Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το πιο τελειο αρθρο στο γκοζμο!!!1

Eπειδη ειναι το πιο τελειο αρθρο, μονο αυτη η εικονα ταιριαζε. Γιατι ειναι η πιο τελεια; Ναι. Γιατι ειναι η πιο οκ.


Αυτο το αρθρο ειναι τοσο τελειο, γιατι παρουσιαζει τη λυση στα περισσοτερα και στα μεγαλυτερα προβληματα της ανθρωποτητας ανα τους αιωνες. Ο,τι σοβαρο προβλημα ξερετε θα το νικησουμε εδω, σημερα. Μαζι. Καποια απο τα προβληματα που θα λυθουν σημερα ειναι: πολεμοι, πλημμυρες, πεινα, μαγουλαδες, απανθρωπα κοινωνικα καθεστωτα, αυτογκολς, μολυνση του περιβαλλοντος, κανελα, ρατσισμος και στυτικη δυσλειτουργια σε παλικαρια σαν τα κρυα τα νερα, ειναι καποια απο τα προβληματα που θα λυθουν σημερα ειναι:.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

20+2 ατομα που θαυμαζουμε.

Γεια σας βρε, και ο Γιωργος λεει να σας πω γεια σας. Το αρθρο αφορα αυτο που λεει ο τιτλος. Λοιποοον. Πρωτα θα γραφουμε το εκαστοτε ονομα και απο διπλα το λογο θαυμασμου μας. Αυτα Αμυντα που ταχα ρωτας και ενδιαφερεσαι για το ποτε θα βγαλουμε αρθρο.
O Aμυντας.


Ελενα Παπαριζου: Βγηκε 3η στη eurovision το 2001. Η καλυτερη θεση που εχουμε παρει μεχρι τωρα νομιζω. Μετα ειναι η 6η θεση των One με την Κυπρο.

Ο Σαμ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων: Καταφερε σε τρεις ταινιες να μη βγαλει καθολου την πουτσα του Φροντο απο το στομα του.