Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σειρες και ταινιες που ολοι αγαπησαμε. ΣΚΑΝΔΑΛΟ.



Ολα ξεκινησαν πριν κατι εβδομαδες που ημουν στο facebook κατα τις 2 το βραδυ και ενας πανεμορφος φιλος μου μου στελνει αυτο
Το ειδα. Εκλαψα. Περασε η ωρα. Και μετα σκεφτηκα... ποσα χειροπιαστα-πρακτικα προβληματα μπορω να βρω σε σειρες και ταινιες. Οταν κατι ειναι λαθος και ηλιθιο θα το λεμε. ΑΗΝΤΕ.






Το καφε της Χαρας.


Ειναι τελειο επειδη ειναι απο τις πιο καμμενες σειρες με τους πιο ηλιθιους χαρακτηρες. Ειναι απειρα τα σημεια που αποδεικνυουν την ηλιθιοτητα της σειρας. Καταρχην η τριτη λυκειου σε αυτο το χωριο εχει 4 παιδια. Το γκευ Μπιλυ, τον ηλιθιο Διονυσακη που κλεβει το τρακτερ του μπαμπα του για να παει στο Μεγαλοχωρι (αλλο ηλιθιο ονομα απο 'κει), την ωραια λιγο Γωγω και την πουταναρα Ματουλα που ειναι σαν ποντικι αλλα εχει ωραιο κωλο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ 19ΡΗΔΕΣ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΓΑΜΩ. Αντε πες γινεται, γιατι ειναι πολυ μικρο χωριο. Βασικα αν το καλοσκεφτεις στο χωριο οι γεννησεις πηγαν ως εξης. 4 παιδια το 1989, 0 παιδια το 90,91,92,93,94 και 18 παιδια το 1995 για να εχει ατομα η ταξη της Βαλλιας και του Μανωλακη. Ενα μικρο χωριο ομως δεν γινεται να εχει δημαρχο και δημαρχειο! Καθε φορα που θελει να μιλησει σε ολο το χωριο ο δημαρχος, στη συγκεντρωση μαζευονται 20 ατομα. 20 ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. Ολα καλα..Ααα κατι ακομη. Μπιλυ μπασταρδε βαζε λιγοτερο ζελε στα μαλλια σου, εισαι πιο αηδια με αυτο, να ξερεις. Επισης στο καφε της Χαρας δεν πληρωνει ποτε κανεις. Οποτε η Χασκα βαρεθει τους διωχνει ολους και κανεις δεν πληρωνει, ολοι σηκωνονται και φευγουν. Και οχι, δεν πληρωνουν στην αρχη. Ποτε δε συμβαινει αυτο σε καφετερια που δεν εχει καν σερβιτορο. Την εχουν ταραξει στην πιστολα την γλυκουλα αλλα αυτη φταιει γιατι κοιμαται ορθια. Και η μεγαλυτερη μαλακια στη σειρα ειναι οτι πληρωθηκε η καριολα η Σομενα ενω επαιξε τρια επεισοδια οπου στο τελευταιο πεθανε κιολας. Αδικια γαμω, τεμπελα. Πιο τελειοι και φιλοσοφημενοι χαρακτηρες στη σειρα μακραν: Τρελαντωνης, Φατσεας. Α και... ΤΑΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΓΕΙΑ.




Οι Ατρομητοι.


Ενταξει, ο,τι καλυτερο για την παιδικη ηλικια αφου ηταν μια σειρα που ειχε ο,τι ηθελε ενας πιτσιρικος: ποδοσφαιρο, μουνια και μουνια. Ας ξεκινησουμε με τον κυριο Λουτσερο.
Ο κυριος Λουτσερο ηταν ο προπονητης της ομαδας και μαλιστα θεωρουνταν προπονηταρα απιστευτη με πολλες γνωσεις τακτικης. Οχι κυριε Λουτσερο, εισαι αχρηστος. Χαχαχα δεν γινεται πριν ΚΑΘΕ αγωνα οι εντολες του να ειναι αυτες: ''Παιδια δεν παμε για τη νικη, παμε να παιξουμε καλο και καθαρο ποδοσφαιρο." Η αλλες φορες: ''Η νικη παιδια πρεπει να ξερετε πως βρισκεται στο βαθος της ψυχης μας και ο αντιπαλος δεν ειναι καλυτερος απο εμας και δεν κανει να λετε ψεμματα και να κλεβετε.'' Αυτες λοιπον ηταν οι πιο συνθετες τακτικες της ομαδας. Με αυτες τις βλακειες και ενα ματσο αχρηστιδια στο ροστερ: Καροτ, Ταρουσα, Φεντε, Γκαστον και χοντροΜποκα στο τερμα,
ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
ο κυριος Λουτσερο επαιρνε το πρωταθλημα συνεχεια. Αληθεια, οι Ατρομητοι δεν εχαναν ποτε. Μεχρι το 80'  μπορει να χανανε 15-0 αλλα μετα το γυρνουσαν. Παρολα αυτα ειχαμε αγχος οταν βλεπαμε τους αγωνες. Παμε σε ενα αλλο θεμα. Ενω μιλουσαν για ενα σοβαρο πραγμα (οσο σοβαρο το επετρεπαν τα στανταρ της σειρας) ξαφνικα οι Καροτ και σια διαφημιζαν κατι σπορια λεγοντας πως ειναι τελεια και τετοια. Αυτο δεν το εχω ξαναδει σε σειρα, αληθεια. Δε γινεται ανα πεντε λεπτα οι ηθοποιοι να μιλανε για σπορια. Χεζω στα κεφαλια τους. Πολυ. Παμε και στο θεμα του αδικημενου Καροτ τωρα. Ολοι τον κραζανε και τον εφτυναν στα κοκκινα μαλλια επειδη λεγανε πως δεν ειναι αστειος. Ο Καροτ ηταν γαματος και παρολο που τον λεγανε ΚΩΛΟ πριν το μεταγλωττισουν, οπως και τον Ταρουσα Γκαμουσα (χααχαχχα), ελεγε τελεια αστεια. Μην τον μαλωνετε γαμω. Ενα παραδειγμα:
- Μαμα, τα παιδια στο σχολειο με φωναζουν κεφαλα.
- Δεν εισαι κεφαλας αγορι μου, παρε το καπελο σου και φερε 10 κιλα πατατες. Εμενα μ'αρεσε και το θεωρω γαματο και καμμενο ανεκδοτο. Παρ'ολα αυτα ολοι τον εδειραν οταν το ειπε. Αλλα επειδη ο Θεος ειναι δικαιος, του εδωσε την καλυτερη γκομενα. Η Ρωξανη 
ηταν η πιο ωραια γκομενα στη σειρα και την θελαμε ολοι και παρολο που ειναι 4 χρονων μοιαζει με 23. Eπισης, ολοι θυμομαστε τον Νατσιτο τον γκολτζη που ειχε μια φατσα σαν να τον πατησε υποβρυχιο. Χαρακτηριστικοτερη του στιγμη ηταν οταν εκτελεσε ενα σημαντικο πεναλτυ, πηγε δοκαρι και στη συνεχεια γυρισε στο τερμα της ομαδας του και μπηκε αυτογκολ. Μετα απο αυτο η ομαδα του του κατουρουσε το ποδηλατο και εχεζε στην εισοδο του σπιτιου του. Σιγα γαμω, δεν ηταν κακο το πεναλτυ. Δοκαρι πηγε. Απλα ηταν ατυχος λιγο και μπηκε αυτογκολ. Το χειροτερο στη σειρα ισως να ηταν τα ονοματα των ομαδων. Δε γινεται τους πρωταγωνιστες να τους λες ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ και τους αντιπαλους ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Ομαδα με παιδακια 12 χρονων ειναι ρε τρελοι. Φυσικα υπηρχε στο πρωταθλημα και ομαδα με το ονομα Τελευταιοι και καταιδρωμενοι οποτε ολα καλα. Τελος παντων, με λιγα λογια θελω να πω πως η σειρα ειχε απειρα καθυστερημενα σημεια αλλα αν η ΕΤ1 την ξαναεβαζε θα την εβλεπα παλι για εναν ανεξηγητο λογο... και την Ρωξανη λιγο.



Κωνσταντινου και Ελενης.


Η σειρα ειναι απλα τελεια. Δεν εχει πολλες παρατηρησεις να κανεις. Το μονο μεμπτο εως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΜΠΤΟ σημειο ειναι ο γαμιας Μανθος. Λοιπον μαλακα, εισαι μια χαρα ψηλος ομορφος ανθρωπος. Μη μας το παιζεις γαμιας γαμωντας τη Φιονα και τη Λιλα. Μαλακα εισαι αηδιας. Μεχρι και τη μανα της Ελενης ηθελες να γαμησεις τρελε. Σταματα. Καλυτερα να γαμας μονο 2 (Πεγκυ, Τζοανα θεομουνο) παρα ΑΥΤΕΣ. Και στην τελικη σιγα τον αθλο. Κι εγω αν τα ριξω σε μια γιαγιουλα, σε μια χοντρη με αγορε μαλλι και σε μια περιεργιδου με σπαστικη φωνη γινομαι ευκολα γαμιας. Πολυ.




One tree Hill.


Η πιο αστοχη σειρα στη γη. Για ενα λογο. Οι παραπανω σειρες ειναι μεν ηλιθιες αλλα εχουν σουρεαλιστικο χαρακτηρα. Ειναι εσκεμμενα δηλαδη καθυστερημενες. Το one tree hill απο την αλλη, προσπαθουσε να ταυτιστει με την πραγματικοτητα. Το αποτελεσμα ηταν να αποτυχει. Να γιατι: Δεν γινεται σε ενα σχολειο, κολλεγιο τι σκατα ειναι, να ειναι ολοι 2 μετρα τουμπανα και ομορφιδια και ολες οι γκομενες να ειναι μουναρες. Οχι. Τι γαμημενη ουτοπια ειναι αυτη; Βλεπεις λιγο και νομιζεις οτι εισαι πανασχημος, αποτυχημενος και δεν ξερεις και πολυ καλο μπασκετ. Και κοντος. Εκτος απο αυτο, ολοι ειναι γαμιαδες εκει. Μεχρι και ο Μαουθ γαμαει. 
Ξεχασα να τον αναφερω ως εξαιρεση πριν αναμεσα στους ωραιους. Ο Μαουθ ειναι το πιο ασχημο δημιουργημα του θεου και σιγουρα βγηκε απο τον κωλο της μανας του. Παρ'ολα αυτα κανεις δεν μενει παραπονεμενος στη σειρα, ολοι γαμανε συνεχεια και εκτος απο αυτο, ολοι οταν τελειωσουν το σχολειο βρισκουν ενα τελειο επαγγελμα με πολλα λεφτα. Πχ. ο Λουκας ειναι καθυστερημενος μπασκετμπολιστας με καρδιακα προβληματα και γραφει βιβλιο στα 19 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ BEST SELLER ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η πουτανα του χωριου η Brooke στα 20 γινεται ΕΠΙΤΥ(ΧΗΜΕΝΗ) ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Μαλακες kill me now. Οι ατρομητοι τελικα ειναι πιο ρεαλιστικη σειρα, γιατι εκει τουλαχιστον πεθανε ο κυριος Λουτσερο. Eκτος απο αυτο, τους χαρακτηρες στο One tree hill τους ΜΙΣΩ. Ειναι ολοι μπασταρδοι, παιζουν πουστιες, ειναι σοβαροι και δεν λενε ποτε κατι αστειο. Χιουμορ 0 και εχουν ολη την ωρα ηλιθια προβληματα. Αει σκαστε, μου παιρνετε και γοητευτικο υφος συνεχεια. Ειδικα αυτος ο Λουκας. Κοφτο πια δε θα 'θελα να σε ειχα φιλο γιατι δεν εχεις πλακα και ολο θα μου γαμουσες τη γκομενα και μετα θα νιωθες και τυψεις. Ναι, ετσι κανουν στη σειρα. Ολοι ειναι περιεργοι με ψυχολογικα προβληματα. Φυγετε.






Βρυκολακες σε ταινιες και σειρες. 


Τσ. Οχι, δεν με τρομαζεις, ισα ισα εισαι γλυκουλης. Θα πρεπει να καταλαβουν πια οι σεναριογραφοι θριλερ και ταινιων τρομου η κατι τετοιο, πως οι βρυκολακες δεν ειναι πια τρομακτικοι. Απο το 1901 τα θριλλερ εχουν βαλει στη ζωη μας τους βρυκολακες. Τους εχουμε συνηθισει πλεον και αν βλεπαμε εναν στο δρομο δε θα του διναμε καν σημασια. Υπαρχουν 2 κατηγοριες βρυκολακων που και οι 2 ειναι αποτυχημενες στο να σπειρουν φοβο και προωρο χεσιμο στο βρακι. Ο κλασσικος. 
Και ο Ρομπερτ Παττινσον. Τι να φοβηθεις απο αυτους τους δυο; Τον πρωτο τον εχουμε συνηθισει και θα μπορουσε ανετα να ειναι ενας συγγενης μας π.χ. θειος απο τα Τρικαλα η και ο ιδιος μας ο νονος. Οσο για τον Παττινσον: Οχι μονο δεν θα τον φοβηθεις, αλλα θα τον λυπηθεις κιολας ετσι ασπρουλιαρης που ειναι και ψοφιος. Θα του δωσεις το μισο γυρο σου αν τον δεις στο δρομο και καμια σοκολατα για να παρει ενεργεια. Τον γλυκουλη. Αλλα μην το θελετε. Παλι. Τα vampire πρεπει να θελουν να ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. Oχι να θελουν να σε φιλοξενησουν στο καστρο τους, ουτε να θελουν να σε 'φασωσουν', ουτε να θελουν μονο να γαμανε. Πανε οι καλες εποχες που οι ταινιες με βρυκολακες ηταν ετσι
και φοβομασταν να τις δουμε χωρις καποιον μικροτερο που φοβοταν περισσοτερο, ουτως ωστε να τον κοροιδευουμε και να επισκιαζει το δικο μας χεσιμο. Πλεον οταν βλεπεις σειρα η ταινια με vampires το πιο πιθανο ειναι να σου ρθει ορεξη να τον παιξεις παρα να φοβηθεις.















American Pie Ολα.


Ημουν 3η λυκειου και εβλεπα αυτες τις ταινιες και χαιρομουν. Πολυ. Ελεγα νταξ, αντε να περασω στο πανεπιστημιο για να ζησω αυτες τις τελειες καταστασεις που παρουσιαζει το American Pie.. Ολα αυτα ειναι ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. Απο την πρωτη μερα στο πανεπιστημιο συνειδητοποιησα οτι οι ασχημες κοπελες θα υπερτερουν καθε στιγμη, καθε λεπτο και σε καθε περιοχη εναντι των μουναρων. Δυστυχως η πιο δυστυχως ετσι ειναι. To Αmerican Pie ειναι ενας παραδεισος που δεν υπαρχει στη γη, ενα τεραστιο ψεμα που εχει οδηγησει πολλα παιδια μετα την εισαγωγη τους στο πανεπιστημιο σε αυτοκτονιες, βιασμους και ναρκωτικα. Μην μας ξενερωνεις γαμω παλιανθρωπε σεναριογραφε της ταινιας. Εισαι ενας εγκληματιας. Ο Στιβ Στιφλερ ειναι μπασταρδος και περιεργοφατσας και τον θελουν ολες. Καθε πεντε λεπτα ερχεται μια μουναρα και σου λεει οτι θελει να τη γαμησεις. Καθε μερα εχει παρτυ. Παραδεισος στο τετραγωνο. Αλλα η ζωη δεν ειναι πουθενα ετσι. Παντα θα σε κοιτανε οι ασχημες. Παντα στα παρτυ εχει 15 ευρω εισοδο και συ θα εχεις 13. Και ποτε οι μουναρες δεν πατανε στη σχολη. Αυτο ειναι το Πανεπιστημιο. Δε θελω να απογοητευσω τα παιδια που τελειωσαν φετος με τις πανελληνιες και περιμενουν μια μεγαλη και γαματη ζωη, αλλα ετσι ειναι. Σορρυ. 




Powerpuff girls.


Περιεργιδικο παιδικο με πολλα καμμενα στοιχεια. Τελειο με λιγα λογια αλλα θελω να τονισω καποια σημεια που μου εκαναν εντυπωση.''Ε καθυστερημενε παιρνεις στα σοβαρα ενα παιδικο.'' Οχι γαμω,απλα θελω να. Ξεκιναω. Λοιπον, για να πιασουν εναν αθωο ανθρωπο που εκλεψε εναν λουκουμα θα καταστρεψουν ολη τη πολη αφου γκρεμιζουν ολα τα σπιτια και τους ουρανοξυστες με το περασμα τους. Οι συνεπειες ειναι τραγικες αφου πιθανοτατα πολλες εταιρειες που στεγαζουν σε αυτους τους ουρανοξυστες να κλεινουν, πολλοι ανθρωποι που μαχονται για να βγαλουν τα προς το ζην χανουν το σπιτι τους και σιγουρα υπαρχουν πολλοι τραυματιες η και νεκροι. Και η αιτια: Ηθελαν αυτα τα μπασκετμπαλοκεφαλα κοριτσακια με τις υπερφυσικες δυναμεις να πιασουν και να πλακωσουν στο ξυλο αυτον που εκλεψε τον λουκουμα. Ναης. Το πιο ηλιθιο ομως ειναι αυτο: Ο κυριος εχθρος τους ειναι ενα πιθηκι που εχει κατι σαν βρακι στο κεφαλι.
ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ!
Το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου κανει ενα τετοιο ον ειναι να χεσει στο σπιτι σου. Αλλα νταξ. Και κατι ακομη. Το πιο ρεαλιστικο κομματι του παιδικου ειναι αυτο: ενας πλουσιος κωλογερος με μια μουναρα με τελεια φωνη που ειναι τοσο ψηλη που δεν την πιανει το προσωπο η καμερα. Το αγαπαω γιατι ειναι απο τα πιο τελεια χαζοχαρουμενα παιδικα ever.




Yu-gi-oh. Δε χανει ποτε! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Βασικα δε φταιει αυτος. Φταιει το σεναριο που παντα τον αναγκαζει να κερδισει. Ο λογος; Αν χασει η θα σκοτωσουν τον παππου του η θα καταστραφει ο κοσμος η ολοι οι ανθρωποι στη γη θα πανε στο βασιλειο των σκιων. Yugi αγορι μου, δεν πιστευεις πως αν ειναι τοσο σημαντικη η κατασταση θα πρεπε να το λυσεις αλλιως το θεμα; Πχ με κανα οπλο ξερω γω; Ετσι αντι η συζητηση να παει ετσι....
Μπακουρα: 
ΜΟΥAXAXAXXAXAXA ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟ.
Yugi: Οχι μπακουρα δε θα σε αφησω.
Μπακουρα: Δε μπορεις να κανεις αλλιως!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.
κτλ κτλ κτλ. Θα πηγαινε ετσι....
Μπακουρα: ΜΟΥAXAXAXXAXAXA ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟ.
Οπλο: ΜΠΑΜ
Μπακουρα: ........
Τωρα θα μου πειτε γιατι να καταφυγει στη βια; Αφου οταν ερθει η στιγμη που εχει στριμωχτει τερμα και σχεδον εχουν τελειωσει ολα, θα καταφερει να το γυρισει υπερ του με μια κινηση. Ενα απλο παραδειγμα. Ο αντιπαλος εχει 4100 ποντους ζωης, 3 τερατα στην αρενα, τα 2 σε θεση αμυνας και το 1 σε θεση επιθεσης, τα 2 ειναι μπλε και το 1 ειναι κιτρινο και το 1 απο τα 3 εχει ενα φρυδι και δεν εχει γαμησει ποτε. Τοτε ο Yugi θα πιστεψει στην καρδια των καρτων και θα τραβηξει μια καρτα που δεν την εχουν αναφερει ποτε ξανα. Μαντεψτε τι λεει η καρτα: "Οταν ο αντιπαλος εχει 3 τερατα στην αρενα, τα 2 σε θεση αμυνας και το 1 σε θεση επιθεσης, τα 2 ειναι μπλε και το 1 ειναι κιτρινο και το 1 απο τα 3 εχει ενα φρυδι και δεν εχει γαμησει ποτε, του αφαιρουνται 4150 ποντοι ζωης" (μην δειτε παραπανω, ειναι το ιδιο και το κανα copy paste). Οκ εχε χαρη που το δειχνει κατα τις 12 το μεσημερι (και ολα τα γαματα στις 8 το πρωι) και μπορει να τυχει να ειμαι ξυπνιος και να το δω.




Harry Potter. Ποοοοο με αυτον τον Voldemort γαμωωω. Ειναι ΕΝΑΣ ανθρωπος. Δε λεω γαμαει. Ειναι παρα πολυ δυνατος και τελειος μαγος κτλ κτλ. Παρολα αυτα. Ποσο δυσκολο μπορει να ναι να τον σκοτωσετε τη στιγμη που ολοκληρη η μαγικη κοινοτητα θελει να τον σκοτωσει; Βομβα μεσα στο σπιτι που κοιμαται, μουναρα που εχει AIDS την στελνεις και του την πεφτει και κανουν σεξ, ιταλικη μαφια πας και τους λες οτι τους ειπε γαμω τη μανα σου κ.ο.κ. Θελετε πιο μαγικη λυση; Μετα το τεταρτο βιβλιο που εχει αναγεννηθει, (οποιος δεν τα εχει διαβασει... SPOILER χαχαχαχα) παιρνεις μια ομαδα γαμηστερων μαγων: Νταμπλντορ, Σνειπ, ΜακΓκοναγκαλ, Ουεσλυ, Μουντι, Λουπιν, Μπλακ, Κιγκσλυ, υπουργους κτλ κτλ. Τους ποτιζεις εναν κουβα Felix felicis
(βαριεμαι να εξηγω τι ειναι, google/wiki it)
τον καθενα και τους πας ντου εκει που βρισκεται ο Voldy. Επειτα βαζεις τον Φλιτγουικ να κανει ενα anti-teleport ξορκι γυρω απο το σπιτι να μη μπορουνε να πανε πουθενα. Στο μεταξυ εχεις στειλει τσιρους παντου σε ολα τα σπιτια των θανατοφαγων και τους λες: Αν δεν παραδοθειτε σας σκοτωνουμε κορες, γιους, μανες κτλ κτλ. ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. Ο αρχοντας -μη χεσω- του σκοτους μενει μονος του και στελνεις τον πιο καθυστερημενο να τον ξεφτιλισει επειδη ηπιε το Felix felicis, πχ τον Harry γιατι μας επριξαν τα παπαρια με την προφητεια. Και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα.





Pokemon.


Ειναι λογικο και το καταλαβαινω οτι οταν δημιουργεις εναν κοσμο απο την αρχη με διαφορετικα πλασματα απο την πραγματικοτητα υπαρχουν πρακτικες δυσκολιες. Αλλα σοβαρα δε θα στα συγχωρησω ολα κυριε παμπλουτε που σου ρθε η ιδεα των pokemon. Δε γινεται να πηγαινουν ο Ash (χειροτερος και φλωροτερος πρωταγωνιστης anime στη γη) με τα υπολοιπα καθυστερημενα και να ψαρευουν και μετα στο βραδυνο να τρωνε ΨΑΡΙΑ. Τι ψαρια ρε μαλακα; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ. Κατι αλλο που εχω παρατηρησει. Συναντανε ενα 
Ponyta
και ανοιγει ο Ash το pokedex και του λεει την παρακατω φραση: "Ponyta το pokemon αλογο της φωτιας." ΠΟΙΟ ΑΛΟΓΟ ΓΑΜΩ; Μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι αλογο; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΟΓΑ. Ετσι παει λεγοντας και στα περισσοτερα. Επισης πως ειναι το σωμα του diglett;!;!;! Ευτυχως που υπαρχουν ιδεες στο ιντερνετ.


Θα μπορουσα να κατσω να πω παααρα πολλα για τα pokemon (γιατι το geodude αιωρειται, πως τρωει το staryu, γιατι το onix ενω ειναι οτι πιο τεραστιο και πετρινο το δερνουν ολοι και γιατι το gyarados στις κασετες ειναι flying ενω δεν πεταει και δεν εχει φτερα) αλλα δε θα το κανω γιατι θα πορωθω και θα παρω παλι το gameboy και θα με μαλωνει η μαμα.





Μαικ ο φασολακης.


Λοιποοοον. Μαικ ο φασολακης. Ενα παραμυθι σαν ολα τα αλλα. Ενα φασολι ξερω γω που ειναι καλουλι και τετοια. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Αυτη η μαλακια ειναι γεματη σεξουαλικα υπονοουμενα! Δε μπορω αλλο. Καθε φορα που βλεπω την διαφημιση ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ (θα φτασουμε σε λιγο σε αυτο) λενε τα παρακατω: "Θα σε γαργαλησω!", "ποοποοο ενα μεγαλο ψαρι εκει κατωωω...", "ποοοο τι τερας ειναι αυτο;". Καθε φορα μου ρχεται να τον παιξω. ΠΟΛΥ. Κατι ακομα που με ενοχλει παρα πολυ ειναι το γεγονος οτι στην εν λογω διαφημηση λενε οτι ειναι το αγαπημενο παραμυθι ολων των παιδιων η οτι τα τραγουδια του ειναι τα αγαπημενα των παιδιων. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ; Ποιος το ξερει αυτο το παραμυθι για να ειναι το αγαπημενο του; Οι διαφημιστες μαλλον νομιζουν οτι απευθυνονται σε ηλιθιους και εγω δεν τους αγαπαω και δεν αγαπαω ουτε αυτα που διαφημιζουν. Τι φταινε ομως και αυτοι; Αφου μιλαει το boss. Ο αλλος εχει τον ANT1. Δεν μπορουν να του αντιμιλησουν. Πολυ. Ετσι τουμπεκι. Μας εχει πρηξει με τη γυναικα του πια. Και μας το παιζει και καλουλα και παναγια. Εγω γυναικα που εχει παντρευτει εναν θειτσο για τα λεφτα του δεν την εμπιστευομαι ουτε να μου λεει συμβουλες 'απο αγαπη', ουτε να γραφει παραμυθια για τα πανεμορφα παιδια μου. Εκτος αν τον πετυχε σε ενα μαγαζι το βραδυ και ερωτευτηκαν με την πρωτη ματια.
Κρινετε μονοι σας.


Nip/tuck και True Blood.


Σταματηστε να γαμιεστε ολοι με ολους. Στο ενα παιδια με τη γιαγια τους και την λεσβια νονα τους και στο αλλο δρακοι με κουνουπανθρωπους και φραουλες. Για το Θεο!




Συμπερασμα; Για να βγουμε απο την κριση πρεπει να εκμεταλλευτουμε τα κοιτασματα ουρανιου, να παρουμε το χρυσαφι που ειναι κρυμμενο στο Αγιον ορος και να κλεβουμε. Πολυ.

8 σχόλια:

  1. Klew.! Poli ! (mexri k o maou8 gamaei) xaxaxaxaxax perimenw t epomeno man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε πουστη. Ενας (2) βρεθηκε να το πει. Τασια θελω να ψοφησεις με τον πιο υπουλο τροπο αφου πρωτα ψοφησει ο γλυκουλης ο γιος του δημαρχου.

    Α γαμησου μωρη καριολα τασια. Μεγαλωνεις ενα παιδι που δεν ειναι καν δικο σου και μας το παιζεις οτι το αγαπας, οτι δεν θα αντεξεις αν παθει εστω και μια γρατζουνια. Στου διαλου ψοφα ζωο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΡΩΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ν ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΡΗ Η ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ....ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι ρε φιλε ο τρελαντωνης τελειος ρολος....ο συγκεκριμενος ρολος ειναι καρκινος στο παγκρεας..ενας τρελος,ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΑΣ που δεν χανει ευκαιρια σε καθε ασχετη στιγμη να αραδιαζει ενα σωρο ακυρες μαλακιες και δυστιχα τα οποια σε κανουν να θες να χεσεις τη καραφλα κατω απτη περουκα του ρωμα που δημιουργησε ενα τοσο παπαρο-ρολο,ενας φλωρος τρελος ο οποιος ειναι πιο αγαπουλης και απτον αγκαλιτσα απτα αρκουδακια της αγαπης,και το μονο που θυμιζει τρελο πανω του ειναι το ντυσιμο του στυλ-παλεψα με αρκουδα πριν ενα τεταρτο και τα δυστιχα του στυλ γραφω τραγουδια στο χατζηγιαννη.καντε ενα ψυχοπαθη,βιαστη,παιδοφιλο να γαμαει το μπιλι και το μανωλακη γιατι μας ζαλιζουν τα αρχιδια με τη φλωρια τους να γουσταρουμε..Α και τη γωγω εννοειται...τη ματουλα ας την αφηναν απεξω γιατι εχει ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ και θυμιζει τη γκομενα του ΣΡΕΚ(τσεκαρετε).Για το φατσεα θα συμφωνισω αλλα μαλακα μου ειναι ιδιος ρολος με του σουβλατζη στο ΛΙΠΣΤΙΚ.Οποτε μαλακα ΡΩΜΑ,επαναλαμβανεσαι.ενας αλλος γαματος ρολος ειναι ο ρολος του τασου του σπαγκου που αν πεθαινε το παιδι του απο καρκινο(αυτο το πουστο-γαμιδο ο μπιλης),και χρειαζοταν 15 ευρω για καποια εναλλακτικη βοτανο-θεραπεια με μπισμπικια για να σωθει,θα του εριχνε πανυγιρικο ακυρο,ΑΛΛΑ για ακομη μια φορα ειναι ενας ρολος που επαναλαμβανεται απτο Ρωμα.Ελπιζω να το δει αυτο αυτη η φλωροπουστα ο χαρουλης,και να παψει να μας ζαλιζει τα @@ με τις μαλακιες του.η σειρα ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...αν εβγαινε σε χαρτι θα σκουπιζα τα αρχιδια μου οταν ιδρωνανε.Btw καλο αρθρο μαν αλλα ειχε τρυπες...δεν θα κανω αλλη αναλυση γιατι μου παιρνει αρκετη ωρα να βγαζω μισος σε σειρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή