Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το πιο τελειο αρθρο στο γκοζμο!!!1

Eπειδη ειναι το πιο τελειο αρθρο, μονο αυτη η εικονα ταιριαζε. Γιατι ειναι η πιο τελεια; Ναι. Γιατι ειναι η πιο οκ.


Αυτο το αρθρο ειναι τοσο τελειο, γιατι παρουσιαζει τη λυση στα περισσοτερα και στα μεγαλυτερα προβληματα της ανθρωποτητας ανα τους αιωνες. Ο,τι σοβαρο προβλημα ξερετε θα το νικησουμε εδω, σημερα. Μαζι. Καποια απο τα προβληματα που θα λυθουν σημερα ειναι: πολεμοι, πλημμυρες, πεινα, μαγουλαδες, απανθρωπα κοινωνικα καθεστωτα, αυτογκολς, μολυνση του περιβαλλοντος, κανελα, ρατσισμος και στυτικη δυσλειτουργια σε παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα, ειναι καποια απο τα προβληματα που θα λυθουν σημερα ειναι:.



djΓια ολα αυτα ευθυνονται 100% οι γυναικες και οι επιλογες τους να καθονται στον καθε καθυστερημενο, dj, ηλιθιο, dj, που οταν τον ρωτας ποσο κανει δυο και δυο σου λεει ταισσερα. Και αυτο που λεμε θα το αποδειξουμε παρα κατω με πολυ επιστημονικη και αμεροληπτη επαγωγικη μεθοδο.

Ξεκιναμε απο το γεγονος, οτι ολοι οι αναγνωστες του κεικ ειναι μια χαρα εξυπνοι και δεκτικοι σε νεες ιδεες και θεωριες, και θα σας απευθυνομαστε ως τετοιους. Το 95% των αρσενικων γυρω σας, κοιτα, ειναι θεοχαζοι. Αυτο αποδεικνυεται ευκολα απο τις εκλογες, απο την nowadays στασιμοτητα στις επιστημονικες ανακαλυψεις, απο το οτι περιπου τα 6,κατι δισεκατομμυρια πιστευουν σε θεο και μολις 1 ειναι αθεοι, και απο το πανε ρωτα το μπαμπα σου τωρα αν η ντοματα ειναι φρουτο η λαχανο. Στανταρ θα σου πει λαχανο η θα σε κοροιδεψει και θα πει λαχανικο.
ή πεθανε.

H χαζομαρα αυτη της πλειοψηφιας των ανθρωπων ειναι που οδηγει στα σοβαροτατα (βλεπε αυτογκολς) προβληματα που παραθεσαμε παραπανω.
Πως μπορουμε ομως εμεις οι ανθρωποι ως ειδος να γινουμε πιο εξυπνοι και να λυσουμε τα προβληματα μας;
Η απαντηση βρισκεται στη φυση και στα ζωακια γυρω μας. Στον ΚΑΝΟΝΑ της εξελιξης και της φυσικης επιλογης. Καποτε ολοι ημασταν φιδια, βατραχοι και φιλτρακια. Κατι τελος παντων μικρο και ανικανο. Μεσω της φυσικης επιλογης γιναμε ανθρωποι, μαυροι και αγγελοι αντιστοιχα. 

Το θεμα μας κοριτσια (πουτανες), ειναι οτι για την φυσικη επιλογη, την κυρια ευθυνη την εχουν τα θηλυκα. Ο αντρας παντα θελει να γαμησει την Κορινα απο το επαλ. Κι ας ειναι η πιο πουτσοχαζη. Ετσι ειναι η φυση του. Ολα τα αρσενικα ζωα εχουν ορμες ανεξαρτητα απο το που θα το βαλουν. Μανο. Τα θηλυκα ομως στη φυση, κοριτσια (γλυκουλες), διαλεγουν παντα το πιο καταλληλο αρσενικο για αναπαραγωγη και για πουτσωμα.

Σε μια κοινωνια λιονταριων παντα υπαρχουν 1-2-3 αρσενικα που επιτρεπεται να γαμανε τις λεαινες. Τα υπολοιπα μονο με καποτα και αμα. Μανο. Τα αρσενικα πουλια κανουν ενα σωρο επιδειξεις για να αποδειξουν στο θηλυκο την επιδεξιοτητα τους, την καλη τους υγεια, την εξυπναδα τους, το swag τους γενικα ρε παιδακι μου. Ετσι αν δεν κριθουν ακαταλληλα
για να μεταφερουν τα γονιδια τους στους απογονους, πεφτει πουτσο. Αλλιως μονο φαση.

djΕτσι τα διαφορα ζωακια εξελισσονται με τον καιρο. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. Ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που εχει μεινει στασιμο στην εξελιξη ως ειδος τα τελευταια 15.000 χρονια. Αυτο συμβαινει κοριτσια (ατενσιον χοουρσ) γιατι δινετε στον καθε ΗΛΙΘΙΟ, dj το δικαιωμα να σας γαμαει και να σας κανει παιδακια τα οποια γινονται μελλοντικοι ψηφοφοροι και μελλοντικοι τεχνοκρατες. Σκατα δηλαδη η φαση.

Ας σκεφτουμε τωρα πως θα ηταν ο κοσμος αν οταν διαλεγατε πουτσο, βαζατε και στη συναρτηση το μυαλο του αλλου και οχι μονο το αν εκανε σημερα τα μαλλια του. Αν το ζουζουνι που κανατε σεξ σας εχει αποδειξει οτι ειναι ενα σκεπτομενο ατομο, με οραμα για το μελλον, με σωστη φιλοσοφια και νοοτροπια στη ζωη.

Τα παιδια σας θα επαιρναν τα παραπανω γονιδια. Ετσι. Αρχικα θα περνουσαν ολοι στις πανελληνιες. Επειτα θα ηταν πολυ δυσκολο για τις κυβερνησεις να χειραγωγησουν τις μαζες. Ο κοσμος θα εβλεπε οτι μεσω της ισοτητας και της αλληλεγγυης μονο μπορει να παει μπροστα. Θα γεννιοντουσαν λαμπροι επιστημονες που θα θεραπευαν καρκινο, aids, φαλακρα και κοντος.

Ακομα και τα ζωα που εχει εξημερωσει ο ανθρωπος τα εχει καταστρεψει. Οι κοτες, αν τις αφηναμε στο φυσικο τους περιβαλλον, θα μπορουσαν τωρα να ειναι νεραϊδες. Επισης, ενας θειος μου απο απο θεσσαλονικη, ειχε 3 σκυλια στο κτημα και το ενα του εφυγε στη ζουγκλα του Σεϊχ Σου. Μετα απο 3 χρονια εγινε ΔΡΑΚΟΣ. Τορκιζομαι.
Εξ ου και ο δρακος του Σεϊχ Σου
Καλο το αστειακι ε; 

Και στην τελικη, αν παντρευτεις ενα βλακα και κανεις παιδια μαζι του, τα παιδια σου θα ειναι ηλιθια και λογω διαπαιδαγωγησης, οχι μονο λογω γονιδιων. Απλα λεω.

Συμπερασματα. Αν ολα τα κοριτσακια (στο διαλο πουτανες), γινετε πιο επιλεκτικες και οχι τοσο ηλιθιες, εν καιρω, ο κοσμος θα γινει ενα καλυτερο μερος για ολους μας. Για βολτιτσα.

Παραδεχεσαι αρθρακι μεγαλε;

5 σχόλια:

  1. Foveroo x0a0xaxa0xa0xa0a0xaxax0axa0xa, se kaluptei plhrws :d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός είναι παντού!
    Δεν δώσατε θεραπεία για το κόντος. Διάβασα όλο το άρθρο και δεν θεραπεύτηκα. Παρέμεινα με το ίδιο iq που είχα και πριν (είχα μετρηθεί καλού-κακού). Ίδιο ύψος με παλιά και τα μαλλιά μου μετά ήταν λιγότερα και πιο λιπαρά... Δεν ξέρω...
    Δεν υπάρχει Θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A! και κάτι άλλο! Μέσα από το καταπληκτικό μπλογκ σας, απέδειξα σε εσάς αλλά και στον εαυτό μου, πως δεν είμαι ρομπότ! Προσθέτοντας το σχόλιό μου, το μπλογκ σας μου είπε : "Αποδείξτε πως δεν είστε ρομπότ". Εγώ τα απέδειξα!
    Αυτή η απόδειξη (απόδειξη μου δώσανε;) υπήρξε μια τομή στο βίο μου, αν και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα αναρωτηθεί : "Βρε μπας και είμαι ρομπότ;"
    Τελικά, υπάρχει ακόμα και Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή