Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Scumbags ολο.

Γειαααα. Ειναι το ενοχο γεια που κανεις με βλεμμα προς τα πανω οταν σε πιασει η μαμα να τον παιζεις με φωτογραφιες του Ozil στο pc. Ετσι ενοχοι νιωθουμε κι εμεις που το χουμε παρατημενο το blogging για λιιιιγο καιρο. Βασικα, δε φταιμε εμεις. Μας νικησε το 9gag που καθε ιδεα που θελαμε να βαλουμε σε αρθρο την προλαβαιναν και την χαλουσαν με μια μονο φωτο, τη στιγμη που εμεις λιωναμε για να το κανουμε λιγο ωραιο. Ξεκαθαρη νικη εκει. Αυτους τους 2 μηνες εχουμε γραψει, αχρηστο πλεον, υλικο για 4-5 αρθρα. Οτι μπορεσαμε να διασωσουμε σας το παρουσιαζουμε εδω, με τη μορφη ενος αρθρου για scumbags. Η ιδεα ξεκινησε απο το 9gag (και ειπαμε να παρουμε το αιμα μας πισω) με τον Scumbag Steve  
ο οποιος ειναι ενα internet meme που χρησιμοποιητε για να περιγραψουμε καποιον που θεωρουμε... scumbag. Οριστε και οι δικοι μας.





Scumbag Cosmote.
Εεεε μααα. Καιρος ειναι καποιος να τα πει και για αυτους (γκευ). Φημες λενε οτι πιο scumbag πεθαινεις. Scum=Απατη. Και πιο μεγαλη απατη απο την αγαπη της cosmote για εμας ολους δεν υπαρχει. Η cosmote ειναι η αποδειξη οτι οι μεγαλες εταιριες δεν αστειευονται και ειναι γεματες πανεξυπνους μπασταρδους και κανουν ΔΣ με προτασεις και περναει παντα το σχεδιο του πιο σατανικου εκει μεσα. Το σχεδιο της cosmote λοιπον ηταν το εξης: Να παρασυρει ολη τη γη να παρει whats up και μετα το βραδυ, οταν κοιμομαστε, οι καρτες whats up να μεταμορφωνονται σε μικρα ρομποτ που σου γαμανε το Γκωλο για παραπανω απο τρια λεπτα. Αλλα δεν αρκει η θεληση για να γινεις scumbag. Πρεπει να εισαι και μαθηματικος. Και νομιζω ειναι λογικο. Απο τους καθηγητες μου στο λυκειο το εβγαλα αυτο το συμπερασμα. Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ whats up. Πρωτα μας δωσανε call 300; (δε θυμαμαι καθολου). Μετα το κανανε 500-600, μετα 1000, μετα 6000, μετα call 21ρ5υ5186513 κ.ο.κ. Μετα ηρθε ο ανταγωνισμος απο αλλα πακετα αλλων εταιριων και σου δωσαν 500 λεπτα το μηνα Ετσι. Με μια ανανεωση. Επειτα σου δωσανε και δωρο με το reload it που το παραλαμβανεις μεσω internet απο την στραβοστομη μουναρα και εισαι χαρουμενος για λιγο. Αυτο ηταν το πρωτο βημα του scum. Να σου εμφυτευσουν στο υποσυνειδητο οτι σε αγαπανε και θα κανουν τα παντα για σενα ακομα κι οταν παρεις 7 κιλα το χειμωνα. Και μετα ηρθε το πραγματικο scum. Τερμα οι αγαπες. Τωρα ηρθαν οι μαθηματικοι. Πιστωση χρονου που σημαινει, πχ, οτι σου εστειλε μηνυμα μια ωραια απο missclick οταν εστελνε σε εναν αλλο γιωργο που εχει αμαξι και πινει chivas και ακουει Τερλεγκα, και δε μπορεις να σηκωθεις να πας στο περιπτερο γιατι κανεις quest και δε μπορεις να το αφησεις στη μεση, αλλα ταυτοχρονα σημαινει 50 λεπτα επιπλεον χρεωση απο την επομενη καρτα συν την ανανεωση σου. Για να βαλεις πλεον call 600 που θελει 5 ευρω καρτα. Μερικες φορες δεν αρκει ΚΑΝ να βαλεις καρτα των 10. Με το που θα βαλεις θα σου αφαιρεθουν απο κατι μαλακιες φορους που κανεις δεν ξερει τι ειναι κατι παραπανω απο 1 ευρω. Επισης αυτοματα σου αφαιρουνται και 3.50 ευρω απο την πιστωση που ειχες κανει και με δεδομενο οτι η καρτα σου ειχε παει – κανεις δεν ξερει πως – στα -0.32 ευρω σου μενουν μεσα ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΛΕΠΤΑ. MATHEMATICIANED!!! Τωρα δε μπορεις να αλλαξεις εταιρια γιατι για να το κανεις πρεπει να βγεις απο το σπιτι. Και να μην αναφερουμε οτι πρεπει να πας στον ΓΕΡΜΑΝΟ να σου κρατησουν και το νουμερο σου. Αστο μωρε. Ειναι η μονη εταιρια που σε εφτασε σε σημειο να χρειαζεσαι προιον που εχει 5 ευρω και να το παιρνεις 15. Αλλα τι να τους κανεις αφου σου κανανε inception και πλεον τους αγαπας;



Scumbag ζητιανος.
Αχ, κριμα ειναι. Τετοιες μερες ειδικα, ας δωσουμε κατι παραπανω στους καημενους ζητιανους που καθονται εξω στο κρυο και δεν εχουν να φανε. ΟΧΙ. Τις προαλλες βγηκα εξω, συναντησα εναν τετοιο κυριο και παρατηρησα οτι στο καπελο του που χρησιμοποιουσε για δεκτη κερματων υπηρχαν 7,80 ευρω. Δηλαδη τουλαχιστον 25 ευρω παραπανω απο τα λεφτα που ειχα εγω εκεινη τη στιγμη. ''Ναι ρε αχαριστο πλασμα, αυτος ομως πειναει..Και εκτος απο αυτο εσυ βγαινεις βολτες εξω, κακομαθημενο. '' Πρωτον μιλα καλυτερα γιατι δεν με ξερεις. Δευτερον και γω πειναω πολυ γιατι η μαμα μου εκανε φασολια γιγαντες σημερα. Και τριτον θελω να παω για counter, αρα δεν κανω βολτα. Εχω δουλεια. Το θεμα ειναι οτι εμενα δε μου φτανουν για να παω σε νετ καφε, ενω αυτος μπορει να κανει και lan party. Τωρα θα λετε οτι ειμαι κακος ανθρωπος. Και εχετε δικιο. Αλλα το να εισαι ζητιανος ειναι το 2ο πιο ευκολο επαγγελμα του κοσμου μετα τους τσαντακηδες (οποιος δεν μπορει να δειρει μια γιαγια  ειναι αδερφαρα) με τη διαφορα οτι τους ζητιανους ολοι τους αγαπανε.





Scumbag σκαλια εξω απο την ΣΘΕ στο ΑΠΘ.
Και τωρα θα πιασουμε ενα πολυ σημαντικο θεμα. Α. ΣΘΕ=Σχολη Θετικων Επιστημων. ΑΠΘ=Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης. Ισως να μην αφορα παρα πολυ κοσμο γιατι απο το συγκεκριμενο σημειο περνανε ατομα που πανε σε 5-6-7 συγκεκριμενες σχολες στο ΑΠΘ και οσους καινε τα περιπτερα στην Εθνικης Αμυνης και μετα τρεχουν να κρυφτουν υπο το ασυλο(;). Οι νομοι της κατασκευης ΣΚΑΛΙΩΝ λενε οτι το ριχτι (υψος) και το πατημα (πλατος) πρεπει να ειναι 12-18 και 25-32 εκατοστα αντιστοιχα. Τουλαχιστον για τους ανθρωπους που δεν κουτσαινουν παρα πολυ συχνα. Σε αυτα τα σκαλια κανεις δεν το κανε αυτο. Και αντε η σκαλα να ηταν 1-2 σκαλοπατια παει στο διαλο. Αυτα ειναι πανω απο 5. Σκαλα ολοκληρη. Λοιπον να τι συμβαινει εδω. Τα συγκεκριμενα σκαλια, ενω εχουν φυσιολογικο υψος (περι τα 12 εκ.), δεν εχουν φυσιολογικο μηκος. Το μηκος τους ειναι μεγαλο. Κατι που δε θα δημιουργουσε προβλημα αν ηταν ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ. Αλλα δεν ειναι ουτε αυτο. Δεν ειναι σχεδιασμενα για να κανεις ουτε 1 βημα, ουτε 2. Ειναι σχεδιασμενα για 1.5! Εγω σαν φιλος σας εκτος απο το να καταδυκνειω το προβλημα θελω να προτεινω λυσεις. Υπαρχουν μερικες τεχνικες που εχουν αναπτυχθει για το ανεβασμα αυτων των σκαλοπατιων ουτως ωστε να μη σε ενοχλησουν παρα πολυ.

1. Περπατημα διαγωνια της σκαλας με σκοπο τη μεγιστοποιηση του μηκους του εκαστοτε σκαλοπατιου και την επιτυχη ολοκληρωση δυο βηματων.

2. Βημα στο πρωτο σκαλοπατι. Προσοχη. Βημα στο επομενο σκαλοπατι. Παλι προσοχη κ.ο.κ. (Προτεινομενο ποδι για το πρωτο βημα το αντιθετο απο αυτο που σουταρεις γιατι ειναι πιο συνηθισμενο να στηριζει το σωμα.)

3. Βημα στο πρωτο σκαλοπατι, δυο βηματα στο δευτερο σκαλοπατι. (Αυτη ειναι και η πιο διαδεδομενη τεχνικη) 

4. Να ακους εκεινη τη στιγμη στο mp3 ενα εκ των: highway star, man on the silver mountain, aqualung, little wing, war pigs. γιατι ειναι υπεροχα και ξεχνιεσαι. 

5. Να εχεις γκομενα/ο και να κανετε σεξ σχετικα συχνα.





Scumbag vερο μετα απο μεθυσι.
Πιστευω οτι το κανουν αρκετοι απο εσας. Και οι συνεπειες λιγο κακες. Βασικα εξ' αιτιας αυτων μισησα ολοκληρωτικα το νερο. Εκτος απο το οτι δεν εχει ωραια γευση, παxαινει κιολας. Αλλα το χειροτερο ειναι μετα απο μεθυσι. Εκει που ολα κυλουν ομαλα, με μια γουλια νερο μπορει να ξερασεις στο ταβανι, στα μουτρα της  κοπελας σου η και να πεθανεις αν σε πυροβολησει καποιος. Και επειδη τη βραδια που εχεις πιει εχεις φαει σιγουρα η κοτοπουλο η γυρο η κατι τετοιο, τα ξερατα σου θα ειναι 150 κιλα και καθε κομματι θα βγαινει σε σχημα απο ζωακι. Βεβαια ειναι γνωστο πως νερο πρεπει να πινεις κατα τη διαρκεια των ποτων, και οχι μετα. Αλλα κανεις δεν ειναι επιστημονας η κριτης ταλεντων μετα απο 10 ποτα. (εγω με 10 κανω κεφαλι γιατι ειμαι παρα πολυ γερο ποτηρι και δε νιωθω και δεν εχω φαει ποτε πορτα σε μαγαζι.)





Scumbag γιαγια με παγιωμενες πολιτικες και θρησκευτικες πεποιθησεις. 
Λοιπον γιαγια, ξερω οτι εισαι γλυκια και μου δινεις συχνα 20 ευρω και παντα εχεις στο ψυγειο noisetta (αν και μου τη σπαει γιατι πρεπει να βγαλω το φουντουκι), αλλα εισαι μεγαλο καθικι. Πιστευω εισαι τοσο καθικι που πρεπει σιγουρα να σου αφαιρεσουμε το δικαιωμα ψηφου. Δεν ειναι δυνατον ατομο 100 χρονων που ΟΤΙ και να γινει, ΟΤΙ ΟΤΙ, οσο και να μην της δινουν καθολου συνταξη, θα ψηφιζει για παντα το ΙΔΙΟ κομμα. Ατομο που λεει οτι μια χουντα μας χρειαζεται, να εχει δικαιωμα ψηφου, συνεπως και μεριδιο των αποφασεων που αφορουν ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ζωη. Επισης δεν πρεπει, προφανως, να τις μετραμε σαν ατομα στις δημοσκοπισεις. Ακουσα προσφατα το σκηνικο με τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΛΕΦΤΗ Εφραιμ. Οτι μαζεψαν λεει υπογραφες για να διαμαρτυρηθουν για την συλληψη του κατι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατομα. Αν δε μετρουσαμε τις τρελες γιαγιαδες, το ρεπορταζ θα ελεγε οτι μαζεψαν υπογραφες 7 ατομα και τους δειρανε λιγο και μετα καταλαβαν το λαθος τους. Συγγνωμη που σοβαρεψα για λιγο αλλα οχι πες.





Scumbag μπισκοτα Μιραντα Παπαδοπουλου.
Αντε γαμησου μπισκοτο Μιραντα Παπαδοπουλου κυριως το σκετο. Πραγματικα, τα συστατικα απο αυτα τα μπισκοτα ειναι: αλευρι. Οταν πειναω πολυ και τρωω απο αυτα τα μπισκοτα, δεν εχουν ωραια γευση, δε με χορταινουν και μου καταστρεφουν το στομαχι και μετα δεν μπορω να φαω γυρο κοτοπουλο ενω θελω παρα πολυ. Το αποτελεσμα ειναι να στεναχωριεμαι και να μου χαλαει η ψυχολογια και να συνηδειτοποιω οτι το μαλλι μου ειναι χαλια. Πριν απο κανα μηνα η μανα μου πηγε super market και ψωνισε διαφορα πραγματα. Ο χυμος απο καρδια εβραιου απο το lidl τελειωσε. Τα λουκανικα που ηταν λιγο ωραια τελειωσαν. Οι σοκολατες (απο τα lidl και αυτες) που κοστιζουν 0,23 λεπτα η καθεμια και εχουν ΟΛΟΙΔΙΑ γευση με τις CRUNCH, τελειωσαν και αυτες. Ξερεις τι δεν τελειωσε; H οδοντοκρεμα γιατι δεν πλενω σχεδον ποτε τα δοντια μου και τα μπισκοτα Μιραντα Παπα.... κλπ. Και οταν ερθει η ωρα που θα πεινασω πολυ, θα ανταλλαξω τα μπισκοτα με ενα κρεμμυδι, θα πεταξω το κρεμμυδι απο το παραθυρο για να πετυχω τη γατα, να την σκοτωσω (γιατι το βραδυ γαμιεται και δε μπορω να κοιμηθω γιατι ζηλευω) και να φαω παστιτσιο απο χθες.




Scumbag παραμεσος.
Λοιπον εγω σκοπευα να γραψω αρθρο για τα δαχτυλα γενικα αλλα αποφασισα να μην ειμαι αδικος. Πολλες φορες μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Παραλιγο να συμβει και τωρα. Δαχτυλα γλυτωσατε. Εκτος απο σενα παλιομπασταρδι παραμεσε. Για οσους δεν ξερουν παρα πολλα ονοματα απο δαχτυλα, ο παραμεσος ειναι αναμεσα στο μεσο (κωλοδαχτυλο) και στο μικρο. Νομιζω δεν υπαρχει ανθρωπος στη γη που δε μισει τον παραμεσο του. Καθε φορα που θελεις να παιξεις βολλευ, μπασκετ, ποδοσφαιρο με παλιους,να νικησεις τον Σεφιροθ στο ff7, να τρεξεις με το καροτσακι στο σουπερμαρκετ και να παιξεις μπασκετ με παρα πολυ καλους, ο παραμεσος θα ειναι εκει να σου τα χαλασει ολα. Σπαζοντας. Επισης οταν θελω να κανω κρακ τα δαχτυλα μου κανω τρια στον αντιχειρα και δυο στα υπολοιπα, εκτος, φυσικα, απο το μπασταρδο που δεν κανω ουτε ενα γιατι ειναι ολο σπασμενο. Οκ, δε φταιει ο παραμεσος παρα πολυ. Ο θεος που "τα παντα εν σοφια εποιησε" τι εχει να πει για αυτο; Αρχιδι να πουμε. Α η μαμα μου λεει δεν κανει να κανουμε κρακ.




Καποια στιγμη οπως σκοπευουμε να κανουμε και ζωη χωρις μονταζ 2 και τελειοι celebrities 2 κτλ κτλ ισως να πρεπει να κανουμε και ενα Good Guy Greg αρθρο (fyi ο ggg ειναι ο το counterpart του scumbag steve και ειναι γλυκουλης). Φιλια και να λετε ομορφα πραγματα στη σελιδα στο φμπ γιατι χαιρομαστε.

17 σχόλια:

  1. σκαλιά μπροστά από ΣΘΕ: πόσο πικρή αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αριστοτελιτης εισαι ρε αρχιδι?Δεν γαμας λογω σ.θ.ε να ξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχίστε ρε παιδιά θέλουμε και άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To pio petyximeno itan se autous pou me katalabainoun opws o lotof, to "xymos apo kardia ebraiwn" .. Black humour se olo tou to megaleio...
    Paulakis..! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη ζορίζεστε για άρθρα. Πάτε για counter και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμιέστε και τον παίρνετε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω σημερα θα φαω αρακα. Αμυντα σε αγαπω. Γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γαμιεται το γκαγκα... skylos keik ρε μουνια. αυτοι γαμανε και το κρυβουν. οι αλλοι γαμιουνται και το φωναζουν. zervinho.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAIO PERIPTERA STIN ETHNIKIS AMINIS KAI KLEBO TA KROUASAN TA KALA TA AKRIBA TA OPOIA ESI DEN MPOREIS NA AGORASEIS KAI TROS MONO TA RECOR FTOXE ELLINARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me ti nick paizete? paizete online?
    8elw na sas nikhsw
    polu geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή