν ξερω. Θα βολευε παρα πολυ παντως και την παρεα μου και τον Μανο, ειδικα τις τεταρτες που ολοι βγαινουμε με κοριτσια και κανουμε σεξ με ολες και αυτος δεν εχει τι να κανει και καθεται σπιτι και παιζει Diablo IV.

Μαγαζι που δεν πεθανε η γιαγια σου.
Σου λειπει η γιαγια σου που πεθανε προχθες η απλα βαριεσαι να πας στην κηδεια της; Σου λειπει που τα Χριστουγεννα ξεχνουσε οτι σου εδινε 20 ευρω και μετα απο 20 λεπτα
σου εδινε αλλα 20 ευρω; Σου λειπουν οι πολυ ωραιες πιΤες που σου εκανε; Αν πας σε αυτο το μαγαζι η γιαγια σου δεν θα εχει πεθανει, αρα η μαμα σου δεν θα κλαιει ολη την ωρα για μαλακιες.


Μπουρδελο της αγαπης.
Τι πιο γαματο απο ενα μπουρδελο με παρθενες που θα σε αγαπουσαν για παντα χωρις να σε κερατωνουν; Η κρεπα με ασπρομαυρη και πουρακια. Anyway, Θα ηταν λυση σε πολλα προβληματα των ανδρων σε μια σχεση. Π.χ. Δε θα σε χωριζε η κοπελα σου επειδη τωρα τελευταια εκανες κοιλιακους και της αρεσει η κοιλιτσα ή επειδη ερχεται μαζι σου συνεχεια σε οργασμο και γινεται ρεζιλι στην κυρια Ρουλα απο κατω.
Γιατι, οπως λεει και ο Ρεμος, οι γυναικες ειναι πουτανες στην ψυχη.


Μαγαζι που νοικιαζει ανεκτικους φιλους.
Εχω ενα μαλακα φιλο, τον Κιανε, ο οποιος δε θελει να παμε για ψαρεμα γιατι, λεει, πως ειναι ανουσιο και προτιμαει να κοιμηθει η να γαμησει την ξαδερφη μου. Ενω ειναι gay. Σε αυτο το μαγαζι θα μπορεις να νοικιασεις φιλους που θα σου λενε σε ΟΛΑ ναι. 
-Παμε για ψαρεμα;
-Ναι.
Παμε για μπαλα; Μας ακυρωσε ο χοντρος που δε δινει πασες και τα δυο αδερφια που παιζουν αμυνα.
-Nαι.
-Παμε παραλια να δουμε μουνια και να κλεψουμε τη μπαλα του βολλευ απο το beach bar;
-Ναι.
-Τι ωρα ειναι ρε;
-Πεντε και τεταρτο.
Ο,τι καλυτερο δηλαδη. Και θα μπορεις να επιλεξεις και καποιον με πιο πολυ φρυδι απο σενα για να μην νιωθεις ασχημα στο μαγαζι-Θαλασσα.

Μαγαζι-Θαλασσα.
Κινηματογραφος με ονομα θαλασσα, μπουζουκια με ονομα θαλασσα, ξαδερφη με ονομα θθαλλασα, η μαμα σου 
δε θελει να τη γαμαω στη θαλασσα, ταβερνες με ονομα θαλασσα, εστιατορια, κλαμπ, ΟΛΑ. Γιατι ετσι παιδια; Μηπως επειδη η θαλασσα ειναι γαματη; Ωραια, αρα θα επρεπε να υπαρχει ενα μαγαζι που μεσα ειναι θαλασσα. Θα εχεις τη θαλασσα διπλα στο σπιτι σου και δε θα χρειαζεται να παρεις τηλεφωνο τον φιλο σου που δεν τον συμπαθεις αλλα εχει αμαξι. KΙΑΝΕ. Πηγαινεις για ψαρεμα, ψαροντουφεκο, μπανακι και σεξ χωρις προφυλακτικο (γιατι ολοι ξερουν οτι στη θαλασσα δε μπορει να μεινει καποια εγκυος).

Μαγαζι που σε κανει τελεπορτ σπιτι σου μονο με 3 ευρω.
Αυτο θα συνεφερε πολυ γιατι η ελαχιστη χρεωση του ταξι ειναι 2.90 αλλα οταν ειναι να γυρισεις σπιτι... ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Μαγαζι στο οποιο μπορεις να γυρισεις πισω το χρονο για να γαμησεις την Mila Kunis, οταν σε γουσταρε, αλλα δεν την γαμησες γιατι τοτε τα ειχες με τη Φαρμακη.
Οποιος δεν καταλαβε απο τον τιτλο: si tu l as fait traduction tu es idiot Mila Kunis et si tu savais francais en avance, tu n es pas seulement idiot mais aussi gay Farmaki.


Τωρα που τελειωσαμε αυτο το ουσιαστικο αρθρο θελουμε να μιλησουμε για τη σχεση μας. Δεν γραψαμε για 2 μηνες. ΟΚ. Δεν ειναι οτι δε θελουμε. Απλα ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. Δεν υπαρχει κινητρο γιατι το μπλογκ το εχουμε 10 μηνες και ακομα δε μας εχει κατσει ουτε μια θαυμαστρια. ΜΙΑ! ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ!

Υ.Γ.

xronia polla se olous giwrgous kai gewrgies happy day for today!!!
 ·  ·  · April 23 at 4:32pm · 




Telika oi erwtikes sxeseis...einai stimges...kai xronos mai empireias kai ligo mwre...
 ·  ·  · February 12 at 11:26pm · 

9 σχόλια:

  1. to ar8ro 8a ftasei se ka8e akri tis gis mono kai mono epidi egine anafora ston trismegisto kaliako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Epitelouus grapsate arthro giati eixa arxisei NA neuriazw :p
    Gamise ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sagapaw akoma eisai foveros anevaze pio suxna eimai thaumastria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μερικά κιλάκια παραπάνω και ψήνομαι να σου κάτσω. Επίσης έχω μεγάλο στήθος και όμορφο πρόσωπο. Τέλος, όλοι παραδέχτηκαν ότι κάνω καλό σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Si tu l as fait traduction tu es idiot Mila Kunis et si tu savais francais en avance, tu n es pas seulement idiot mais aussi gay. = Οποιος εκανε την μεταφραση ειναι ηλιθιος, και αν γνωριζες γαλλικα απο πριν δεν εισαι μονο ηλιθιοσ αλλα και πουστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΄΄Ζουμε εν ετει 2012. Δηλαδη η γη δημιουργηθηκε πριν απο 2012 χρονια ΄...΄΄

    WTF???????ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΓΗ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ -.- ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή