Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Πολεμικες τεχνες OMEGALUL.

  Rob Corddry vs. Remos



Σιγα μη γραφαμε αρθρο για το Πασχα επειδη ειναι Πασχα. Θα γραψουμε αρθρο για τις πολεμικες τεχνες, γιατι αυτο μας ενδιαφερει τωρα, παρολο που σημερα δεν ειναι πολεμικες τεχνες.

Αρκετοι γονεις κρινουν απαραιτητο να στειλουν τα παιδια τους σε σχολες για πολεμικες τεχνες. Καρατε, Παλη, Νιντζα, Βαρατε, king-box, ζωγραφικη, sudoku, ποντιακα, Judo και αλλα. Καταλαβαινουμε οτι στοχος τους ειναι το παιδι τους να "μην το δερνουν τα γυφτακια". Πολλες φορες, ειδικα εμεις οι ομορφοι που περασαμε Θεσσαλονικη, βρεθηκαμε σε φαση που μας σταματησαν και, με την απειλη μαχαιριου, συρριγγας ή εστω ασχημιας, μας προτειναν να τους παραχωρησουμε το 2ευρω που ειχαμε πανω μας για να πληρωσουμε τα κοινοχρηστα. 


Επισης παλιοτερα, στο δημοτικο και στο γυμνασιο, μας εδερναν οι αλβητες, επειδη ειχαμε φαλακρα και ημασταν βοδια και θεοχαζοι.

Και μην πεταχτει κανεις και πει:
"Δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας,
οι πολεμικες τεχνες ειναι τροπος ζωης,
ειναι αυτοαμυνα και η Χρυση Αυγη δεν ειναι νεοναζιστες". 
Πρωτα απ'ολα κοτα, γιατι κανεις παρεα με τον Σφακιανακη. Καταφαση. Πηγαινα καρατε για 3 χρονια. Θα μοιραστω λοιπον την εμπειρια μου μαζι σας. Το πρωτο πραγμα που εμαθα ειναι οτι δε μου αρεσουν τα αντρικα ποδια.
Μανος.
Μετα για 1 χρονο μαθαινα χορευτικες κινησεις, που δεν εχουν καμια χρηση, και 3 κινεζικες λεξεις απο την Ιαπωνια. Τα υπολοιπα 2 χρονια δεν πηγα ουτε μια μερα.

Ας υποθεσουμε τωρα, οτι υπαρχουν ανωτερες πολεμικες τεχνες απο το καθυστερημενο καρατε που οντως σου αναπτυσσουν το skill να αμυνεσαι και να επιτιθεσαι (γιατι παραδεξου, να επιτιθεσαι θες). Παλι, υπαρχει προβλημα πρακτικοτητας με τις πολεμικες τεχνες. Ποιος ειναι ο στοχος σου οταν γραφεσαι σε μια σχολη πολεμικων τεχνων; Οταν βρεθεις σε μια δυσκολη κατασταση, να αποφυγεις α) το να σου παρουν τα 10 ευρω που κουβαλας, και β) να γλιτωσεις τον πονο του να σου διαλυσουν τα μουτρα, να σου ξεριζωσουν την καρδια και να σου σπασουν το δεξι χερι πριν τις πανελληνιες.

Κατσε σκεψου τωρα, ποσες φορες βρισκεσαι σε μια τετοια κατασταση το χρονο. Το πιο πιθανο ειναι να μην σου εχει τυχει ποτε αλλα επειδη ειμαστε καλοι, ας πουμε οτι σου ετυχε 2 φορες φετος και σου κλεψανε συνολικα 12,60 και ενα κινητο των 100 ευρω. Οταν ασχολεισαι με πολεμικες τεχνες, τραυματιζεσαι κατα μεσο ορο 7 φορες το χρονο. Μερικες φορες, οι τραυματισμοι ειναι σοβαροι. Σπας χερια, ποδια, γονατα, δοντια, προβοσκιδα, ραμφος (αμα εισαι φλωρος) κ.ο.κ. Επιπλεον πληρωνεις κανα 30αρι τουλαχιστον το μηνα. Αρα, συμφωνα με προχειρους υπολογισμους, 6000 γιεν το χρονο. 

Με λιγα λογια, μωρακια, με το να γραφτεις σε σχολη πολεμικων τεχνων, βγαινεις ζημιωμενος χρηματικα αλλα και σωματικα. Επιπροσθετως, οι πολεμικες τεχνες σου δινουν, ειδικα στις γυναικες, μια εσφαλμενη αισθηση αυτοπεποιθησης που μπορει να σε βαλει σε πιο επηκοινδηνυ πουτσοκατασταση. Θα μπορουσες απλα να δωσεις τα λεφτα σου στο πρεζακι ή απλα να τρεξεις, και επιλεγεις να του επιτεθεις. Ε, θα φας μαχαιρι στο μετωπο ηλιθια. Αλλα σε θελω επειδη εκανες κωλαρα.

Α, και αν θες να κανεις σωμα και να εχεις φυσικη κατασταση, απλα μην τρως γυρους και πανε για τρεξιμο ή για βαρη. Αλλα γιατι να θες μια τετοια ζωη;

Ασε που οι περισσοτεροι χεστηκαν για την αυτοαμυνα. Απλα επειδη δεν παιρνουν επιβεβαιωση απο πουθενα και ειναι κακασχημοτατοι, εχουν συσσωρευμενο μισος και θελουν να το διοχετευσουν σε αλλα παιδακια.

ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΜΠΙΔΗ, ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. Πρωτον αν του δωσω μια σφαλιαρα θα πεθανει γιατι ειναι 1.65 και γιατι παλια πηγαινα καρατε. Δευτερον βγαζει τα φρυδια του. Και τριτον ειναι ο Ερμολαος
Ειχα βαλει και τεταρτον αλλα το διεγραψα επειδη ηταν μαλακια.

7 σχόλια:

  1. "Και τριτον ειναι ο Ερμολαος"
    επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους με 380 μερες διαφορες και τις γιορτες σας σημερα επιτελους διαβασα το αρθρο που ανεβασατε πριν 5 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε μερα εμπαινα αυτον τον χρονο για να δω καινουριο αρθρο.ματαια.
    μετα απο 279ι768ο8θυ8ο902 μερες δεν ειχα χασει την πιστη μου.

    επιτελους καινουριο αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργηδες σας λατρευω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me xwrise mia skatiara gkomena kai diavazw skulo giati leei

    vgalte kana akoma
    ntaks?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ela kanate tin magkia kai ksanagrapsate, min mas to xalate twra.
    Exei xalasei i ugeia mas kai variomaste aforita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Brooo prepei na mathoume poios eisai kai na araksoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή