Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Γαμω τη φαλακρα σου.

Τις προαλλες εγινε κατι. Πολυ. Ημουν στην πρακτικη μου και μας μιλουσε ενας καθηγητης 68 χρονων, παυλα δεν ξερω. Την ωρα που μιλουσε καποιοι επαιζαν tichu και ελεγαν τις γαματες μαλακιες τους και τον ενοχλουσαν. Εκει πεταγεται και λεει τη φραση που ακουω απο 2 χρονων. 
"Οποιος δεν παρακολουθει αυτα που λεω δεν προσβαλλει εμενα αλλα τον εαυτο του που δεν θελει να μαθει καποια χρησιμα πραγματα". Ειχε ξεχασει μαλλον οτι απευθυνοταν σε ατομα ηλικιας 21-22 χρονων ,ΚΑΙ ΟΧΙ 13.
Οι μισοι αρχισαν να γελανε μαζι του και occasionally ακουγοταν φρασεις του τυπου "γαμω τη νεκρη μανα σου". Εκανε το λαθος. ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. Μπορει το μαθημα να ειναι το πιο γαματο στη γη και επειδη μιλας ΕΣΥ για αυτο, ο πιο βαρετος σκατογερος, προβλεψιμος μπασταρδος, δε θα ασχοληθω ποτε με αυτο και θα χασει ο τομεας ενα φανταστικο μυαλο. Για αυτο φταις εσυ. Κανεις αλλος. Η ακατανικητη βαρετοτητα σου.


Εκει εγινε ενα flashback με ολα τα γαμομανα που μου 'χουν πει και κανει οι μεγαλοι σε ολη μου τη ζωη και συνειδητοποιησα οτι θελω να γραψω για αυτο. Εξαιρωντας το γεγονος οτι εχουμε μαζεψει ολους τους πουτσογερους να μας κυβερνουν, θα παμε σε πιο χαμηλους θεσμους απο την κυβερνηση. Πχ στο σχολειο, στο σπιτι, σε ενα μαγαζι. Μπασταρδοι μεγαλοι. Ειναι παντου. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης;


Σπιτι-γονεις.

Εχουμε αναφερθει στους γονεις σε προηγουμενο αρθρο, αλλα τωρα θα ειμαστε πιο ρεαλιστες και θα μιλησουμε σοβαρα. Μη λεμε μαλακιες, μας αγαπανε οι γλυκουληδες. Αλλα δεν μπορουν να μας αντιμετωπισουν σωστα. Απο μικρη ηλικια, μας λενε μη το ενα και μη το αλλο. Ειναι καθυστερημενοι, αληθεια. Με το να λες ενα μικρο παιδι να μην κανει κατι ειναι σαν να του λες να το κανει ΤΩΡΑ γιατι ειναι τελειο. Κατσε και εξηγησε τους λογους στο παιδι σου με επιχειρηματα. Οσο μικρο και να ειναι, ειναι ανθρωπος και χρειαζεται εξηγησεις, δεν ειναι κοαλα.

Τα μωρα και η υπηρετρια απο τη Μαριμαρ ειναι τα πιο περιεργα πλασματα στη γη και θελουν να τα μαθαινουν ολα. Και επισης, μην τα κανεις φλωριδια. Αστα να παθαινουν για να μαθαινουν. Οσο μεγαλωνει το παιδι, οι γονεις (η μανα κυριως) εκφραζουν την υστερικοτητα τους με διαφορετικους τροπους. Π.χ. παει να βγει το παιδι εξω.
Μανα: "12 η ωρα θα 'σαι σπιτι."
Αληθεια, το κανεις απο εγωισμο και μονο για να δειξεις οτι εχεις μια εξουσια στο σπιτι; Ετσι φαινεται, γιατι αν το κανεις απο ενδιαφερον για το παιδι σου, κανεις λαθος. Τα ναρκωτικα, το AIDS και ο διαβολος δεν κυκλοφορουν μονο μετα τις 12. Αν το παιδι ειναι να μπλεξει, θα μπλεξει. Η ωρα δεν εχει καμια σημασια. Δειξ'του εμπιστοσυνη γαμω την μανα σου και θα σ' αγαπαει. Σε ενημερωνω πως καποια ατομα στις 5 τα ξημερωματα καθονται σε παγκακια και αραζουν πινοντας μπυρες και λεγοντας μαλακιες με την παρεα τους ενω καποια αλλα στις 6 το απογευμα σνιφαρουν κοκα και βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν τη BOCA.
                                                   AEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Θεσε βασεις στο χαρακτηρα του παιδιου σου μεσω συζητησεων. Δινε του αξιες μεσω σοβαρων επιχειρηματων αφηνοντας του ταυτοχρονα το δικαιωμα της επιλογης. Ετσι γινονται σωστοι οι ανθρωποι με δυνατη προσωπικοτητα. Δεν το παιζω ξερολας γαμω, αλλα ειμαι ανθρωπος που τυχαινει να ειναι γαματος και να καταλαβαινει το τι εχει επηρρεασει τη διαμορφωση του χαρακτηρα του και τι οχι. 

Παμε σε αλλο παραδειγμα. Περιοδος πανελληνιων.
Γονεις: "Γιωργο διαβασμααααα" (x125 φορες τη μερα).
Το παιδι ετσι σε γραφει στα αρχιδια του. Δεν ειναι ρομποτ. Αν του πεις να διαβασει δε θα το κανει εκεινη τη στιγμη. Στο ορκιζομαι, ποτε δε διαβασα οταν μου ειπαν οι γονεις μου. Οοοταν διαβαζα, διαβαζα επειδη ειχε ησυχια και το ειχα σκεφτει απο μονος μου. Τους γονεις μου τους ειχα γραμμενους στα παπαρια μου, και το μονο που καταφερναν ηταν να με ποναει το κεφαλι απο τις φωνες και να με εμποδιζουν να συγκεντρωθω στο football manager. Δε λεω οτι εκανα σωστα. Το λογικο ειναι ενα παιδι να διαβαζει οταν ακολουθει περιοδος εξετασεων. Και συ ως γονεας δεν μπορεις να σαι τοσο σταρχιδιαρης, εννοειται θα του πεις ΜΙΑ φορα καποια στιγμη να διαβασει, αλλα χωρις προστακτικες και απειλες οτι θα κλεισεις τη συνδεση του internet. Aλλη μαλακια απο κει. Φαλακρε μπαμπα, αν μου βγαλεις το internet δεν προκειται να διαβασω. Ισα ισα θα εχω νευρα και θα σου λεω ψεμματα οτι εχω φροντιστηριο και θα πηγαινω σε net cafe NA ΛΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK : GAMW TOYS GONEIS MOY GAMW. Στην τελικη, ολα αυτα ειναι αποδειξεις οτι εσεις φερεστε ανωριμα και σαν σκατιαρικα μωρα.
 


Παμε σε μερικα παραδειγματα ακομα.
Θελεις να βγεις το βραδυ. Οι γονεις σου θα σου πουν: μικρα παιδια ειστε, γυρνα νωρις. Οταν ομως σου λενε στα 19 να γυρνας σπιτι νωρις και σε στελνουν να δουλεψεις σαν σκυλι 12 ωρες απο τα 2 τι να τους πεις; ΚΑΛΑ ΟΧΙ 2 ΑΛΛΑ 13-14-15. Και πιο ειναι το επιχειρημα τους; Φυσικα το "μεγαλωσες πια, πανε να δεις πως βγαινουν τα χρηματα".
Ναι μπασταρδη μαμα τωρα ειμαι μεγαλος αλλα για να βγω μεχρι αργα ειμαι μικρος. Και τι ειναι αυτο με το να δεις πως βγαινουν τα χρηματα. Δεν καταλαβα. Ολοι βγαζουν χρηματα με κουραση; Οταν εισαι εξυπνος σαν εμενα, δε γινεται ταυτοχρονα να σαι και δουλευταρας. Εκσυγχρονιστηκε η εργασια. Ο αλλος τον επαιζε ολη μερα στο PC και του 'ρθε η ιδεα του facebook και τωρα μαμα και μπαμπα αν θελει σας προσλαμβανει να τον τσιμπουκωνετε. ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ. Θα γινω διασημος και μετα 
ΝΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... και δε θα σας μιλαω κιολας.


Επισης απο παντα οι κομπλεξικοι-μεγαλοι πατουσαν πανω στο γεγονος οτι σε μικρες ηλικιες εισαι ντροπαλος και με επιχειρηματα ταδε δημοτικου. Πχ ξυπνας και πας στην τηλεοραση να δεις παιδικα. 
-Ελα Γιωργο να φας. 
-Δεν πειναω τωρα. 
-Ελα ειπα.
-Τι χουντα ειναι αυτη μαμα; Οποτε θελετε εσεις θα τρωω;
-Ναι.
-Καλα.
ΛΑΘΟΣ. Στο ναι θα τη λες ψωλε. Και μετα η συζητηση θα παει καπως ετσι:
-Τι ειπες;
-Τιποτα γαμω.
-Ελα να φας τωρα.
-Με αυτα που μου κανεις μαμα, που μου επιβαλεις μεχρι και την ωρα που θα τρωω, θα μεγαλωσω και δε θα ειμαι ευτυχισμενος και δε θα ερχομαι ουτε τα σαββατοκυριακα να σας βλεπω. Και επισης τα παιδια που εχουν πιεση στο σπιτι ειναι πολυ πιθανον να αρχισουν τα ναρκωτικα, ισως να φτασουν μεχρι την αυτοκτονια σε ακραιες περιπτωσεις.
-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; 
Φευγει κλαιγοντας. Βλεπεις οτι θελεις στην τηλεοραση με την ησυχια σου. Τρως οταν πεινασεις. Νικησες. 


Στο φαγητο επικρατει η ααααλλη χουντα. Το τι να φας και ποσο. Αλλα παλι δε μπορουν. Ας πουμε οτι εισαι straight και δεν τρως λαχανικα.
-Γιωργο φαε λαχανικα να μεγαλωσεις.
-Μεγαλωνεις με τα λαχανικα δηλαδη;
-Ναι.
-Καλα.
ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ. Ψωλε ειπαμε. Και μετα λες το παρακατω:
-Μαμα τα λαχανικα ειναι το χειροτερο φαγητο οσων αφορα το μεγαλωμα. Δεν εχουν πρωτεινες, οι οποιες ειναι must για να μεγαλωσεις και να δυναμωσεις. Επισης δεν εχουν πολυ ενεργεια που στην αναπτυξη ειναι ακομα πιο must. Καθε γευμα πρεπει να περιεχει ΚΡΕΑΣ. Με το κρεας θα δυναμωσω και θα γινω δυνατος.


Ας πουμε οτι δε σου αρεσει και το τυρι.
-Γιωργο φαε τουλαχιστον τυρι να εχεις γερα κοκκαλα.
-Μαμα το τυρι ειναι οτι πιο ανθυγιεινο υπαρχει στη γη και με ανατριχιαζει η γευση του. Γεματο λιπος, χοληστερινη και παραγεται και απο μαλακιες σκονες κτλ κτλ. ολο δηλητηρια με ταιζετε. Να πατε να διαβασετε τιποτα πριν βαζετε τετοια στο τραπεζι.


Αλλο ενα θεμα ειναι αυτο του καπνισματος. Απειλει ο πατερας πχ το παιδι του οτι αν μαθει οτι καπνιζει θα το πεταξει εξω απο το σπιτι. Μην το παιζεις δυνατος μπαμπα. Καταρχην σε δερνω. Και επισης με τις απειλες δεν καταφερνεις τιποτα. Ισα ισα απο αντιδραση οταν βγαινω εξω θα καπνιζω. Οταν προκειται για πραγματα που ειναι στα ορια του μετρου (καπνισμα, ξενυχτι, υπολογιστης, πουτανες) ο γονιος δεν πρεπει να ειναι υπερβολικος.




Σχολειο και καθηγητες.

Το σχολειο ειναι ενας χωρος στον οποιο περνας παρα πολυ σημαντικο μερος της ζωης σου. Εκτος απο αυτο, τα χρονια τα οποια περνας εκει ειναι τα χρονια της εφηβιας, χρονια δηλαδη μεσα στα οποια τιθονται οι βασεις του χαρακτηρα σου και των πεποιθησεων σου.(Αφηνω στην ακρη την εκπαιδευση μεσω βιβλιων, επικεντρωνομαι στην ψυχικη εκπαιδευση των παιδιων.) Αυτό το πραγμα δηλαδη κανει το σχολειο τοσο σημαντικο. Το οτι διαμορφωνεις τον χαρακτηρα σου μεσω του γενικοτερου περιβαλλοντος: καθηγητες, συμμαθητες, επιστατης (όχι και τοσο ο γλυκουλης) στο πλαισιο του σχολειου. Μην εισαι γκευ και μην παιρνεις τοις μετρητοις ο,τι σου λεει ο καθηγητης:
- Εσυ Αχρηστομαθητιδη αγορι μου δεν προκειται να περασεις πουθενα.
- Συγγνωμη κυριε. Θα προσπαθησω περισσοτερο.
ΟΧΙ ΡΕ ΦΛΩΡΙΔΗ. Δε θα απαντας ετσι. Καταρχην μια συμβουλη. Δε χρειαζεται να πεις τον καθηγητη γαμω την μανα σου για να τον νικησεις. Γιατι ετσι του δινεις το δικαιωμα να σε διωξει απο την πολη σου, το νομο σου και να σου παρει και το σπιτι. Να απαντας εξυπνα και με σποντες. Π.χ. – Σορρυ κυριε αλλα δε θα γινουμε ολοι ομορφοι καθηγητες. Αν πεις αυτό το πραγμα δε θα το καταλαβει, θα πει ένα "Α" και τελειωσε. Και ολοι οι συμμαθητες σου θα γελανε και ισως σε βγαλουνε προεδρο της ταξης. 



Άλλο θεμα περι καθηγητων. Δεν μπορουν να ξεχωρισουν ένα καλο χαρακτηρα από έναν κακο. Το μονο τους κριτηριο είναι η επιδοση στα μαθηματα. Θα λατρεψουν ενα πανασχημο φυτουκλακι που ανετα θα γινει (αν δεν είναι ηδη) serial killer, το οποιο καρφωνει τους παντες, τρωει ολη η ταξη αποβολη εξαιτιας του και οταν ολοι κανουν κοπανα αυτό καθεται στην ταξη και χαιρεται.
(Randall θεουλης)
Απο την αλλη, ενα γλυκουλη μαθητη που εχει πλακα και κανει φασαρια αλλα αγαπαει ολο τον κοσμο θα τον μισουν και θα του βαλουν 12 και θα του μιλανε ασχημα. Αυτοι είναι οι καθηγητες. Το 87 % τουλαχιστον. Δεν εχω κατι κατα των καθηγητων. Εχω κατι με το μεγαλυτερο μερος του κοσμου που το θεωρω ηλιθιο. Ετσι λοιπον, αναλογικα, και οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι ηλιθιοι με λαθεμενη η ανυπαρκτη κριτικη σκεψη. 


Ενα αλλο φαινομενο με τους καθηγητες:
Ερχεται ο γονιος ενος παιδιου στο σχολειο και οι καθηγητες αρχιζουν:
- Ειναι πολυ καλο παιδι ο Περιανδρος Γλυφτροπουλος, αλλα να ο Γιωργος και ο Γιωργος τον επηρρεαζουν. Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ειναι να ξεκοψει γιατι οι αλλοι ειναι κωλοπαιδα.
Ρε παλιοαρχιδι της δικαιοσυνης, και συ που καταλαβαινεις το χαρακτηρα του καθε παιδιου και το θαβεις;
- Τοσα χρονια ειμαι εκπαιδευτικος, καταλαβαινω το καθε παιδι πως σκεφτεται με την πρωτη ματια. Αν διαβαζει σημαινει πως εχει προγραμμα στη ζωη του, ειναι ωριμος και ξερει τι θελει.
Λοιπον, γερο, κοφ'το. Καθηγητης εισαι, δεν εισαι ο Χριστος. Κανεις δεν μπορει να καταλαβει το χαρακτηρα του αλλου με τετοια ηλιθια κριτηρια. Σκασε και μην εκφερεις αποψη και θαβεις ολα τα παιδακια. Αρρωστε, λες και δε σε εχω δει να κοιτας ολα τα κωλαρακια στο σχολειο. Παψε λοιπον γιατι ο δικος σου ο χαρακτηρας ειναι επιφανειακος και τοσο απλος που μπορουμε να σε καταλαβουμε απο την πρωτη ματια. Τα παιδια σημερα ασχολουνται με 1234124 πραγματα σε αντιθεση με σενα στην αναλογη ηλικια που πηγαινατε μονο για ψαρεμα και κλωτσουσατε μια γατα αντι να παιζετε μπαλα. Τα παιδια πλεον, ειναι πιο εξυπνα απο τους μεγαλους. Ειναι γεγονος. Ειναι μεν κομπλεξικα, παρθενοι και ασχημα, αλλα εχουν πολλες ικανοτητες. Οποτε καθηγητουληδες μην το παιζετε μαγκες και κυριως ψυχολογοι. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. Καντε το μαθημα σας και να ειστε καλοι, να λετε αστεια για να σας αγαπανε. Ετσι θα γλιτωσετε και τα σκασμενα λαστιχα και τις κολλημενες μυξες στο παρμπριζ. 



Η μαλακια ειναι οτι σε ολη αυτην την ηλιθια κατασταση ερχεται να προστεθει και βοηθεια στους κακους εκπαιδευτικους απο τα ιδια τα παιδια, τα μπασταρδα τουλαχιστον. Ενα απλο παραδειγμα: σου λεει ενας φιλος σου να πας να του φερεις κατι απο το κυλικειο. Εσυ εισαι τελειος και γλυκουλης οποτε πας. Αργεις να μπεις μεσα στην ταξη και εχει μπει ο καθηγητης. Μπαινεις σου λεει που ησουν. Του λες με ειπε ο Γλιτσογλου να παω να του παρω ενα κακαο απο το κυλικειο. ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 73 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: Δηλαδη αν σου λεγε ο Γλιτσογλου να πας να πηδηξεις απο ενα γκρεμο, θα πηδουσες; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Τι να τους πεις ετσι οπως εχεις ντροπιαστει. 
Οτι δεν εχει λογικη; Ειναι μερικες φορες που φτανεις μεχρι τα 30 και ονειρευεσαι το βραδυ αυτη τη συζητηση να παει καπως ετσι: 
- Δηλαδη αν σου λεγε ο Γλιτσογλου να πηδηξεις απο εναν γκρεμο, θα πηδουσες; 
- Δεν θα πηδουσα γιατι δεν ειναι το ιδιο καθυστερημενε. Αν μου πει καποιος να κανω κατι απλο οπως να του φερω κατι η να περιμενω καπου η να γαμησω τη μανα σου απο το στομα θα το κανω. Αυτη η μαλακια με τον γκρεμο δεν εχει λογικη και εκμεταλευεστε το γεγονος οτι δε ζουμε στην Αμερικη για να μπορω να βρω οπλο οτι ωρα θελω και να μπω εδω μεσα και να τα κανω ολα πουτανα. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ. ΓΕΙΑ. 
Και μετα ο καθηγητης φευγει κλαιγοντας και σου παιρνουν πιπα ολες οι ωραιες μεσα στην ταξη.


Αλλα κουφα που λενε... 
"Τι λετε εκει και γελατε; πειτε το και σε μας να γελασουμε."
ΡΕ ΜΑΛΑΓΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑΤΙ. 
Και το απιστευτα μπασταρδο και σατανικο "αν θες βγες εξω χωρις απουσια". Αντε κι εγω δε χεζομαι και λεω οκ βγαινω. Μετα τι; Ποιο θα ναι το μελλον μου; Ξερω οτι ο βαθμος μου θα ναι ο μισος απ'οτι θα ταν αν εμενα μεσα και δε θα βρω δουλεια ποτε και δε θα γαμησω. ΠΟΤΕ. Τι καταλαβα; Μπασταρδε-μεγαλε.




Ο εξω κοσμος.


Εδω τα πραγματα γινονται ακομα πιο σκληρα και βιαια. Υπαρχουν οι μεγαλοι που σαν γυπες περιμενουν το ανυπερασμπιστο παιδακι για να το εκμεταλευτουν με τον τροπο του ο καθενας. Θα αφησω τους γλυκουληδες παιδοφιλους στην ακρη και θα πιασω λιγοτερο σπανιες κατηγοριες μπασταρδων-μεγαλων.




Ταμειες: Χρησιμοποιουνε σαν οπλο ΕΣΕΝΑ και την ντροπαλοτητα σου να τους αντιμετωπισεις. Παραδειγμα. Πας σε ενα μαγαζι και ο λογαριασμος σου ειναι 7,50... πας στον υποχθονιο ταμεια και του δινεις δεκαευρω. Σου επιστρεφει, δηθεν καταλαθος, 2 ευρω η και 1,50. Εσυ οταν πας να φυγεις το βλεπεις, ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ. Γιατι εισαι μπασταρδο κομπλεξικο. Τον ταμια δεν θα του καταστρεψουμε την ζωη και την καριερα (στο τιποτα), γιατι υπαρχει ενα 4% που εκαναν λαθος υπολογισμο. Γυρνας και λες ευγενικα. "Εεεεε ειναι 1 ευρω παραπανω". Σου λεει συγγνωμη λαθος και ολα καλα.
Μην αφηνεις κανεναν μπασταρδο να σε παταει κατω σαν σκατο επειδη την εχει μικρη και τον τσουζει και ξεσπαει σε παιδακια. Και αν συμβει σε καποιον φιλο σου και πει γεματος εξαναγκασμενη χαλαρωτητα αυτο: "Ε αστα μωρε νταξει, για πουμπουαρ.". ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΤΑΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΣ. Κι αυτο γιατι ειναι κομπλεξικος, χεστης, ψευτης, κλαψιαρης που καποια στιγμη, αργα η γρηγορα, θα σου βγαλει προβλημα.


Ελεγκτες αστικων: Καταρχην μην εχεις αυταπατες πως το επαγγελμα σου ειναι κυριλε και γαματο, οποτε βγαλε το πουκαμισο και το καλο παντελονι και φορα φορμες γιατι κατι τετοιο σου αρμοζει. Εσενα σιγουρα σε δερνανε στο σπιτι και τωρα νιωθεις ευτυχισμενος που εισαι εξουσιοδοτημενος να δινεις προστιμα. Και εισαι μουνοδουλος και ψηλος συνηθως. 
-Το εισητηριο σου φιλαρακι.. 
Με υφακι κιολας που ειναι σαν να ειναι σιγουρος πως δεν εχω εισητηριο και ετοιμαζεται ηδη να με κανει ρεζιλι στο λεωφορειο για να φανει μαγκας. ΑΛΛΑ εχω εισητηριο γαμημενε, την πατησες. Και εισαι ασυγχρονιστος γιατι την προηγουμενη φορα που δεν εβγαλα εισητηριο δεν μπηκες. Οποτε σε νικησα. Και το μονο που θα κανεις τωρα ειναι να κατεβασεις τον Πακιστανο παραδιπλα επειδη το εισητηριο που σου εδωσε ηταν σαπιο με λασπες. ΧΑ. Παρτα. Και μιλα μου ευγενικα γιατι εσυ βρωμας συνεχεια ενω εγω οχι πολυ. Με αυτα τα μουτρα, με αυτον τον τροπο και με αυτην την αγενεια, ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΖΩ ΠΟΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.
Και αν δω κανεναν μαλακα να κραταει εισητηριο, θα το αρπαξω, θα το φαω και θα αρχισω να τρεχω. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ. Ετσι. ΓΕΙΑ.


Επιχειρηματιας: Πονηρε βλαχε. Οταν ηρθα πρωτη φορα στο μπασταρδο μαγαζι σου, με κερασες 1232 μπουκαλια και με εβαλες να κατσω και διπλα σε μουναρες. Τη δευτερη φορα που ηρθα εκανες πως δεν με ξερεις. Πες ενα γεια γαμω δε θα σου πω να με κερασεις, μη φοβασαι. Αλλα μπορει και να σου πω. Και επισης ετυχε να ειναι ολα ρεζερβε και με βαλες να κατσω στο Νοτιο πολο του Μαγαζιου σου οπου δεν εχει κοσμο (μουνια). Φυσικα και δε θα ξαναρθω και θα πω σε ολους οτι εχω κανει κατι παλια με την γυναικα σου. Το ιδιο συμβαινει και στα νετ καφε. Πας πρωτη μερα. Πως σε λενε; μπλα μπλα μπλα να κερασω καφε. Παρε και 20 ωρες δωρο. Ελα να σου δειξω κι ενα παιχνιδακι γαματο. Ερχομαι, με εθιζεις σε μπασταρδα τελεια παιχνιδια, που σου προκαλουν τετοια συναισθηματα που δεν τα χα φανταστει ποτε μεγαλωνοντας, και μετα δε μπορω να φυγω. Το κακο ειναι οτι μολις καταλαβεις οτι εγινε η μυηση δε θα μου ξαναπεις ουτε γεια. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.


Ταριφες: Ολοι λενε οτι ειναι η πιο μπασταρδη και κακια φαρα στη γη. Υπαρχει λογος. Οταν εισαι με τη μαμα σου και γυρνατε σπιτι απο του διαολου τη μανα, ο ταριφας θα σου ζητησει 4-5 ευρω tops γιατι η μαμα ειναι τρελη και θα τον δειρει αν κανει μαγκια. Οταν εισαι μονος σου και ανυπερασπιστος ομως τι θα κανεις; Ο ταξιτζης μυριζεται καποιον που οταν του πει 12 ευρω δε θα πει τιποτα γιατι ντρεπεται και απλα θα τα βγαλει και θα του τα δωσει αμαχητι. Ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης σε μια τετοια περιπτωση ειναι αυτος: κανεις οτι βαζεις τα χερια στην τσεπη αλλα ζοριζεσαι γιατι και καλα δε μπορεις να βρεις τα ψιλα. Του λες "μισο" ανοιγεις την πορτα και κανεις οτι ψαχνεις στην τσεπη σου 2 δευτερολεπτα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ, και αρχιζεις και τρεχεις. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. (προφανως σε αντιθετη φορα απο την μουρη του ταξι.) Φευγοντας να του φωναξεις "αντε γαμησου που θες 12 ευρω κλεφτη". Αν σε πιασει πες σε ολους οτι σου επιασε το μπουτι και φοβηθηκες και αρχισες να τρεχεις. Αν ενωθουμε και το κανουμε αυτο 5-6-30 ατομα τοτε να δουμε αν θα ξανατολμησουν να μας κοροιδεψουν μεσα στα μουτρα μας.



Συνοψη: Κατι τρεχει με τους μεγαλους. Ισως να ειναι υποσυνειδητο ολο αυτο. Ισως σε μισουν επειδη εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και αυτοι εχουν περασει τη μεση. Ισως επειδη εμεις εχουμε τη δυνατοτητα να γαμησουμε πανω απο μια γυναικα στο υπολοιπο της ζωης μας (χωρις λεφτα). Ισως επειδη εχουμε τη δυνατοτητα να γαμησουμε γενικα. Ισως επειδη δε γεννηθηκαμε μεσα σε χωραφι και μεγαλωσαμε εκει. Ισως επειδη το dragonball ειναι πιο ενδιαφερον απο αυτο...
Ισως επειδη το Vice City ειναι τελειο και οι βωλοι ειναι για τον πουτσο. Και ισως απλα επειδη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΛΑΚΡΑ. Πρεπει να καταλαβετε μπασταρδοι μεγαλοι οτι πρεπει, με δεδομενο οτι ειστε μεγαλοι σε ηλικια, να ειστε εμπειροι, ψυχραιμοι, γαματοι και να σας θαυμαζουμε. Οχι να γελανε 100 ατομα πισω απο την πλατη σας επειδη η ζωη σας ειναι μια βαρετη pre-suicide ρουτινα. Χαλαρωστε και μαθετε να παιζετε play station. Γαμαει. ΓΕΙΑ.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, πολύ σωστοί.
    Μακάρι να προωθηθεί και να το δουν πολλοί αυτό το άρθο γιατί τα λέει έξω από τα δόντια και όπως πρέπει να τα ακούσουν όλες οι ηλικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα γράψει ενα σχόλιο αλλά γαμήθηκε το google, έκανα back και χάθηκε. Βαριέμαι να το ξαναγράψω. Γαμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά αυτα που λες(τα περισσοτερα) αλλα κάνει μπαμ οτι είσαι FULL στα ψυχολογικά τραύματα/προβλύματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. darkdemon to blog einai sourealistiko kai xioumoristiko..opoios exei psuxologika provlimata den ta ekfrazei me xioumor kai upervolh..MPAM kanei oti to periexomeno tou blog den tautizetai apoluta toulaxiston me tin pragmatikothta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o PAOK kai xwris coca einai san th Boca... mporei kai anwteros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε χιουμορ, τα λετε εξω απ' τα δόντια, αλλα το τραβατε τοσο στα άκρα και βρίζετε τόσο πολύ που δεν καταφερα να το διαβασω όλο, λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. +1 σε οσα λες απο εμας τους 17 χρονους ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή