Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τι πηγε στραβα εκει;

Ο ανθρωπος ειναι το μονο ευσυνειδητο ον σε αυτον τον κοσμακη. Ειχε απο παλια τις δυνατοτητες να δημιουργησει εναν κοσμο ομορφο, πλουσιο και με πολλες μουναρες. Να ομως που κατι πηγε στραβα, και οι μαλακιες του σε συνδιασμο με την κακια φυση ωρες ωρες, μας εχουν οδηγησει σε εναν σκατενιο, φτωχο και ασχημο κοσμο. 
Ας δουμε τωρα 10 απο τα κυρια αιτια που ειμαστε σε αυτην την κατασταση, ποια πραγματα εχουν μεριδιο ευθυνης και με ποιον τροπο ανθρωποι σαν το Μανο εχουν καταστρεψει το ονειρο για ενα γλυκο τροπο ζωης.






Χιονι.


Το χιονι ειναι για τον πουτσο. ''Μα, γιατι; Ειναι τελεια οταν χιονιζει! Παιζουμε χιονοπολεμο, ειναι ρομαντικα.. Αγκαλιτσα με το αγορι σου..Αχχχ..'' Οχι πουτανα, το χιονι ειναι σκατα. O χιονοπολεμος ειναι ηλιθιος. Δεν μπορεις να τρεξεις γρηγορα στο χιονι, υγραινονται τα γαντια σου και κρυωνουν τα χερια πολυ, και στο τελος αρρωσταινεις και πεθαινεις απο πνευμονια. Τελος με το χιονοπολεμο. Οσο για το οτι ειναι ρομαντικα: OXI. Ρομαντικο πραγμα ειναι ο Τιτανικος, τα κλεμμενα τριανταφυλλα και η lacta. Οχι το χιονι. Και αν περιμενεις να χιονισει για να παρεις αγκαλια το αγορι σου, τοτε μην αναρωτιεσαι γιατι σε χωριζουν ολοι και μετα γαμανε ολες τις φιλες σου και σου ζητανε πισω το μποξερακι  και τη σοκοφρετα που ειχαν ξεχασει σπιτι σου απο οταν τα ειχατε. Το χιονι ειναι κακο πραγμα και εξαιτιας του καταστρεφονται χωραφια, κλεινουν τα σχολεια και τα παιδια μενουν αμορφωτα και αναβαλλονται πολλα ματς. Το χιονι επισης ευθυνεται για την εποχη των παγετωνων που πεθαναν ολοι οι γαματοι δεινοσαυροι και τα (σιγουρα πεντανοστημα) μαμουθ. Αν δεν ηταν το χιονι τωρα δε θα τρωγαμε γουρουνι ολη την ωρα και για να φυλαει το σπιτι θα ειχαμε αυτο
οχι αυτο
και το blog θα λεγοταν ο τυραννοσαυρος μου ειναι κεικ. ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ. Σταματηστε επιτελους με αυτη την προπαγανδα περι χιονιου. Αυτη τη στιγμη που γραφω ετοιμαζεται ο καιρος για χιονι, κανει παγωνια μεσα στο σπιτι, με ποναει ο λαιμος και το πρωι εχασα 5 ευρω στο δρομο. Και ολα αυτα εξ'αιτιας του χιονιου, το οποιο ουτε τρωγεται, ουτε γαμιεται, ουτε λεει αστεια. Βγαλτε τις παρωπιδες σας επιτελους. 


  
Λουκας Βυντρα.


Ο αθλητισμος διακατεχει και αυτος το ρολο του στην πολιτισμικη αλλα και οικονομικη αναπτυξη ενος κρατους. Ενα σοβαροτατο πληγμα για τα ελληνικα γηπεδα, ειναι ο οχι και τοσο πολυ καλος εκπροσωπος του ποδοσφαιρου στην Ελλαδα, Λουκας Βυντρα. 
Για οσους δεν τον γνωριζουν, ο Λουκας ειναι το χειροτερο δεξι μπακ στην ιστορια του ποδοσφαιρου. Για εναν ανεξηγητο λογο ανηκει χρονια στον Παναθηναικο εχοντας και θεση βασικου ΚΑΙ απο τους 12 προπονητες που περασαν απο τον παγκο, και συν τοις αλλοις καλειται και στην εθνικη. Τα στατιστικα του μετα απο καθε ματς ειναι : 3/998 σωστες πασες, μια κιτρινη στο 16' και 2 αστοχα σουτ εκτος αν ο αντιπαλος ειναι ο ΠΑΟΚ. Αυτην την περιοδο που ειναι τραυματιας ο Παναθηναικος ειναι αηττητος και η 2η καλυτερη ομαδα στον πλανητη. Μετα την Μπαρτσελονα C. Οσοι ασχολουνται με συνομωσιολογικα πιστευουν πως ο Βυντρα ειναι κλωνος φραουλας, σταλμενος απο τη C.I.A. με σκοπο να σπειρει τη διχονοια και να καταστρεψει τον ελληνικο αθλητισμο. Οχι και παρα πολυ αστειο το τελευταιο αλλα εγινε τωρα, τι να κανουμε.




Τα κομπλεξικα ποκεμον του Ash.


Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο για μια κοινωνια απο μια γενια νεων γεματη ανεκπληρωτες υποσχεσεις. Πως θα βγουνε ολοι αυτοι στην κοινωνια γεματοι αυτοπεποιθηση να διεκδικησουν γκομενες και εργασια; Ολα ξεκινησαν οταν ο Ash επιασε τον caterpie
καπου στα πρωτα επισοδεια. Μεσα σε 5-10 επισοδεια, ο caterpie τα ειχε γαμησει ολα. Ειχε εξελιχθει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, εγινε butterfree, 
βρηκε γκομενα (σοβαρα) και ολα καλα. Μετα ο Ash επιασε τα τρια αρχικα ποκεμον της πρωτης γενιας. Και τα τρια, 
ετσι επειδη αυτος ειναι. Ο charmander λοιπον μετα απο λιγο καιρο εγινε Charizard. 
Και καπου εκει ειναι φιλοι μου που ολα κατερρευσαν. Τα δυο πιο γαματα ποκεμον του Ash (pikachu, bulbasaur) αρχισαν τα κομπλεξικα τους. Δεν ειχαν χασει μαχη. Αν εξελισσοταν και τα δυο θα ηταν το πιο τελειο πραγμα που εζησα στη ζωη μου. Αληθεια. Και μαζευονται σε ενα επισοδειο 1000 bulbasaur 
και εξελισσονται ΟΛΑ και μονο το δικο μας bulbasaur ειπε οτι δε θελει να εξελιχθει γιατι φοβαται! Και ο μπασταρδος ο Ash σεβοταν τις αποψεις τους. Αν ημουν ο Ash για ενα επισοδειο, θα εχωνα την ηλεκτροπετρα με ολη μου τη δυναμη μες στον κωλο του pikachu και θα εβαζα τον bulbasaur να κανει τραμπαλα με ενα ivysaur (η εξελιξη του) που επειδη ειναι πιο βαρυ δε θα μπορουσαν και ετσι θα τον ετσουζε και θα εξελισσοταν για να κανει τραμπαλα σωστα. Αυτες ειναι οι σκεψεις μου απο 10 χρονων. Καταλαβες κυριε, παμπλουτε πλεον δημιουργε των ποκεμον, Satoshi πως σε λενε τι προβλημα δημιουργησες; 50 ευρω τωρα.




Λετονια.


Ο,τι πιο αχρηστο και ανουσιο κυκλοφορησε. Ειναι μια χωρα που απλα πιανει χωρο στο χαρτη, καιει ρευμα και δεν εχει ωραιο ονομα. Δεν εχει να επειδειξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα πουθενα: 
1. Xειροτερη σε καθε αθλημα. 
2. Aνυπαρκτη στη μουσικη.
3. Δεν ξερω καμια Λετονοκατι μουναρα.
4. Καμια επιστημονικη επιτυχια.
5. Δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να λεει οτι του αρεσει το λετονοκατι φαγητο.
6. Κανεις δεν παει διακοπες εκει, ουτε καν εξοριζεται εκει.
7. Βρωμαει.
Πιο απαρατηρητη χωρα πεθαινεις. Καντε την πολεμο ΤΩΡΑ, καταστρεψτε την και στη θεση της χτιστε disneyland 2 η ενα παρκακι.




Ο συμπλεκτης.


Οταν ενας ανθρωπος εχει πολλα πραγματα να κανει, αγχωνεται και του πεφτουν τα μαλλια και ο μεσος ορος ζωης πεφτει κατα 5-10 χρονια. Δεν ειναι σωστο να κανουμε τα πραγματα δυσκολα. Οσο πιο απλα τοσο πιο καλα, ναι;  
Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ;
Ειμαστε στο 2011 και ακομα αλλαζουμε ταχυτητες στο αμαξι πατωντας 34 πραγματα. Ολα θα επρεπε μεχρι τωρα να ειναι αυτοματα στη γη. Να χεζουμε αυτοματα, να ετοιμαζουμε πολυπλοκα γευματα αυτοματα, να ρυθμιζεται το ρολοι του υπολογιστη αυτοματα. ΟΛΑ. Και αντε θες να εχεις ταχυτητες. ΟΚ. Ο συμπλεκτης που κολλαει; Θελω να πω τι εξυπηρετει; Τωρα νταξει μπορει να ερθει ενας μηχανολογος μηχανικος η καποιος απο χωριο που οδηγουσε απο τα 12 επειδη ο μπαμπας του δουλευε στο χωραφι κι εκει δεν εχει αστυνομια και να μου πει αυτο κι αυτο. Οχι. Ειμαι πιο γαματος απο σενα, σιγουρα, αρα εγω εχω δικιο. Η ζωη ολων θα ηταν καλυτερη χωρις τον συμπλεκτη. 




Αστροναυτες.


Πρωτον, ειστε παναστειοι με τη στολη. Δευτερον, ειστε προτυπα ΜΟΝΟ 5χρονων ανθρωπων, και τριτον αυτο που κανετε ειναι ανουσιο και χαζο. Πατησες στη σεληνη, και; Ειχε καμια ωραια εκει; Οχι. Ειχε κανεναν εξωγηινο; Οχι. Βρηκες μαριχουανα εκει; ΟΧΙ. Τι ειχε; ''e na more, itan simantiko epiteugma gia tin an8ropothta, epitelous patisame sti selini kai...auto.'' Ξερω οτι ντρεπεσαι καταβαθος και 100% θα βαριοσουν να ξαναπας. Ειναι η μονη περιοχη στο διαστημα που δεν εχει ουτε ΕΝΑ παρα πολυ καλο γυραδικο που να μην χρεωνει τη σαλατα, και σεις ξοδεψατε τοσα λεφτα για εξοπλισμους, ηλιθια διαστημοπλοια και λοιπες μαλακιες για να ταξιδεψετε εκει. Σε μερος που δεν εχει απολυτως τιποτα. 
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. Και πες και το αλλο, οτι βλεπατε εξωγηινο. Μετα τι; Θα μιλουσατε; Οχι. Θα σε σκοτωνε σιγουρα γιατι με τη στολη που φορας μοιαζεις με επικινδυνο χοντρο αρκουδο. Με τοσα λεφτα που ξοδευονται μονο και μονο για να κανετε βολτες εκει πανω, θα μπορουσε να πλουτισει ολη η Αφρικη και να εκμεταλλευομασταν ολες τις ebony με τις βυζαρες που τωρα πεθαινουν απο την πεινα, η εστω θα μπορουσατε να τα παιξετε ολα στο διπλο του Παναθηναικου μεσα στη Τουμπα, η στην κοκκινη που θα παρει ο Αβρααμ Παπαδοπουλος στο επομενο παιχνιδι. Μετα απο αυτο θα ησασταν 4 φορες πιο πλουσιοι, δεν θα υπηρχε οικονομικη κριση στη γη και δε θα χρειαζοταν να ερθει και ο Αντιχριστος απο τωρα για να το παιξει μεσσιας. 
Λιγο λογικη ρε ηλιθιοι Αμερικανορωσοι. Τσ.




Η αγνοια οτι εχεις μυξακι. 


Το μυξακι φιλοι μου ειναι παρα πολυ σατανικο πραγμα. Αυτο, γιατι δεν μπορεις να αντιληφθεις την υπαρξη του με καμια μεθοδο γνωστη στον ανθρωπο εως τωρα. Δεν μπορεις να το μυρισεις, δεν μπορεις να το δεις, δεν μπορεις να το ακουσεις, μερικες φορες δεν μπορεις καν να το νοιωσεις με το χερι σου. Οι συνεπειες; Τραγικες ορισμενες φορες. Εκανες μπανιο, φορεσες τα καλυτερα σου ρουχα, εκανες αψογο μαλλι και ηδη βρισκεσαι εξω με την παρεα σου στην οποια βρισκεται και η γκομενα που γουσταρεις εδω και καιρο. Εχεις αυτοπεποιθηση και της πιανεις κουβεντα πλησιαζοντας μαλιστα το προσωπο σου στο δικο της καθως μασουσες πριν λιγο τσιχλα για να μη βρωμας. ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ! Θα 'θελα παρα πολυ να στο πω αλλα δε γινεται, και επειδη οι φιλοι σου ειναι μπασταρδοι αφου πριν συναντηθειτε με τη Μαγδαλενα τους ρωτησες αν εισαι ωραιος και αυτοι ειπαν ''ναι ρε μια χαρα εισαι'' χωρις να σε κοιταξουν καν, βρισκεσαι σε μια κατασταση κατα την οποια εισαι μεν ωραιος, αλλα εχεις και το αντιχριστο μυξακι που κρεμεται απο τις τριχες του ρουθουνιου σου. Να ξερεις οτι εγω δε θα σε παρεξηγουσα. Μια χαρα τελειος θα ησουν για μενα. Αλλα το μυξακι ειναι ενα αξεσουαρ που σιγουρα δεν αρεσει στις κοπελες. Οταν πας στο μπανιο για να δεις τα μαλλια σου, θα δεις και το μυξακι, θα πεις: ''οοοχι ρε πουστη μουυυυ'', θα το βγαλεις αλλα ολα εχουν τελειωσει. Δε θα σου κατσει ποτε η Μαγδαλενα, δε θα παντρευτεις, δε θα κανεις οικογενεια και θα αυτοκτονησεις. 
Ετσι ξεκιναει και το προβλημα υπογεννητικοτητας της Ελλαδος, εχουμε μικρο πληθυσμο αρα και μικρο στρατο, μας κανει πολεμο η Τουρκια (η οποια δεν εχει προβλημα υπογεννητικοτητας επειδη οι Τουρκαλες δεν εχουν προβλημα με τα μυξακια), μας νικανε και η Ελλαδα ειναι σκλαβωμενη. Ξανα. Και ολα αυτα εξ'αιτιας σου, μυξακι!




Η οχι υπαρξη του Hogwarts.


Διαβαζεις το βιβλιο και σε καποια σημεια παρουσιαζει τον Χαρι Ποτερ να ειναι μεσα στο μαθημα ιστορια της μαγειας η ξορκια η κατι τετοιο και να βαριεται και να σκεφτεται ασχετα πραγματα. ΜΑΛΑΚΑ μπροστα σου γινονται πραγματα που εχουν σχεση με ΜΑΓΕΙΑ και βαριεσαι; Ισως ειναι η πιο κλισε φραση στη γη πλεον αλλα θα το πω... Αν υπηρχε το Hogwarts θα ημουν ο καλυτερος μαθητης. Θα ερχομουν μετα την (γεματη επαινους) αποφοιτηση μου στην Ελλαδα, θα εκανα την βασανιστικη καταρα για λιγο στο Μανο, μετα  Αβαντα κενταβρα, θα πουλουσα το πτωμα του στην Αμερικη για να το μελετησουν οι επιστημονες και με τα χρηματα που εβγαλα θα εσωζα την Ελλαδα απο την χρηματοπιστωτικη κριση. Μπορει να μην φαινονται πολυ λογικα αυτα που λεω και να ειναι πιο απλο αν τον σκοτωσουμε καπως τωρα, αλλα η δικη μου ιδεα ειναι καλυτερη γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ HOGWARTS! Και το blog θα μπορουσε επισης να λεγεται η νεραιδα της κορνουαλης μου ειναι κεικ.




Ευα.


Η Ευα ηταν η πρωτη γυναικα του κοσμου που εκανε μαλακια. Και αυτο επειδη ηταν η πρωτη γυναικα του κοσμου. Δεν ειναι δυνατον να φας ενα μηλο επειδη σε επηρεασε ενα φιδι. Καταρχην, ειναι μηλο. Φρουτο. Αρα οχι κρεας, αρα οχι ωραιο φαι. Και εκτος απο αυτο ηταν απαγορευμενο. Ποσο ηλιθια μπορει να εισαι ρε πουτανακι; Μου λες οτι σε επηρεασε το φιδι. Ποιο φιδι ρε πακισταν; Τα φιδια δε μιλανε, και αν μιλανε δεν εχουν πειθω ΣΙΓΟΥΡΑ. Δεν εχω δει σε κανενα μαγαζι η εταιρια φιδι δημοσιοσχεσιτη. Ξες γιατι; Γιατι οι δημοσιοσχεσιτες για να σε επηρεασουν και να σε ωθησουν στο να κανεις αυτο που θελουν, προυποθετει να εχουν λεγειν. Το φιδι δεν εχει παρα πολυ λεγειν ολη την ωρα. Και ουτε φοραει ωραια ρουχα. Και το συγκεκριμενο φιδι δε δουλευε καν σε καποιο μαγαζι. Στην τελικη, πως εισαι ετσι;
Σαν χοντρος εξωγηινος με οχι πολυ ωραια αυτια.
Παλιοσκατελω, αν δεν ειχες φαει αυτο το ηλιθιο μηλο τωρα θα ημασταν ολοι στον Παραδεισο και ολο θα κοιμομουν και θα ετρωγα γυρο και δε θα πληρωνα. Και μετα κρεπα γλυκια. Και δε θα πληρωνα. Ο,τι και να μου πεις τωρα ειναι δικαιολογια. Ολες οι γυναικες εκτος απο τη μαμα μου ειναι ηλιθιες και πουτανες και εχουν αρχηγο ΕΣΕΝΑ. Μη σε πετυχω εξω.




Το Ρ και το Λ.


Ολοι ξερουμε (παυλα το ειδα στο wikipedia) οτι ο Δημοσθενης ηταν ο περιφημοτερος Ελληνας ρητορας. Δεν μπορουσε ομως να προφερει και παρα πολυ καλα το ρο και το λαμδα. Τις 2 πρωτες φορες που επιχειρησε να βγαλει λογο στην εκκλησια του δημου, τη λεξη π.χ αλευρι την ειπε αγλφε78ι. Μετα αρχισε να κλαιει και να τρεχει στην παραλια ταπεινωμενος, 
δεχομενος το χλευασμο του κοσμου: ''ΧΑΧΑΧΧΑΧ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΑΚΙ'' η '' ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕΣ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΙΑΡΗ''. Και ομως, ο Δημοσθενης μπορει να μην μπορουσε να μιλησει και πολυ καλα και μπορει να τον ηχογραφουσε μεχρι και η μανα του οταν μιλουσε για να το δειξει στις φιλες της και να γελανε, αλλα ειχε παρα πολλα να πει σε θεματα κοινωνικα και πολιτικα, που θα αλλαζαν σιγουρα ολη την εικονα του ελληνικου κρατους προς το καλυτερο. Ετσι λοιπον, το Ρ και το Λ εμποδισαν σε σημαντικο βαθμο την αναπτυξη της Ελλαδας σε αρκετους τομεις, κανοντας ταυτοχρονα εναν εξαιρετικο ρητορα να φαινεται σαν ξεδοντιαρης Πακιστανος που αδυνατει να περασει στο λαο τις αποψεις του.




Οχι παρα πολυ επιλογος.


Οπως καποιοι καταλαβατε, λιγο αργησαμε αυτη τη φορα. Φταιει που ολο καναμε μαλακιες αυτες τις βδομαδες και δεν ειχαμε ιντερνετ και ημασταν αρρωστοι. Τεσπα επειδη πρεπει να το ποσταρουμε γρηγορα, πειραζει να μη βαλουμε ουτε σε αυτο το αρθρο επιλογο; Ειμαστε γαματοι αλλωστε. Γεια.

46 σχόλια:

  1. gamato paidia..synexiste etsi..kapios kariolis pou legetai mikeius vgazei ena arthro ti vdomada..alla eseis afou eiste gamatoi postarete opote thelete...deutera pempti paraskeuh kata tis 1 to vrady einai mia xara...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai 22 einai to orio.(o sumplexths sas prodwse)
    mantonis66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta xeirotea 5 lepta tis zois mou.sinexisa na diavazw gia na dw poso athlio mporei na ginei.exaireiste an eiste 13 k katw.episis to fasistiko sxolio gia t alvanous einai arketo apo mono tou gia na kanei na xerasw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimai o enas apo tous 2 giwrgides. egw egrapsa to kommati gia ton sumplekti kai odigaw polu kala kai eimai 22 paixtarades. bravo. gia ton allo de lew tin ilikia tou gt den kserw an 8elei. to allo gia ton alvano den to katalava. edw krazoume mia olokliri xwra (letonia) kai se peirakse to palioalvanaki kai les oti eimaste fasistes (kai oxi ratsistes) me tous alvanous. mallon opoios exei ti muga mugiazetai gluke mou.

    YG. x8es to vradu anoiksame ta comment gia olous tous xristes gia na mpainoun kai na mas vrizoun kai idi exei plaka. thnx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai ti sas noiazei an einai 22 h 56 xronwn????shmasia exe oti oi anhtrwpoi kanoun auto pou goustaroun kai bravo tous pou lene kapoia pragmata xwris na fovountai an tous katakrinoun...kai sto katw katw kaneis dn sas anagkase na tous diavasete...to klik sto pontiki sas einai kathara proswpikh epilogh.geia

    P.S. bravo giwrgo pou eixes ta arxidia na anoikseis ta comment wste na grafei o kathe complexikos tn vlakeia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. loipon magka mou.
    1.vale tous gamimenous tous tonous.epeidi pithanotata de gnorizeis tous kanones tonismou de simainei oti mporeis na grafeis sta ellinika xoris tonous.an variesai grapse geeklish opws egw.einai sa na grafeis xwris fonienta.
    2.mathe sintaxi.polles fores ta keimena sou den exoun kammia noimatiki sinexeia.apla.
    3.an thes na diakomodiseis kati prepei na t gnorizeis kala.px ksereis kala ta pokemon vlepw?oraia grapse kati gia afto.ti tis thelete tis simvoules gia ginaikes re magkakia afou fonazei apo xiliometro oti eiste parthenakia?oxi na gamiseis alla oute na travikseis malakia me profilaktiko de tha katafereis me aftes tis simvoules.
    4.genika to mialoudaki sou mpoei na min to xei antiliftei alla i leksi alvanos exei perastei sto iposineidito mas oso kati arrosto k epikindino.einai toso asteio to epixeirima sou sa na mou les tha mporousa na leei paliogalle.
    Afta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. oxi
    2. oxi
    3. simera ekana fasi me mia. xa.
    4. auto pou kaneis einai antistrofos ratsismos. (px proslamvaneis maurous sti douleia na mi faneis ratsistis kai adikeis tous leukous. PX LEW) giati na min pw palioalvanaki kai na pw paliogalaki auto den einai ratsistiko dld? eisai ratsistis kata twn gallwn kai twn letonwn file mou.
    a variemai na mpw me to profile alla na kses egw eimai. hi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και που να μπει κανας καμενος λετονος εθνικιστης με αλβανιδα μανα,τι εχει να γινει.παω να το σπρωξω σε κανα λετονικο μπλογκ(αν εχουν οι βυσιγοτθοι γιατι δεν γνωριζω αν εχουν εφευρει τον υπολογιστη)και αποθηκευω το ταμπ για να τσεκαρω διαλογους.μπαι δε γουει,θα μπορουσε καλλιστα η αλβανια να΄χει τη θεση της λετονιας στο αρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai ti se noiazei esena re karagiozako ti lene kai ti grafoun... emathes kai esu '' ratsistes''..
    1on:poios sou eipe na to diavaseis?
    2on:stis epomenes ekloges psifise TSIPRA kai 3o kai kalutero: pethane kai ela na maas peis pws einai..
    Y.Σ. allaxe to 8ersitis kai kanto XATZIROUKOUNAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eυτυχώς που μπήκε ο Θερσίτης και μας άνοιξε τα μάτια, ότι δηλαδή εδώ υποβόσκει ρατσισμός, επωάζονται τα αυγά του φιδιού και τέτοια συριζέικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai file mou epoazetai.k nai file mou o fasismos iparxei pantou.apo to tropo pou tha miliseis senan sinathropo sou mexri posw mallon afta pou tha grapseis sto blog sou.apla einai asteio na pospathoun na ipovathmizoun tin koultoura lawn opws to pakistan kai i alvania paidakia ta opoia kala kala de kseroun na xrisimopoioun ti glossa tous.oson afora gia to thersitis an eixes diavasei ligo elliniki istoria tha airnes prefa kai ti rolo varaw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nomizw den iparxei kanenas logos na kinei kaneis to periexomeno aftou tou arthrou.einai i thliveri prospatheia enos anthropou na fanei asteios gia na ginei apodektos mesa apo asteia gia pokemon kai gia to xioni.afto pou me provlimatise kai gia afto to logo to sxoliasa itan ta ratsistika sxolia pou perieixe en eidei asteiou.kai posopika thewrw sosto opou ekferetai ratsistikos logos na iparxei amesi apantisi.tora kati asteiotites psifise tsipra ktl .. oxi file mou de tha psifisw tsipra.alla tha vgw mena kadroni stous dromous k tha spaw ta moutra opoiou karioli ekdilonei ratsistiko misos.gia afto tin epomeni fora pou tha stai eksw kai oxi sto plriktologio sas kai tha kanete ena ratsistiko sxolio na eiste etoimo gia klotsies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. loipon 8ersiti. den eimaste ka8olou ratsistes. kala? sou epanalamvanw auto pou sou pa pio panw. opoios exei ti muga mugiazetai. kai to simeio me to alvanaki to leei sto telos tou ar8rou ara ekatses kai to diavases olo me agapi. kai den i8eles na valeis 8ersitis, i8eles na valeis 8eristis i kati tetoio kai ekanes missclick LALALALALALALALALALALAALA. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82 wraios 8arralaie kai meta emeis eimaste paidakia. LALALALALALALALALALALALALALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. XXAAXXAAXXAAXXAAXXA o allos leei na grapsete kati sovaro gia ta pokemon....xaxaaxaxaxaxaxAXAXAXXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. na s pw tin alitheia sou apantw an kai de nomizw pws prokeitai na katalaveis.siga mi mou kaneis kai kathreftaki!opois exei ti miga migiazetai(oti na nai..)alvanos eimai.oson afora to epixeirima sou peri antithetou ratsismou.ti akrivws de katalavaineis oti i leksi koloalvanaki einai ideologika fortismeni me enan diaforetiko tropo apo ti leksi kologallaki.katalavaineis ti kouvalaei i mia leksi kai ti i alli?oti megaloses se mia koinonia opou ta 20 teleftaia xronia sou provalletai to protipo tou kakou alvanou to opoio esi(en agnoia sou opws les to anapragaageis afou den eisai ratsistis)?afto pou to lew einai aftapodeikto,exou kai xrisimopoiises afti ti leksi kai oxi ti leksi kologallaki px.ektos kai an theoreis oti i epilogi aftis tis ethnikotitas(tis alvanikis) itan tixaia apo tis peripou 300 ethnotites pagkosmiws.tora afto pou les gia to thersitis de to katalavainw an thes eksigise mou ti ennoeis.thersitis ithela na valw oute theristis oute tpt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. geia.eimai o allos o giwrgos pou grafei sto blog.den 8a sou apologh8w gia auta pou grafw giati auto mas eleipe kiolas. apla 8elw na sou pw oti ontws den eimaste ratsistes.to palioalbanaki to egrapsa egw sugkekrimena.oxi epeidi misw tous alvanous.kai mou les giati den egrapses gallaki?loipon. an egrafa paliogallaki de 8a htan eustoxo to asteio mou. giati stin ellada uparxoun perissoteroi albanoi apo oti galloi oi opoioi kiolas den exoun kalh profora. katalabes? an itan italoi 8a elega palioitalaki. alla oxi. den einai. twra an esu eisai complexikos kai nomizeis oti krazoume tin albania, automata nomizeis oti krazoume to xioni, ta pokemon tou ash kai tin eua. kai pio prin grafeis oti dinoume kai sumvoules gia na vreite gomena enw eimaste par8enakia.8a prepei na eisai upervolika ka8usterhmenos gia na les oti to : ''vges eksw me vrwmika rouxa kai kane malakies'' ws sumvoulh. oso gia tous tonous, eisai trelaras.to grafoume hdh sto blog deksia oti variomaste na vazoume. egrapses episis oti to na mi vazoume tonous einai san na mi vazete fwnhenta. A NAI. gia des. αγγουρι. ayto itan xwris tonous.twra des kai xwris fwnhenta : γγρ. EXEI LIGO DIAFORA E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to 8ersitis asto gama to. loipon. einai ali8eia oti i koinwnia provalei stin ellada tin ekfrasi palioalvanaki (kai oxi koloalvanaki) polu perissotero apo to paliogallaki. auto ginetai kuriws epeidi den exoume gallous metanastes oli tin wra alla alvanous. egw pou kanw blogging teinw na xrisimopoiw ekfraseis tis ka8imerinotitas. eksou kai auti i ekfrasi. auto de me ka8ista ratsisti. to blog einai xioumoristiko. trano 0paradeigma i letonia. den exoume tpt me ti letonia. logika exei mounares kai einai wraia to xeimwna. to idio kai gia tous alvanous. exw kai filous alvanous kai malista kanonizoume me enan na ton vaftisw gt ton kserw apo gumnasio. Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα "traits", όπως π.χ. εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ., προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα αντίστοιχα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού (profanws copy paste) loipon auto pou vlepeis apo panw kaneis esu. krineis emena ton giwrgo sumfwna me tin koinwnia pou me megalwse kai me 8ewreis katwtero san xaraktira kai san anr8wpo apo sena. eimai polu kalo paidi kai agapaw oli tin wra. oriste afou de me evrises sto teleutaio comment sou apantaw ki egw sovara. polu. a eimai o arxikos giwrgos kai variemai na mpw apo to profile klassika.
    YG. EINAI TELEIA ME ANOIXTA COMMENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oson afora to thema me t alvanous to exantlisame.to thema einai oti anaparagageis ratsistiki ideologia xwris na t paradexesai.ksereis einai ap afta ta oraia den eimai ratsistis alla grafw kammia malakia sto blog mou gia pakistanous k alvanous.afto me t gkomenes.eilikrina sto lew kaloproaireta.nomizeis oti tha diavase kapoios anthopos tis simvoules sou k gamise?theoeis oti vethike o monadikos lovotomimenos pou gnoizei anagnosi k eipe a nai ontws prepei na kanw mpanio gia na gamisw!tis vriskw paidikes.kai fadazomai oti ta sxolia iparxoun gia na kanoun kitiki sta grafomena.oson afora tous tonous.sigxaritiria!evgales malakes 5000 xronia istorias kai ekatomiria anthwpwn ta opoia eixan kaaliksei sto sistima tonismou.variesai.tous pidikses kanonika.xwris kanena ixnos empatheias..alitheia poso eiste re magkes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. exw ena filo pou mou eipe. malaka ekana akrivws auto pou eleges sto blog kai gamisa. w nai. kai kses ti? autoi pou epinoisan tous tonous einai para polu malakes. alla itan kai prin 1000 xronia opote katalavainw oti den tous ekove toso polu to mualo oso kovei emena. den xreiazontai pou8ena oi tonoi. i aggliki kai i galliki glwssa px giati einai mia xara (kai pagosmies kai oi 2 malista) xwris tonous? gt oi tonoi einai varos. kata sunepeia kai varetoi. otan psifisan gia to an i elliniki i i aggliki 8a einai pagosmia glwssa, i ellada exase gia mia psifo. eimai sigouros oti toulaxiston 32 atoma eipan an den eixe tous tonous 8a tin psifiza. LALLAALLAALALLALALAALLA. stamataw na sou apantaw para polu sovara gt sigoura eimai pio wraios apo sena kai de sou aksizei. (giwrgos arxikos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ntaxei de gelasame sto keimeno toulaxiston gelame sta sxolia.afenos i galliki exei tria diaforetika eidi tonwn.poulo.afeterou afto pou les gia ti pagkosmia glossa ktl einai mia malakia ou mas mathainoun apo mikra paidia sto sxolia gia na exoume ena akoma na logo na niowthoume anoteroi sa fili.ama m vreis ena stoixeio oti egine pote tetoia psifoforia kathomai na me gamiseis.pantws einai krima pou dekaefta noevri kathosastan kai gafate tetoies malakies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xaxaxaxaxaxa ti poulo re xaaxxaxaxaxxxaax. sou lew de sou apantaw sovara ki esu mou pairneis kuriolektika auta pou sou grafw? loipon eisai trelos kai telos. poulo xaxaxaaaxxaxaxaxxaxaax skatenie. ase me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ax oraia pou de mou milas sovara giati ithela na sou kati edw kai wra.GLIPSE TI KARAPOUTSAKLARA MOU MORI PSOLIXIMENI POUTANA!ADE GEIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θερσίτη είσαι κόπανος ρε : )

    Εκπέμπεις την κουταμαροσίνη σου via the webz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Apo tis kalyteres syzhthseis pou exw dei sto internet re.sovara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από τότε που διάβασα τις συμβουλές, γαμάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Vasika thersiti wra na guriseis stin sphlia sou. MPASTARDE. Bye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θερσίτη είσαι μεγάλος κομπλεξικός γιατί τα παιδιά γαμάνε, πολύ και εσύ όχι, προφανώς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. στα αρχιδια μας οι αλβανοι.. στα αρχιδια μας οι γαλλοι.. στα αρχιδια μας οι ελληναρες.. στα αρχιδια μας οι haters.. στα αρχιδια μας οι μπατσοι.. στα αρχιδια μας και η φυλακη.. οι γιωργηδες κανουν οτι θελουν και καποιους τους ποναει. γκευ το ξερω. γεια. zervinho (οχι της αρσεναλ.. αυτος ειναι μαυρος και αμπαλος.. εγω ειμαι βραζιλιανος και το ειχα βρει πριν γινει γνωστος αυτος.γεια. ναι παλι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαχαχαχα... Τέλειο.... Ειδικά κάτι ατάκες στο άσχετο (και αναβάλλονται πολλά ματς!), μεέριξαν στο πάτωμα!
    Εύγε! (κι ας μ αρέσει το χιόνι...χεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. eimai o dimitris kai varethika na diavasw ola ta comment...(opote tha sxoliasw ayta pou diavasa)

    8eristi...me ekneyrizei pou merikoi anthrwpoi eiste "komplexikoi" kai snobarete to diaforetiko ap to diko sas xioumor...egw exw liwsei me ta arthra tous kai nai,,eimai 23!gt i ilikia den paizei rolo!eimai etsi apo tin efiveia pou diamorfwsa xaraktira...opoios k an einai aytos...opote min arxizeis na krazeis gia: tonous,suntaxi,xioumor,pokemon k alles tetoies paparies p les mono k mono epeidi thixtikes me to ratsistiko "kwloalvanaki" ...episimane to ap tin arxi!den exeis adiko s ayti tin apopsi alla to xalas me to na krazeis ola ta alla...
    giwrgides...xaxaxaxaxaxax eleos vgalte k alla!!thelete kamia voitheia gia empneysi?kana absedi tpt?? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ee,,o dimitris eimai pali...

    re nomizw oti o 8eristis einai enas ap tous giwrgous kai grafei gia na thixtoun kai kala oi giwrgoi kai na exei comment polla to arthro... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. den sxoliasa thn ikanotita sou sthn odighsh. apla mantepsa hlikia. mesa epesa o pousths. mpravo mou.
    mantonis66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Episis t blog eiani xioumoristiko k satiriko k opios/oia/oio albanakos-felos-keftes-kaltsa-kreas exei problima n pe8anei monos t k n min mas t kanei mpales ...t blog einai apla gamato-trelo-gamato k auta .. xa!
    Yg! Pedia bgalte ena ar8o g tn ratsismo etc gt mporeite .(thnkz )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεε ο θερσιτης ειπε "κουλτουρες σα του πακισταν" 'η ειναι η ιδεα μου;;;; αχαχαχαχαχαχ.ρε σκατενιοι τυποι δικιο εχει.τι μαλακιες κ κομπλεξικα ειναι αυτα που γραφετε;
    1.τα μυξακια γαμανε.και ειναι ωραιο να τα βλεπεις και να τα εχεις
    2.μισειτε τα ποκεμον.Ο πικατσου απλα ηταν πιο ευαισθητουλης.ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΤΗ ΒΙΑ. σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κατά τη γνώμη μου τον παίρνετε και σας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. piso apo tin othoni ime o 8eos!KAI SAS GAMAW OLOUS!alla kai xwris aytin PALI SAS GAMAW OLOUS!to 38ar stin kolotsep to xw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. to xioni einai gamato!logo tou xioniou yparxei to ski kai to snowboard 2 apo ta pio gamata extreme spor ston planiti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εμένα δεν μαρεσει ο Charizad νταξει καβλιαρης είναι αλλα είναι πιο χαζος και απο diglet. Του βαραω άνετα χαστούκι και του σβήνω την ουρά με κατουρο. Ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. YoBit lets you to claim FREE COINS from over 100 distinct crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as many as coins you need from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click on claim as many times as 30 times per one captcha.

    The coins will stored in your account, and you can exchange them to Bitcoins or Dollars.

    ΑπάντησηΔιαγραφή