Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τι θα εκανα αν ειχα σουπερ δυναμεις.

Απο μικρα παιδια θαυμαζαμε τους ηρωες των κομικ. Παντα θελαμε να γινουμε σαν αυτους. Εχουμε σκεφτει ομως, τι θα καναμε αν ειχαμε τις δυναμεις τους; Εγω πιστευω οτι θα ακολουθουσαμε καπως διαφορετικο δρομο απο αυτους. Πρωτον δε θα κρυβαμε την ταυτοτητα μας με μασκες, γιατι ειναι γαματο να εχεις υπερδυναμεις. Δευτερον, σιγουρα δε θα φορουσαμε χρωματιστα κολαν. 
Και τριτον, ισως να μην ημασταν τοσο καλουληδες.





Iceman.
Τελειο. Το χειμωνα θα επαιρνα ολη την ωρα αγκαλια τους φιλους μου και θα κρυωναν και θα μου ελεγαν ''κοψε με αυτη τη μαλακια ολη την ωρα''. Επισης η μαμα μου δε θα μου ελεγε συνεχεια να φοραω μπουφαν επειδη εξω κανει κρυο, γιατι εγω θα εκανα πιο πολυ κρυο απο τον εξω. Ακομη και ως Iceman δε θα ειχα ποτε πανω απο 1,78 ευρω στην τσεπη που, και οταν οι φιλοι μου θα επαιρναν γυρο και δε θα προσφεροταν κανεις να μου κερασει, θα τους το παγωνα για να μην το φανε γιατι θα ζηλευα. Στα πιο πρακτικα θεματα, για να με αγαπανε και λιγο οι φιλοι μου θα ανοιγα παγωτατζιδικο. Θα επαιρνα μερεντα, θα την παγωνα και θα γινοταν παγωτο. ΣΚΑΣΕ, ξερω οτι δε γινεται ετσι το παγωτο αλλα σιγουρα θα ειναι ωραιο. Αν και η μαμα μου με μαλωνει οταν βαζω τη μερεντα στο ψυγειο. Επισης θα ελεγα τους γονεις μου να μου στειλουν λεφτα για να πληρωσω το πετρελαιο και δε θα εβαζα καθως ειμαι ο Iceman και δεν κρυωνω. Με τα λεφτα του πετρελαιου θα αγοραζα κοσμηματα στη γκομενα μου η θα εκανα τατουαζ στην πλατη εναν Σπαρτιατη. Ε ναι, θα ειχα κοπελα, αφου οι γκομενες θελουν παγακια στο πιπι τους. Βασικα μερικες. ΑΛΛΑ το καλοκαιρι ολες θα με ηθελαν γιατι θα ημουν δροσερος και θα με επαιρναν αγκαλια αγνωστες και θα δουλευα ως υποδοχη-κλιματιστικο σε μαγαζι. Επισης, θα ακουγα ημισκουμπρια ολη την ωρα γιατι λεει.





Superman.
Ισως ο πιο γνωστος ηρωας απο ολους. Γαματος, δυνατος, γρηγορος. Το πρωτο που θα εκανα αν ημουν ο σουπερμαν θα ηταν να μην φορεσω το βρακι απο εξω απο το παντελονι. Θα εβρισκα ωραια γκομενα, γιατι εχει τελειο σωμα και ειναι λιγο ωραιος. Δε θα πηγαινα σχολειο αλλα θα περνουσα τεφα με το ετσι θελω χωρις να δωσω πανελληνιες επειδη βγηκα, οταν ημουν 13 χρονων, πρωτος στον κοσμο στην αρση βαρων παιδων, σηκωνοντας 25 κιλα. Επισης σε μικρη ηλικια οποιος με πειραζε θα του ελιωνα το ποδηλατο με το λειζερ απο τα ματια και θα εκανα τελειο μαλλι γιατι με τσουλουφι κανεις δε γαμησε.
Σχεδον κανεις.
Επισης οταν γυρνουσα σπιτι απο εξω, επειδη ΠΑΝΤΑ κατουριεμαι, δε θα περιμενα το ασανσερ, αλλα θα πετουσα κατευθειαν στο μπαλκονι και θα εμπαινα απο την μπαλκονοπορτα και με σουπερ ταχυτητα θα πηγαινα τουαλετα. Θα μπορουσε ακομη, να με παρει ο Μουρινιο στη Ρεαλ γιατι ολο παιρνει παιχτες δυνατους και γρηγορους και δεν τον ενδιαφερει αν ξερουν μπαλα.




Spiderman. 
Αν ημουν ο Spiderman θα ηταν πολυ κουραστικο. Καταρχην καθε φορα που θα ερχοταν νεο παιδι στην παρεα, θα ειχαμε τα ιδια και τα ιδια απο τους σπαστικους φιλους μου: ''εε μαλακα κανε λιγο εκεινο που περπατας στον τοιχο να δει ο Γιαννης'', ε και γω επειδη δε θα τον ηξερα καλα θα ντρεπομουν να το κανω και θα ελεγα: ''μετα ρε, τωρα δεν εχω ορεξη''. Θα ξενερωναν ολοι και ο Γιαννης θα ρωτουσε τον Χαρη αν ειμαι gay. Ενιγουει, η μαμα μου λεει οτι η αδερφη μου ειναι πολυ πιο καθαρη απο μενα και συμμαζευει το δωματιο της συνεχεια σε αντιθεση με μενα που ειμαι κακος μαθητης και κανω φασαρια το μεσημερι. Αν ημουν ο Spiderman θα πηγαινα κρυφα στο δωματιο της και θα εκανα ιστους στις γωνιες και στα βιβλια της. Μετα η μαμα θα αναθεωρουσε για το ποιο ειναι το πιο γαματο της παιδι και θα καθομουν εγω στη θεση του συνοδηγου. 
Τις αποκριες θα ντυνομουν wolverine και καλα για χαβαλε αλλα θα με πλακωνε στο ξυλο και θα ελεγα στους φιλους μου οτι για πλακα μαλωσαμε. Γενικα, τωρα που το ξανασκεφτομαι δε θα ηθελα να ειμαι ο Spiderman. Ειναι για τον πουτσο και διαβαζει χημεια.





Human Torch.
Θα ηταν παρα πολυ πρακτικο. Το αντιθετο απο τον Iceman. Δε θα κρυωνα ποτε το χειμωνα γιατι θα ειχα παντα φωτια. Θα μπορουσα, για να βγαλω λεφτα, να δουλεψω σε κρεπαδικο ζεσταινοντας το σιδερο που ψηνουν τις κρεπες, σαν θερμοσιφωνο και καλοριφερ σε διαφορα σπιτια η σερβιτορος σε κλαμπ γιατι η νυχτα εχει πιο πολυ χρημα. Οταν θα καθομουν στο δωματιο και δεν ειχα τι να κανω, θα εκαιγα πλαστικα γιατι ειναι τελειο να τα βλεπεις να λιωνουν και μυριζει γαματα. Αν καποιος με ενοχλουσε στο σχολειο, και ηταν αρειανος, θα εκαιγα τον συνδεσμο του ΠΑΟΚ για να τον δειρουν οι παοκτσηδες. Επισης θα ηταν παρα πολυ γλυκο εκ μερους μου αν αναβα φωτιες για να τρολαρω τους πυροσβεστες, γιατι οι μπασταρδοι ολο παιζουν ταβλι και βαριουνται 
και πληρωνονται.




Batman.
Θα ημουν το ακριβως αντιθετο απο οτι ειμαι τωρα, εκτος απο το γεγονος οτι εχω δειρει μπραβο οπως εχω προαναφερει σε αλλο αρθρο. Καλα δεν τον ειχα δειρει αλλα τον κοιταξα αγρια και οι φιλοι μου με κρατουσαν. Αν ημουν ο Μπατμαν θα εδινα λεφτα στους φτωχους και...ΟΧΙ. Δε θα δανειζα σε κανεναν ουτε 1 ευρω και θα τους κοροιδευα ολους. Αν ηθελαν να ειναι και αυτοι πλουσιοι, ας πεθαιναν οι γονεις τους και ας γινοντουσαν(?) και αυτοι Batman. Τελος παντων, θα ειχα πολυ περισσοτερο ελευθερο χρονο. Δε θα χρειαζοταν να αγαπαω τη γιαγια μου και να την επισκεπτομαι στο χωριο, γιατι θα ειχα λεφτα και θα της ελεγα τα 20 ευρω που μου δινει το Πασχα να τα βαλει στο γκωλο της. Επισης, θα αγοραζα το βαφτιστικο σταυρο του πιο φτωχου συμμαθητη μου και μετα αυτος απο τυψεις θα αυτοκτονουσε. Και ολα αυτα επειδη θα ημουν κακος ανθρωπος επειδη θα ημουν πλουσιος. Οταν θα μου ελεγαν παιδακια τα καλαντα, θα τους αφηνα να τα πουν ολα για να κουραστουν και μετα θα εβγαζα ενα 500ευρω, θα εκανα κινηση να τους το δωσω και οταν αυτα δε θα μπορουσαν να αναπνευσουν απο τη χαρα, θα το εσκιζα μπροστα τους και θα γελουσα δυνατα. 
Δε θα ειχα φιλους, αλλα θα ειχα BATMOBILE, ps3 και ολη την ωρα μεγαλη κοκακολα στο ψυγειο.




Wolverine.
O wolverine εχει την ικανοτητα να θεραπευεται, να ζει για παρα παρα πολλα χρονια και να βγαζει κατι ηλιθια μακρια νυχια απο τα χερια του. Καταπληκτικες ικανοτητες αν ξες πως να τις χρησιμοποιησεις. Εγω προσωπικα θα ξεκινουσα μαθαινοντας παρκουρ, σκευτ, πεταγματα με μηχανη, ηλεκτρικη κιθαρα και dota 2 γιατι ειναι τελεια, αλλα φοβαμαι παρα πολυ μην πεθανω. Επειτα θα εκμεταλλευομουν το γεγονος οτι ζω πολλα χρονια και θα μαθαινα απταιστα γαλλικα και θα πηγαινα ενα 3ημερο ταξιδακι στο Παρισι. Οσο για τα νυχια. Θα τα χρησιμοποιουσα για να ξυνω την πλατη μου στα σημεια που δε φτανω με τα απλα νυχια και δε θα επρηζα τους φιλους μου: "ε ξυσε λιγο πλατη". Τωρα που το σκεφτεσαι σε ξυνει κι εσενα. Χα. Το κακο ειναι οτι επειδη θα πηγαινα σε αποστολες το βραδυ, δε θα πηγαινα τις πρωτες ωρες σχολειο και θα εμενα στην ιδια ταξη. Επισης θα εδερνα τον Spiderman επειδη ολη την ωρα ειρωνευεται.



Invisible Man.
Ολοι θα θελαμε να ημασταν αορατοι. Εστω και για λιγο. Εκτος απο το να μπαινεις κρυφα στο δωματιο του ωραιου συμμαθητη σου οταν ξεντυνεται επειδη εισαι gay, υπαρχουν ακομα αλλα χιλια χιλιαδες πραγματα. Στο σχολειο δε θα πηγαινα ποτε πρωτη ωρα και δε θα 'παιρνα απουσια γιατι θα ειχα χαρτι απο το γιατρο οτι ειμαι αορατος. Θα μαλωνα ομως συνεχεια με τους φιλους μου στο cinema γιατι θα εμπαινα τζαμπα και θα μου ελεγαν να μοιραστουμε το κοστος των εισητηριων για να ειναι δικαιο. Επισης, οταν θα ελεγα την κοπελα μου να χωρισουμε δε θα με εδερνε, γιατι ειναι γλυκια και δε θα εκανε ποτε κατι τετοιο. Στη μπαλα θα ημουν ο πιο γκολτζης αλλα θα με ελεγαν ολοι inzaghi γιατι θα ημουν offside συνεχεια. Η offsight. Στην εξεταστικη θα πηγαινα πανω απο το γραπτο της γκομενας που μου αρεσει για να μαθω πως τη λενε.



Professor X.
Ο κυριος Xavier ειναι απλα γαματος. Μαλλον με την δυναμη του θα μπορουσα να κανω περισσοτερα απο οποιονδηποτε αλλο. Εχει την ικανοτητα να διαβαζει τη σκεψη των αλλων, να την αλλαζει (παραισθησεις), ακομη και να τους ελεγχει κανονικοτατα. Καταρχην, με αυτη τη δυναμη θα εβαζα τους φιλους μου να ερχονται να με παιρνουν απο το σπιτι με το αμαξι και μετα το βραδυ να με γυρνανε, χωρις να παραπονιουνται για την βενζινη. Οκ. Θα μπορουσα να παρω ταξι και να μην πληρωσω, αλλα προτιμω με παρεα γιατι οι ταξιτζηδες λενε ιστοριες και βαριεμαι. Θα εκανα τον dj στο κλαμπ να παιζει πλοκαμι του καρχαρια και τζιμυ πανουση για να δω τι θα γινει. Φυσικα θα τα εφτιαχνα με την Ελενα Παπαβασιλειου χωρις να της κανω κατι τηλεπαθητικο. Απλα νομιζω οτι ταιριαζουμε πολυ.
Κυριως επειδη και οι δυο ρουφαμε κοιλια
Τελος θα εβαζα τον υπουργο παιδειας και δια βιου μαθησης να καταργησει τη γυμναστικη απο το σχολειο, πρωτον επειδη κανει τα αλλα μαθηματα να φαινονται παρα πολυ σκατα, και δευτερον γιατι ειμαι σε αναπηρικη καρεκλα και με τσουζει. Α. Και να αλλαξει ονομα στο υπουργειο.




Mr. Fantastic.
Θα μεγαλωνα το πεος μου. Πεος = Πουτσα.

17 σχόλια:

  1. Μπορείς να χρησιμοποιείς και τόνους εκτός από κόμματα και τελείες ε;
    Εκτός αν έχεις καταργήσει και το μονοτονικό σύστημα γραφής, γαμώ τον Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala an eixa yperdynamis siga mn ekana ayta p eipes,alla eixan logiki :P th pethaina ap tn xara m opote dn th eixe tpt noima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεσε μας ρε που θες και τονους. αμα δεν γουσταρεις μην διαβαζεις. διωξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μπορούσα να διαλέξω θα γινόμουν η sue storm. Αόρατη και πάλι αόρατη!! Φυσικά και θα χρησιμοποιούσα τις δυνάμεις μου για καλό σκοπό! Τον δικό μου φυσικά!!!!! (έχω να ''θάψω'' πολύ κόσμο)! Άσε που θα είχα και γκόμενο τον mr fantastic.. if you know what I mean.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργηδες αν μπορούσατε να έχετε οποιαδήποτερ δύναμη στον κόσμο, ποια θα επιλέγατε; Ακόμα και αν δεν την έχουμε δει σε κόμιξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Vender eimai o enas o giwrghs. itan i pio duskolh erwthsh pou mou exoun kanei sti zwh mou. bariemai para polu na skeftw alla isws na protimousa na imoun aoratos, kai oxi gia na vlepw ton gay summa8hth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw eimai o allos kai mallon 8elw na exw ti dunami tou wolverine giati fovamai tin oxi ugeia. episis 8a i8ela na exw ti dunami na mporw na kse-dw merikes tainies kai anime gt 8a tan teleio kai twra me tsouzei pou den exw kati kalo na dw. auta. hi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. egw eimai o prwtos o giwrghs kai to comment mou itan olo la8os nohmatika.hi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hi vender ego eimai o tritos giorgos.ego tha dialega to mr fantastic gt exeis mikri psoli.MOUKOTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ma ta paidia exoun idi souper dinameis.se pagwnoun me to poso gamimena kria einai ta keimena tous.enas kathisterimenos exaxronos me dislexia tha eixe kalitero eirmo k ligotera orthografika.re malakes eilikrina de mporesa na sinexisw metta tis 3 seires.einai san afto to keimeno na to grapse o zaxaratos oso tou egleife ti kolotripida o lakis gavalas.eiste poustides i to paizete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςJan 31, 2012 05:14 AM

    ma ta paidia exoun idi souper dinameis.se pagwnoun me to poso gamimena kria einai ta keimena tous.enas kathisterimenos exaxronos me dislexia tha eixe kalitero eirmo k ligotera orthografika.re malakes eilikrina de mporesa na sinexisw metta tis 3 seires.einai san afto to keimeno na to grapse o zaxaratos oso tou egleife ti kolotripida o lakis gavalas.eiste poustides i to paizete?

    Απάντηση
    esy gamiesai.oxi oloi oi anwnumoi.mono esy kai eisai komplexikos kai 8elw na sou xesw to kefali alla meta fovamai pws 8a prepei na skoupizomai polu wra kai variemai kai den exei kai zesto nero na plu8w. gi afto apla gamiesai. Geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thelw na exw tin dunami na petaw karota polu makria...to oneireyomai oli mou ti zwi kai eyxomai kapoia mera na mporw...oloi omws mou lene oti den ginetai kai den prepei na zw ston diko mou kosmo :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Casinos Near Bryson City, Bryson City, Bryson City, Bryson
    BRIAN CITY, JERSEY CITY, BRYSON 김제 출장안마 CITY, BRYSON CITY, BRYSON CITY, 안산 출장샵 BRYSON CITY, BRIAN-BRIAN, Bryson City, BRIAN-BRIAN, Bryson City, 구리 출장샵 BRIAN-BRIAN, Bryson City, 김해 출장안마 BRIAN-BRIAN, Bryson 보령 출장샵 City, BRIAN-BRIAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή